22
aug
Seneste opdatering: 22/8-16 kl. 0711
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi kender selvfølgelig sangen fra Cabaret (1972) i scene med Michael York, om den fremspirende nazisme i 1933. Den begynder lyrisk og slutter aggressivt. “Tror du stadig, vi kan kontrollere dem,” spørger hans ven Max bagefter. GoV.

Hvor syg er Hillary Clinton ?

Det er selvfølgeig meget svært at afgøre i en valgkap, hvor der lyves efter noder, men efter at studeret emnet nogle timer, mener jeg ikke det kan ignoreres. I nogle medvirker ansete læger. Rudy Giulliani siger, at MSM ignorerer hendessygdomstegn, og det gør de, men det skal de på den anden side sige. MSM, der vil have denne løgner og snydepels valgt, kalder de det en konspirationsteori, og det skal de jo også. Det er kendt, at hun havde en lilleblodprop i hjernen i 2012, vi ved hun falder, vi ved hun bliver behandlet med et eller andet midt under offentlige optrædener, vi ved hun hoster tørt ustandseligt og vi ved hun undgør pressekonferencer. Hun er ikke en 68-årig i en god almentilstand, hun ser  ti år ældre ud. Bliver hun valgt, er det mainstreammediernes fortjeneste, men det er jo sket før. Stefan Molyneux taler om det.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jasminum
jasminum
5 years ago

Menneskefientlig, en rendyrket sosiopat som har innfunnet seg på et podie spesielt opprettet for henne. Deres etterretning fant sin PUPPET, innstallerte og næret henne. Vestens imperialister er fornøyd. Takket være Merkel og hennes likesinnede. Islamisering og demonisering av opprinnelig europeisk kultur er som våpen å regne på veien mot NWO. Ja, denne diktatoren er avskyeligheten manifistert. Akkurat som kapitalindustrien ønsket det. Hun ble antakelig kuppet i tide med lovnader om at hele Europa skulle overta ideologien kommunisme, den var og er hva europeiske innbyggere skal tvangsinnordnes under. Men kapitalinteressene vil blomstre. Til sammen blir det en naturlig hellig allianse mell.… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Roosevelt led også alvorligt af følgerne efter polio. Så vidt, jeg har hørt, gjorde han det udmærket trods handicappet. Jeg skal på ingen måder undskylde Hillary for noget som helst. Men nogle er vist ved at falde i præcis samme grøft, som de, der havde travlt med at finde på “diagnoser” til Pia Kjærsgaard og hendes tilhængere…

invernes
invernes
5 years ago

Skremmende ! tyskere må se og få fjernet den sinnssyke heksa fra all makt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Die Neue Führer? 😉

Angela Merkel was born Angela Dorothea Kasner in Hamburg on 17. July 1954, the daughter of Horst Kasner, a Lutheran pastor and his wife, Herlind Jentzsch with a Jewish heritage in Poland.

http://mostaqueali.blogspot.com/2011/05/angela-merkel-jewess-agent-of.html

jasminum
jasminum
5 years ago

Så kanskje til og med fjern slektning av oligarkene/de anglo-amerikanskje. Ja jeg leste dette lengre tid tilbake. Takk for lenken.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  jasminum

Precis som de flesta negrer är offer för andra negrer eller muslimer offer för andra muslimer så finns det naturligtvis skyldiga judar som bara vill ha mat på bordet och umgås med sin familj. Som inom alla andra grupper så är ledarna helt hänsynslösa. Men dom i toppen tycks drivas och motiveras inte så mycket av pengar men ett glödande hat mot dels kristna men även den vita rasen rent generellt.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x