29
aug
Seneste opdatering: 29/8-16 kl. 1822
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ahøm, hvordan tjekker man lige det?

Asylansøgere lyver for at opnå asyl, men bliver i stedet fundet utroværdige. Det kan Radio24syv fortælle i dag, efter at have fået aktindsigt i en e-mail sendt fra Flygtningenævnets formand, Henrik Bloch Andersen, til Udlændingeministeriet. Flere asylansøgere har for eksempel løjet om enten at være forfulgte i deres hjemland på grund af deres seksualitet, eller også løj de om overhovedet at være homoseksuelle, i håb om bedre at kunne opnå asyl. Hør Radio 24 syv.

Skatterna höjs med 62 mia. kr.

Endnu under Reinfeldts tid, kunne politikere komme afsted med at påstå, at “indvandringen er lønsom.” Nu er lønsomheden på forventet efterbevilling: “En dag vil den være en god investering” hedder det. Hvilken dag? Masseindvandringen i 2015 er ikke slået igennem i budgettet endnu. Ved valget i 2018, vil svenskerne være alt andet end amused. Kinberg Batra befinder sig derfor i drømmenes verden, når hun stadig taler om at regere uden om SD. S og M har malet sig ind i et hjørne, det bliver underholdende at se, hvordan de  tager sig ud af det. Ingen er  i tvil om, at de hellere vil lægge svensk parlamentarisme i rygende ruiner, end give sig. Men de kommer til det.

Regeringen ska fortsätta höja skatter och offentliga utgifter.Totalt handlar det om drygt 62 miljarder kronor under de närmaste fyra åren, skriver Dagens Industri. Vägslitageavgift, kemikalieskatt och finansskatt är några av nyheterna som ska dra in pengar till statskassan. Skatterna höjs – med 62 miljarder kronor

Gudmundsson: Vi lånar, kort sagt, för att finansiera en misslyckad politik.

Ett annat sätt att mäta verkligt välstånd är i BNP per capita. När BNP per capita växer kan man satsa på offentlig välfärd utan att medborgarna upplever någon försämring. Om BNP per capita står still går inte det. Det senaste decenniet har BNP per capita knappt utvecklats. Tillväxten äts upp av att befolkningen blir större. Samtidigt som BNP har bromsat in och BNP per capita har varit i princip stillastående i ett decennium har dock mängden samhällsproblem – eller utmaningar, som de kallas när det saknas lösningar – vuxit. Ökad bruttonationalutmaning

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Handlar om att PUT. Och då kan det väl vara värt att ljuga om att man är bög. Få bostad och bli försörjd. Svenskarna är slavar åt invandrarna hålla konsumtionen uppe och bostadsbyggandet. Så Löfven kan visa vad fantastiskt invandringen är hur den håller ekonomin uppe i Sverige och visar för Bilderberg o bankirerna vad bra det går mera människor lönerna sjunker och därmed välfärden. Eliten ser bara fördelar och svenskarna har blivit slavar åt globalisterna och behaga invandrarna med mat o bostad o bil skillnaden är att invandrarna har 10 fri år och svenskarna behöver höja pensionsåldern för att… Read more »

Lazze
Lazze
5 years ago

Vores forfædre sled, svedte og knoklede for at videregive et bedre samfund end det de modtog til deres efterkommere. Det endte op i et rigt velfærdssamfund som peakede i 80´erne – alle var rige og staten havde råd til at forsøge de som blev efterladt i den sprudlende økonom – de arbejdsløse, de psykisk syge, de gamle. Så kom “de gode” til. De besluttede sig for at ville redde hele verden – de krigsramte unge mænd fra mellemøsten som ikke ville kæmpe for deres eget fædreland, de LBGT ramte fra Uganda og andre vanvittige diktaturer i MENA hvor ikke engang… Read more »

spirild
spirild
5 years ago

LYVER DE?

You dont say

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  spirild

😉

spirild
spirild
5 years ago

Men det er jo det Peter Sutherland vil: At Europeiske NASJONER skal lånefinansiere sin egen undergang.

http://resistancerepublicaine.eu/2016/03/06/qui-est-la-crapule-europeiste-et-immigrationniste-peter-sutherland-lie-a-goldman-sachs/

samuelafugglas
samuelafugglas
5 years ago

“Kinberg Batra befinder sig i drømmenes verden”
Kan man göra annat när man frivilligt hoppar i säng med Stefan Löfven, eller finns det ett pris på det också?
När jag var liten talade min mor om för mig vad ett “fnask” var för något.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  samuelafugglas

Fnask er det rette ordet, eller lyxprostituert, …Alt for penger..tilsalgs.
Batra ser da ellers inte helt bra ut..nogot med homeostasen/likevekten…som svinger hit og dit ..integritet eksisterer inte..derfor er hun inte å stole på.
For egen del tror jag inte hun blir sittende etter valet i 2018 om M gjør et dårlig val, som jag tror dom gjør.

Tafsa inte på Sverige!
Tafsa inte på Sverige!
5 years ago

Det märks på lång väg att Sverige styrs av riktiga idioter! Man får som man röstar! 87% valde detta, inte jag!

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Det gjorde inte jag heller, men tyver får det konsekvenser for oss andra også..som man opplever i sin hverdag…hver dag.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x