9
aug
Seneste opdatering: 9/8-16 kl. 0409
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Kjeragbolten er en stein som er 5 m³ stor og er kilt fast i en kløft i fjellet 959 m over Lysefjorden

Italien nærmere italexit

Den afstemning Italiens højesteret nu har givet grønt lys for, er egentlig en strukturreform, men taber premierministeren den, må han gå af og EU modstanderne kan danne regering. Italien er nettobridrager til EU med nogenlunde det samme som Storbritianien var: 33,5 milliarder kroner.

If Renzi loses the referendum, he will resign from the role of the prime minister and the PD’s leadership. That, in turn, would end the post-Berlusconi period of relative stability in Italy, while paving way to “Italexit” – an Italian referendum on the EU.

Renzi wants structural reforms, EU integration, and U.S. cooperation. Salvini wants political power, an exit from the euro, and Euro-skeptic cooperation with Russia. Whatever the outcome of Italy’s October referendum, it will be preceded by the Italian banking debacle. Both Brussels and Berlin know only too well that too much for Renzi could mean they risk losing the support of EU integrationists. However, they also realize that should they not support Renzi enough, they risk losing Italy. And after Brexit, Brussels simply cannot afford an Italexit. ITALY AT THE BRINK: FROM RENXI’S REFERENDUM TO ITALEXIT – EUROPE’S SUMMER OF DISCONTENT, Italy gives green light to pivotal referendum which could DESTROY the EU

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Dronefilmen over Lysefjorden er vildt smuk! Norsk natur er uovertruffen, ganske enkelt.

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  Lenn

Det er enda coolere i virkeligheten, videoen får ikke helt fram hvor vanvittig langt det er ned til fjorden.

mjolly
mjolly
5 years ago

Video fra Preikestolen i samme fjord, 600 m rett ned, har vært der og det er nærmest en gratis fornøyelsespark. Kjerag er 1000 meter ned til fjorden. https://www.youtube.com/watch?v=K4CRfK-2G3w

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  mjolly

Vært der, men lå flat med bare nesetippen over kanten…ilhhh……adrenalinkick.

Steinadler
5 years ago

If Renzi loses the referendum, he will resign from the role of the prime minister and the PD’s leadership. That, in turn, would end the post-Berlusconi period of relative stability in Italy, while paving way to “Italexit” – an Italian referendum on the EU. Realiteten her er at “Troikaen” – EU-kommisjonen, Den Europeiske Sentralbanken, Det Internasjonale Pengefondet – bevisst gikk inn for å destabilisere den italienske økonomien for å kvitte seg med Berlusconi. Dette skjedde i kjølvannet av bombingen og ødeleggelsen av Libya, som Berlusconi hadde gått åpent ut og advart imot, blant annet nettopp fordi det høyst sannsynlig ville… Read more »

selma
selma
5 years ago
Reply to  Steinadler

Hvorfor blir jeg ikke overrasket over noe lenger?
Det er godt at de avsløres. Jo mer som kommer ut til folket, jo større sjanse er det for at pol. partier mister støtte for sin politikk. Det beste er selvfølgelig at det dannes en stor protest-organisasjon som blir en motvekt mot de bestående partiene som jo alle er globalisme-tilhengere.
Takk for at du la ut denne lenken, og takk til snaphanen som tok den inn. Jeg håper den leses av mange.

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  selma

Circumcensis et panis; folket er ikke interessert i sannhet, kun i brød og cirkus. Jfr reality shows og talkshows i dagens populær media.

selma
selma
5 years ago
Reply to  torstein

Tv er full av fordummende underholdning, det er visst. Jeg begynner å bli så paranoid at jeg tror dette også er en villet politikk.
Derfor er også våre skriverier så viktige; vi har en oppgave å gjøre her.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  selma

I så fall er det uvanlig mange som nå lider av paranoia. Tror det var Roosevelt (eller var det Kennedy?) som sa at ingenting i politikken er tilfeldig. Om noe skjer, så er det fordi noen har villet det.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Steinadler

Skremmende folk burde komme seg opp og ut og forlange sine land ut av EU .

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  invernes

Kvakk kvakk, hvem tør?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x