10
aug
Seneste opdatering: 11/8-16 kl. 1836
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Antallet muslimer i Enland fordobles hvert 10. år, så vi skal ikke mange generationer ud i fremtiden før den ærlige muslims spådom er virkelighed. I magttransitionsperiode vil vi se en perlerække af denne slags: Islamisk Forbund kræver polygami i Italien. Det er denne generations – 68 ernes – gave til deres efterkommere i  formentlig al fremtid.

Botho Strauß: Den sidste tysker

Essayet blev skrevet i 2015 på opfordring der Der Spiegel, om at beskæftige sig med emnet en sidste gang. Jeg har plukket nogle passager i teksten:

Jeg vil hellere leve i et uddøende folk end i et mere vitalt, der på baggrund af primært økonomisk-demografiske overvejelser blandes op med fremmede folkeslag og forynges.

Den sidste tysker læser måske Conrad Ferdinand Meyer eller Trolddomsbjerget for tredje gang i sit liv. Han er afhængig af tysk digtersprog. »Digtningen har til opgave i enkelte fuldendte anvendelser at vise en nations sprog« (Paul Valéry)

Vi frarøves suveræniteten til at være imod. Imod de stadigt mere magtsyge politisk-moralske konformiteter. De parlamentariske partier synes i dag udelukkende at bekende kulør, når det kommer til spørgsmålet om bøsseægteskaber. Det er, som udstedte man med hver libertær tilkendegivelse, med hver anvisning om politisk korrekthed, opførselsordrer, som de fleste indvandrere kun kan efterkomme, hvis de tager afsked med deres tro og med deres morallove, og altså så må acceptere at blive gjort endnu mere rodløse. Overbetoningen af frihed, af tilladelse og given lov til indeholder den uudtalte trussel, at den velkomne har at forholde sig sekulariseret eller i modsat fald har dårlige chancer for at blive en integreret borger i dette land.

Ikke kun fra de hellige krigeres synspunkt ser det omvendt ud til, at de vantro til stadighed forbereder alt til deres egen domsfældelse. De giver afkald på ethvert forsvar. Som om en hemmelig længsel drev dem mod snart at se hele det gamle nøgternhedens, emancipationens og oplysningens regime styrte.

Men kan der ske tyskerne noget bedre, end at de bliver et kraftigt mindretal i deres eget land? Ofte bringer først et intolerant fremmedherredømme et folk til selvbesindelse. Først da bliver der virkelig brug for identitet.

Men hvordan vil man undvige krigen, hvis den bliver os budt? Når alt kommer til alt hører ikke kun frihed, men også frihedskamp til vores højt besungne værdier. I første omgang dog, melder pacifisterne sig på banen og erklærer: »Tyskland skrumper dag for dag. Det, synes jeg, er storartet«.

Det laveste ved denne skurke-ytring er den politiserede smerteløshed, med hvilken man går ind for selvopgivelsen og ophæver den til program. Takket være indvandringen af de rodløse vil det endelig være slut med nationen, inklusive nationallitteraturen. Den, der elsker nationallitteraturen og ikke kan leve uden den, vil følgelig alene rette sit håb mod et genopstående, regenereret »Hemmeligt Tyskland«.

De højreradikales had retter sig vel kun på overfladen mod flygtninge – det er først og fremmest en ukontrolleret reaktion på den vakuumfølelse, som det politiske establishment, som man siger i dag, byder befolkningen. Ansvarshavende, der ikke ser undergangen komme. Som undviger i vildledende beroligelser. Som viser svaghed.

DEN SIDSTE TYSKER, BOTHO STRAUSS. Vi frarøves suveræniteten til at være imod. En kommentar af Botho Strauß.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
5 years ago

Det räcker nu! Vi vill inte bli islamiserade! Och vi vill inte heller bekosta denna invasion från Afrika och Mellanöstern.

pica_pica
pica_pica
5 years ago

Intervjuaren och muslimen visar glasklart skillnaden mellan ett samhälle baserat på kristendom och islam. En prydlig (arbetande) vit engelsman och en huvförsedd muslim med limtrasa i näven.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Igen-igen: Hvis antallet af muslimer fordobles, så mangedobles antallet af muslimer i fertil alder.
I øvrigt er der en enorm mængde udlændinge i Danmark fra det indiske og subsaharanske område. Flere end nogensinde taler ikke dansk. Hvorfor? Med hvilket opholdsgrundlag? Vil ingen besvare det spørgsmål? Vil ingen stille det?

– – –

invernes
invernes
5 years ago

Tyskland vi reise seg verre er det med Sverige, Sverige vil gå under først i Europa.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Det skal jag svara deg på Etter valet i 2018…fordi om SD vinner valet/stort vil det inte skje, men møjligens bli borgerkrig..knappast det også.
Svensken er så nøyd med alle bilbrenner, voldtekter rån av eldre mm…som begåes av økoflykt.
Tyskland har val i 2017…så spennende…om Merkel får fortsette…hoppas inte.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg håper svensker stemmer SD for landets skyld 🙂 men militæret burde allerede nå fjernet den syke regjeringen fra makten.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

..”Nyeste innlegg her..les…og gled deg.
humre…militæret, hvilket då

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Hvor fant du innlegget ? 😮

Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago
Reply to  invernes

I Sverige er militæret de facto nedlagt og det er usikkert om militæret føler stærkere loyalitet til Sverige og svenskerne, end det for systemet. Det er iøvrigt et smart strategisk træk for et land, der ledes af politikere med onde hensigter, at smadre de sikkerhedssystemer der skal beskytte folket og landet mod overgreb – det være sig f.eks. militæret, borgernes adgang til våben, retten til selvforsvar mv. – om end historien har eksempler på, at dette har givet bagslag.

invernes
invernes
5 years ago

Luton Muslim says Britain will be an Islamic State! på tide Engelsk menn våkner opp ! England trenger en ny

Winston Churchill , en sterk leder som kan sende dette djevelpakket av muslimer tilbake til ørkenen der svina hører hjemme.

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago
Reply to  invernes

Tänk att man inte lyssnade till Enoch Powell som varnade för dethär för länge sedan. Europa håller nu på att destabiliseras och kanske faller ihop som ett korthus. Hur dum får man vara?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Snowflinga

Håller helt med att Powell hade varit ett mycket bättre val som landsfader. Då hade dom sluppit floderna av blod som komma skall.

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

De europeiska politikerna låter miljontals unga starka män komma från mellanöstern och nordafrika till Europa sedan de har hjälpt till att destabilisera deras hemländer. Varför vill de också utplåna de europeiska länderna och deras kultur?
https://www.youtube.com/watch?v=vjUWtmYMzr8

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Snowflinga

Och dessutom skickar många europeiska länder dit sina egna soldater för att kämpa i dessa länder. Man tar sig förpannan.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x