27
aug
Seneste opdatering: 28/8-16 kl. 0512
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We are not weak, we are  indecisive”

Islam and Western Civilization: Can They Coexist? Los Angeles. Den strengt logiske Greenfield har også ret i, at det bliver blodigt. Vi kan love vore efterkommere blod, sved og tårer, langt flere end det havde været nødvendigt, hvis vi havde haft regeringer, der kunne tænke i stedet for at give stadig flere fjender statsborgerskab.

I dag er det dem, der identificerer den kommende krig, som er de onde jvf. Søren Pind, DR og Politiken. Det vil ændre sig ganske af sig selv, det er ikke deres forklaring om bare ti år. Man så, hvordan Sverige skiftede konsensus overnight, nærmest som da de skiftede til højrekørsel i 1967. Vupti, nu mener vi allesammen noget andet fra om morgenen den 3 september!

Det vil uden tvivl forløbe som Greenfield siger, og vi der har advaret i ti, tyve og tredive år, kan så filosofere over nyttigheden og vores egen uhyre begrænsede rolle i historiens gang. Personligt synes jeg, det har været som at opdage småbørn: De skal slå sig, brænde sig og komme i livsfare. Sådan er deres natur, men de fleste overlever da og bliver voksne i forskellige betydninger af ordet.

Hvorfor vore børn skal tvinges ud i en eksistenskamp, det må I spørge jeres politikere, medier og forskere om, men foreløbig kunne I jo lade være med at stemme for jeres børns krig. Se dagens kronik Vås og konventioner. Millioner af mennesker kan stå her i morgen og hør evt. også John Bolton og Stephen CoughlinRobert Spencer.

“Flygtninge er en enorm sikkerhedsrisiko for Tyskland”

Integrationen af hundredtusinder af asylansøgere “vil ikke lykkes”, siger Bayerns finansminister Markus Söder. Desuden tvivler han på, om tyskerne overhovedet ønsker et “multikulturelt samfund”.

Bayerns finansminister Markus Söder ønsker de næste tre år at hjemsende hundredetusinder af flygtninge tilbage til deres hjemlande. Hans begrundelse for dette er: “Selv med de bedste hensigter, vil vi ikke være i stand til at integrere så mange mennesker fra en helt fremmed kultur. Mange af flygtningenes identitet kender vi ikke, det efterlader os med enorme sikkerhedshuller. Desuden ønsker tyskerne slet ikke noget “multikulturelt samfund. De der kommer her, skal tilpasse sig vore værdier, ikke omvendt.” Flüchtlinge sind “riesige Sicherheitslücke in Deutschland” (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

Meget kloke ord som dessverre flertallet av de sovende likegyldige glemmer, eller kanskje de ikke tør å tenke på det ?
Hvorfor vore børn skal tvinges ud i en eksistenskamp, det må I spørge
jeres politikere, medier og forskere om, men foreløbig kunne I jo lade
være med at stemme for jeres børns krig.

mjolly
mjolly
5 years ago

Tyskerne har litt å lære av manifestoet Wilders går til valg på

Close All Mosques, Ban Koran; Poll-Leading Dutch ‘Freedom’ Party Unveils De-Islamization Manifesto

http://www.zerohedge.com/news/2016-08-27/close-all-mosques-ban-koran-poll-leading-dutch-freedom-party-unveils-de-islamization

Asger Trier
Asger Trier
5 years ago

Hold da op, Greenfield er det godt nok knivskarp. Jeg har selv haft samme strategi, men jeg har aldrig formået at formulere det så detaljeret og skarpt. Vi er i den sidste fase af undskyldninger, det varer ikke så længe, eller vi skal ikke så mange flere terrorangreb igennem før vesten for alvor får nok. Det man måske så lige mangler af Greenfield, det er diskussionen af hvad der så sker i Europa, og det bliver slet, slet ikke sjovt.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x