5
aug
Seneste opdatering: 6/8-16 kl. 0452
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indslaget fra Australske 60 minutes, var meget omtalt i marts fordi TV holdet blev overfaldet i Stockholmforstaden Rinkeby, men hidtil har vi ikke set andet end korte klip. Her er hele indslaget. Svenske politikere har ment, det var acceptabelt at tilføje landet irreversibel skade, for at hjælpe andre. De fleste vil nok mene, det er forbeholdt lomme-Jesus’er og politiske amatører, hvilket man jo ved af erfaring, de også er. Hvad disse fejge forræddere har gjort, har vi kun set begyndelsen af. Lad os nu se, om de slipper ustraffet fra det.

Hyr ut din sommarstuga till migranter

Det var Julia Caesar der forudså dette scenarie i en kronik i september for fire år siden

Det är ju möjligt att hyra ut sitt hus lgh eller ruckel till kommunen för sociala ändamål, dvs migranter. Även “sommarstugar” har tydligen hyrts ut vad jag förstår om man googlar lite.Med den nya tvingande lagen om kommunplacering kommer många kommuner stå utan bostäder att stoppa in migranter i.

Norrtälje är en av dessa kommuner med för få bostäder. Norrtälje kommun i Roslagen söker nu aktivt efter sommarstugar att hyra i vinter. Roslagen är ju nedlusat med sommarstugar och det var många som röstade på den förda migrationspolitiken, så nu har ni chansen att öppna era hjärtan. I vår kan ni kanske tom få chansen till spännande nya möten när stugan skall vårstädas inför sommaren! Hyr ut din sommarstuga till migranter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Södertälje trakten behöver man inte fundera på det här. Här bor svenskarna i sommarstugor från 40 kvadrat och uppåt kalla hus. När man åker ut till Viksberg så åker man förbi stenvillorna på 200-300 kvadratmeter där invandrare bor med marmorgolv. Man ser ett par trähus i områdena som det har bott svenskar i. Samma i Glasberga sjöstad. 50 kvadratmeter sommarstuga får man betala 2-3 miljoner för där ute det kostar att bo bland svenskar. Hela Sverige kommer att gå den vägen sen har vi det riktiga idiotpartiet Miljöpartiet som arbetar för ett bilfritt Sverige och en fri invandring och förstår… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  invandrare1957

..hjärnbefriade politiker. Kanskje er de inspirasjonen til robotindustrien. De er lycklig befriad för känslor.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Svenska politiker har de senaste decennierna fått alldeles för stor makt i förhållande till deras förmåga.
De har haft visioner som endast är utopier, då tänker jag på deras skryt om den “humanitära stormakten-
Svensk befolkning har pressars under ett allt högre skattetryck som har bekostat deras storhetsvansinne-
Sverige har blivit ett mycket otryggt land för en stor del av svenskarna.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/08/05/det-finns-brister/

Anna Svensson
5 years ago

Migranter vill inte bo i ruckel, det kan vi göra, medan de nyanlända ska all lyx som finns.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Just precis 🙁

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x