17
aug
Seneste opdatering: 17/8-16 kl. 1148
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I den tredje och sista delen av Avpixlats dokumentär “På flykt eller på flytt” fokuserar vi på hur tryggheten i Grekland i kölvattnet av massinvandringen från Mellanöstern och Nordafrika försvunnit och förändrat landet i grunden.Tidigare delar.

EU og Frontex’ helt sindssyge politik. På grund af EU’s monumentale forrædderi mod europæerne, er det et spørsmål om tid, inden titusinder af illegale “flygtninge” vælter ind i Skandinavien igen. De har med deres dyre analyseapparat, overhovedet ikke forstået den igangværende folkevandrings natur eller størrelse. Hvis ikke europæerne vågner og rejser sig imod dem meget snart, er der ikke noget Europa til deres børn. Begynd med Schengen og Juncker, om hvem den irske, politiske ekspert siger, at “han med sin diktatoriske facon risikerer at føre Europa ud i borgerkrig.”

Sverige, juli: 14 mord, 51 mordförsök

Journalisten Elisabeth Höglund fortsætter sin parallele optælling af grove forbrydelser. Mord og drabsforsøg et steget 373 procent siden 1975, året hvor Palmeregeringen besluttede, at Sverige skulle være “multikulturelt.” Det er forlængst ude af kontrol. BRÅ siger, antallet mord ligger ret konstant omkring 90. Ifølge Höglund er det nærmere det dobbelte.

Under juli månad 2016 begicks 14 mord, 51 mordförsök, 30 fall av grov misshandel, 14 fall av misshandel och 26 mordbränder i Sverige. Det visar den sammanställning för det grova våldet för juli månad i år som jag precis har blivit klar med. Det visar att det grova våldet ökade kraftigt under juli månad jämfört med under juni. Det gäller särskilt antalet mordförsök. Under juni månad begicks enligt min sammanställning 40 mordförsök men under juli månad inte mindre än 51 mordförsök. Det är en ökning med 27%! 14 mord, 51 mordförsök och 30 fall av grov misshandel under juli 2016

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

14 mord o 51 mordförsök. Det var väl på ett år på sjuttiotalet. Kunde inte någon få fram fakta på det. Men vi är en del av världen nu säger Löfven stolt.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

O.T
Men ikke mindre interessant i disse Orwelske tider vi lever i… I mediernes vælger undersøgelser fører Hillery med 47,7% mod Trumps 41%… I anonyme vælger undersøgelser fører TRUMP med 64% og Hillery har 36%.. WTF??? is going on
(Fra Foxnews varer 4:33)

https://www.youtube.com/watch?v=cQOq7enj4-k

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

O.T 2
Jeg postede denne for 2 dage siden…. Vedr. forskellen på Trump rallies vs Hillerys… Læg specielt mærke til Hillerys Omaha rally… Med Warren Buffet… (verdens 4. rigeste) Ikke engang der kan hun samle mere end 100 forkølede tilhører… Omaha er blevet hypet via MSM idet Buffet opfordrede Trump til at offentliggøre sin “selvangivelse” simultant med at han ville offentliggøre sin selvangivelse..

Kun Trump og Bernie har kunnet har været i stand til at samle tilhører, Hillery har ingen folkelig “appeal”
https://www.youtube.com/watch?v=A4K56KaJ7Ds

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Det tidigare så trygga homogena svenska samhället har bytts ut mot det mångkulturella samhället med alla problem som det innebär..
Svenska politiker som innan de startade experimentet inte insåg alla svårigheter och problem som skulle kunna uppstå fast det funnits ett flertal exempel på länder i världen där mångkultur INTE har fungerat.
Att det i framtiden skulle vara en stor vinst betvivlar jag, vilket de hävdar. Efter 40 år har vi endast sett ökade kostnader och med en ytterligare invandring kommer det aldrig att nå några positiva värden.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/08/11/strukturer-och-trygghet/

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x