24
aug
Seneste opdatering: 24/8-16 kl. 1905
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Thilo Sarrazin København 2013

Thilo Sarrazin København april 2013. I London alene, er der måske over 1 mio illegale. Østrig har under overvejelse at inddrage asylstatus for kriminelle.

Outspoken former Berlin finance senator Thilo Sarrazin demanded failed asylum seekers be thrown out of Germany “if necessary under military protection”. Mr Sarrazin, 71, demanded fundamental changes in the law to get rid of unwanted immigrants. He urged the status of migrants should be radically changed and branded the current system “a gateway to uncontrolled immigration”.Migrants should be rounded up and thrown out by the ARMY, says top German politician

We are Sthlm – Somalia eller Sverige?

Sådan ser den berygtede festival ud på videeo, med de mange sexovergreb. Lutter store arabiske drenge og svenske kvinder, som jeg formoder ikke er overklassens døtre. Det er i dette miljø, hvor svenske drenge skal forsøge at klare sig, endda i et land hvor mænd nu er i flertal og de er feminint opdraget. De har ikke en chance i den ulige kamp. Den har feministerne virkelig regnet smart ud, det er krigen mod svenske mænd på et helt nyt niveau: Det demografiske og kulturelle. I processen forråder de også nationen, som Black Pigeon malende beskrev. Man kan høre Ingrid Carlqvist disutere det her i podden omkring minut 22.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
danevillain
danevillain
5 years ago

Ingen forældre med den mindste smule ansvarlighed og omtanke i behold vil i dag sende deres børn til en gratis musikfestival. Sådan er den ny virkelighed med multikulturen. Musikfestivallen som kulturel institutiom er om noget et emblem på den progressive elites kultur som sådan. Det er derfor skæbnens ironi, at netop arnestedet for rockens frisættende kræfter er blevet stedet for seksuelle overgreb på middelklassens døtre. Dvs. de dele af middelklassen som har øjnene med sig, har fundet ud af, at de skal sende døtrene på Roskilde Festival og tilsvarende, hvor adgangsbilletten afskærer de værste bærme for adgang. Men den lavere… Read more »

danevillain
danevillain
5 years ago

Merkel har forrådt ikke kun Tyskland men hele Europa. Det står efterhånden klart. Det scenarie, som Sarrazin skitserer, vil blive virkelighed, før vi aner det, af simpel nødvendighed, for at gammelpartierne kan overleve. Jeg tror, at også en Søren Pind er klar over, hvor det bærer hen ad. Det at han ved en af sine seneste brandslukninger (det som var rettet mod “højrefløjen” som han jo ret beset selv tilhører) følte behov for at gøre opmærksom på, at han som justitsminister også et øverste chef for PET, er værd at bemærke. Jeg har aldrig før hørt en dansk justitsminister gøre… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Sverige och Tyskland och många andra länder förvandlas till oigenkännlighet och liknar snart mellanöstern och Afrika därför att det finns stormakter som USA som destabiliserar, bombar länder och omkullkastar deras ledare. Den globala flyktingkrisen skulle upphöra om USA skulle sluta upp med sin rovjakt och plundring av andra länders resurser. Sveriges tidigare finansminister sade allting när han sade om USA och Sverige: “You Make War, We Get the Refugees!” – It’s a Win-Win”

https://www.youtube.com/watch?v=zU0_6yPVCPQ

Ulrika2
Ulrika2
5 years ago
Reply to  Snowflinga

“plundring av andra länders resurser”
Plundrar vad i vilka länder??

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago
Reply to  Ulrika2
Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Snowflinga

Muslimerne kan sagtens selv finde ud af at smadre deres egne lande. Det behøver de ikke udefrakommende magter til. Bare se hvor hurtigt de nu smadrer vores.

invernes
invernes
5 years ago

Stakkars svensker jeg lider med dem, det svik som pågår i Sverige er det verste landssvik i vår historie.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Jag med, men når man er hjernevasket innen ett tenkande….sossernas i flere tiår, så tror man på menigheten …fast.
Oppvakningen har dog børjat…og det store sjokket kommer nok i 2018 når SD vinner suverent..ellers er SD fortfarande Sveriges største parti.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Tiltredes 🙂

Lawrence
Lawrence
5 years ago

A Norwegian police chief has spectacularly broken ranks to express his professional opinion that high and sustained levels of crime committed by migrants more than justifies concern about foreigners, and that increasing immigration “leads to more rapes”. “Women and children are sacrificed on Asylum and Refugee Department’s altar”, he said politicians last summer had sought to “outbid each other” on how many asylum seekers the country could accept. He said if the politicians had been more rooted in “reality”, they would have seen long before that allowing more migrants would “lead to more rapes and other serious violations”. “People’s xenophobia… Read more »

Holger Larson
Holger Larson
5 years ago

Så mangler der blot lidt action.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
5 years ago

Nu måste Sarrazin äntligen ta bladet från munnen och kritisera sitt eget parti SPD:s ledare Sigmar Gabriel vicekanslern, som gått i hjälpklass, väger 150 kg och förordar TTIP. Han lyder den globalistiska Internationalen. Samma partis justitieminister Heiko Maas är idag arvtagare till STASI, som fängslar och tystar sina åsiktsfiender. C:a 18.000 tyskar sitter fängslade för en från mainstream avvikande historieuppfattning om vad som skedde under det andra världskriget. Antonio Amadeo Stiftung är en vänsterextrem organisation han använder för att hitta och förfölja dessa avvikare från mainstream historia och likaså kritiker av Merkels migrationspolitik. Betecknande nog leds denna Stiftung av en… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Gabrovitcs

C:a 18.000 tyskar sitter fängslade för en från mainstream avvikande
historieuppfattning om vad som skedde under det andra världskriget.

18.000?

Har du en kilde paa det?

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Gabrovitcs

SPD har ju försökt kasta ut Sarrazin från partiet, de lyssnar säkert inte på honom, fastän det hade varit deras chans att överleva som folkets parti.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Gabrovitcs

(((Anetta Kahane))) är precis som sin arbetsgivare (((Zuckerberg))) dom av gud utvalda. Dags att börja förstå vilka det är som drar i trådarna snart? Innan det blir försent. Spendera gärna en halvtimme med Red Ice när Henrik och Lana plockar isär den nya blockbustern Imperium med (((Daniel Radcliffe))) i huvudrollen. En ren propaganda hit piece riktad mot alla vita för att få dom att bli ännu mera självhatande. Filmen utmålar nynazister som vår tids största hot och nämner inte ens en enda gång muslimer eller islam.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x