8
aug
Seneste opdatering: 8/8-16 kl. 1941
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udgivet af Feministisk Initiativ, naturligvis. George Soros’ nyttige idioter.Black Lives Matter har nått Sverige.-  Frank Jæger: Oh, at være en høne. Arg Blatte har en meget god videokommentar, så behøver jeg heldigvis ikke mene noget om denne ynkelige smøre.

Den här videon krossar Black Lives Matter så totalt att dom inte kommer kunna etablera sig i Sverige. Men det hänger ju på att folk faktiskt ser den, så dela vitt och brett!

“Enten lukker I asylcentret, eller også køber I vores hus”

En historie om dansk naivitet, der bare ikke burde være mulig 33 år efter 1983:

Henrik Andersen synes – ligesom flertallet af øens politikere – at et asylcenter for unge ville være et aktiv for øen – det ville skabe flere arbejdspladser, flere kunder i butikken og flere penge i en fattig kommunekasse.

Mandag den 8. august skal Karen Marie Bruhn til møde med borgmesteren og vil stille et ultimatum til kommunen: »Enten lukker I asylcentret, eller også køber I vores hus. Nok er nok.« De andre naboer til asylcentret er mere positivt stemte, og flere af dem er også engageret i centret. Nu ømmer øen sig. De unge drenge fra asylcentret holder sig primært inde på centret, cykler måske hurtigt op i Tullebølles lokale brugs, men det er med nedslået blik, og de drøner målrettet og hurtigt hjem til centret igen.Tullebølles lokale brugsuddeler, Henrik Andersen, kalder weekendens anholdelser for »en dobbeltop møgsituation. Det gør ondt på et lille samfund.«.

»Jeg har oplevet, at de har siddet og drukket øl og råbt på torvet og efterladt både cykel og smadrede ølflasker. Det er synd for lokalsamfundet og synd for asylsøgerne, for de får det indtryk, at man kan køre sådan hele livet uden konsekvens.« En almindelig onsdag aften er en gruppe af Rudkøbings indfødte teenagere også samlet på gaden for at drikke dåseøl, grine højt og ryge cigaretter overskrævs på en scooter. Men de unge er nogens søn og nogens barnebarn, og de er ikke på prøve i det danske samfund, de er et produkt af det. Budskab til borgmesteren: Enten lukker I asylcentret, eller også køber I vores hus, JP log in

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
5 years ago

Denna Black lives matter – Sweden videon är patetiskt, desto bättre är den arge blattens video.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Black LIES matter… Til forskel for Afro-amerikanere… Så kan ingen Euro-negere hævde “slaveri”… De er alle kommet her fra Afrika (frivilligt, uden min invitation)… Og hvis det er så forfærdeligt… Så synes jeg bare de skal skride hjem til Afrika.. ( de 2 muslinger, kan så passende fise hjem til deres Mullalande..)
GOD TUR 🙂

Ben Redic Fy Fazan
Ben Redic Fy Fazan
5 years ago

Aper!

invernes
invernes
5 years ago

White lives matter må dannes !

BillyTheBritt
BillyTheBritt
5 years ago

Feminst Initiativ, Sweden’s journalists and the Södermalm hipsters have rediscovered Radical Chic after its demise in the mid-1970’s: https://en.wikipedia.org/wiki/Radical_chic

What a bunch of pseudos and posers. Ghetto romanticism in the Sweden of 2016. These people have over active imaginations.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x