18
aug
Seneste opdatering: 18/8-16 kl. 2153
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Programmet er “Rushys Roulette” i Radio 24/7. Mikkel Andersson er kommentator på Berlingske, Morten Uhrskov blogger på Jyllands Posten. Hvem det mere tynde øl er – en der hedder “Tore” og en “Anahita” – kan jeg ikke identificere. Mod sædvane har jeg ikke hørt det før blogning, men det sker nu.

EU-kommissær vil have 70 mio “flygtninge” til EU de næste 20 år

Det er 3.5 mio om året, og iagttager man EUs helt aktuelle politik angående de ydre grænser, stemmer den meget godt med kommissær Dimitris Avramopoulos’s ønske. Problemet er, at EU vil påtvinge os dette, men fortier det over for befolkningerne. Man skal altså se på, hvad EU gør og ikke gør, ikke hvad de siger, og de lader de ydre grænser stå pivåbne tilsyneladende imod enhver rationalitet, men kun tilsyneladende. Man ser det let af svindelnummeret Frontex, der er skabt for at redde de invaderende fra at drukne, ikke for at bevoge noget som helst.

Invasionen vi er udsat for, er et aktivt EU-ønske, den kunne stoppes i morgen, men kun østeuropæerne har haft mod til at sætte sig op imod EU. Vores egen statsminister dukker hovedet og kører et dobbeltspil. Han holder befolkningen hen med løs snak (=Inger Støjberg), mens hans virkelige loyalitet ligger i Bryssel. “EU skal bevogte de ydre grænser,” men det mener han ikke noget egentligt med, det er øregas til rosset. Venstre taler ud af begge mundvige, det er derfor det kan lyde helt sort jvf. Søren Pind. Løkke selv er lidt smartere, han forsvinder bare ud af billedet og er tavs. Det bør gå Venstre meget ilde ved næste valg.

Den 3. december 2015 fremsatte EU Migration kommissær Dimitris Avramopoulos følgende erklæring: “Europa bliver ældre (…) I de næste to årtier, vil være behov for mere end 70 millioner indvandrere.” Was wird der EU-Bevölkerung verschwiegen! EU-Kommissar will 70 Millionen Flüchtlinge

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

För de som är intresserade kan här läsa om den svenska mediakrisen.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/08/18/mainstream-media-msm/

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x