15
aug
Seneste opdatering: 15/8-16 kl. 2111
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hildebrandt & Madon 4.Hedersvåld, naivitet och brutalt svek mot flickor. Trots att barnäktenskap är förbjudet i Sverige så tillåts det i praktiken, om det handlar om ensamkommande flyktingflickor. De som arbetar mot hedersvåld anklagas för rasism och partier har uttalat stöd för könsseparation. Sakine Madon intervjuar Sara Mohammad om det brutala sveket mot barnens rättigheter och de övergrepp som begås i “hederns” namn.

Sara Mohammed er irakisk kurder og kom til Sverige som politisk flygtning. Hun var været igennem hele den musliske “æreskultur” selv fra mordforsøg til kønslemlæstelse. Hun er foruden en kritiker af islam, også en kritiker af svensk feminisme. Man hører tydeligt i samtalen, hvor tungt det svenske racismedogme ligger over en fri meningsudveksling. Ingen tænkende mennesker i Danmark, kalder hinanden “racister.” Den svensk stat har financieret det, for at kvæle kritik af deres indvandringspolitik.

Berlingske  har en tilsyneladende serie om Sverige for tiden. Første artikel var »Asylsøgere har splittet Sverige:Desværre er vi i dag som to verdener i ét land«. Den anden kom i dag, og hedder »Svensk forsker: Vi står ved en korsvej, og vi ved ikke, hvor det ender«. Det er marxisten og SD haderen Johan Hinnfors, og den er kun interessant ud fra vinklen: “Forsker lægger røgslør ud, nu virkeligheden presser sig på. Bare til orientering for dem, der ikke finder op og ned i det han siger. Akademikere kan have gode politiske grunde til at vrøvle, og de har talegaverne til det.  – Jeg har udenbys besøg, så jeg er  ikke ret læsende eller skrivende de kommende dage.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Desværre… går det meget langsomt med at “vække” befolkninger i både DK og Sverige.. Jo tættere på virkeligheden kommer… Jo mere desperat, ikke fordrejer, medierne “sandheden”, men direkte lyver og bedrager for at understøtte deres narrativ…

O.T. lille video fra USA… Trump vs Hillery rallies… Og samtidig påstår “de” at Hillery fører med 8-12% i meningsmålinger… Det er ikke kun i Sverige at hele “systemet” er råddent…
https://www.youtube.com/watch?v=A4K56KaJ7Ds

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Finansmannen Soros gav flere milllioner til Sverige..expo..for å påvirke valet i 2014…
friatider.se

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Helt utrolig det gamle senile svinet blander seg inn i andre staters valg ? dermed burde det egentlig erklæres nyvalg i Sverige.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Jag tror vel det er mange flere PK rike som gjør det…
Vi vet bara inte hvem..bare gjette.
Nyval i Sverige…vi må vel vara glade vi har et Val..Løfven skjelver i buksene…Herligt.

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Samme med Norge. Her har vi folk som i kommentarfeltene kan skrive at de ikke utelukker at de mange bilbrannene i Sverige påtennes av folk fra SD slik at innvandrere skal få skylden.

TaSedenDitDuKommer!
TaSedenDitDuKommer!
5 years ago

Sara Mohammed! Jimmie Åkesson skulle inte förbjuda kvinnor som är dömda till döden i Iran att få komma till Sverige! Sveriges nuvarande regering har tagit hit så många manliga invandrare över 90% är män och de flesta av dem är inte dömda till döden eller ens flyktingar på riktigt, men dem månar regeringen hellre om, dom som förtrycker kvinnor! Hade SD fått bestämma hade det varit 90% kvinnor som hade fått komma hit istället! Sara Mohammed borde omvärdera SD! Alla som är riktiga flyktingar och som är tacksamma för den hjälp som Sverige erbjuder och som anpassar sig till Sveriges… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Flott innlegg og en helt korrekt igjentagelse av forholdene i Sverige, og hva SD`s politikk er…
Å juga om SD`s politikk Sara, tjener i alle fall ikke kvinner/barn som er muslimer..direkte dumt..
Vi skal primært hjelpe der de bor/nærliggende, uansett muslim eller kristne.

Anna Svensson
5 years ago

Tänkte precis som du.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x