31
aug
Seneste opdatering: 31/8-16 kl. 1933
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Die Welt, tysk, utekstet. Broder: FLÜCHTLINGSPOLITIK “Die Kanzlerin ist eine tragische Figur”

Mecklenburg-Vorpommern: AfD større end CDU

Mecklenburg-Vorpommern er delstaten syd for Danmark mellem Berlin, Hamburg og Stettin. Den har 1.7 mio indbyggere. Mon ikke Merkel, som Broder skrev i går, vælter sig selv?

AFD passerer på CDU. AFDs spidkandidat Leif-Erik Holm styrer i Mecklenburg-Vorpommern mod en sensationel succes. Et mareridt for CDU kan blive en realitet. Få dage før delstatsvalget i Mecklenburg-Vorpommern trækker den højreorienterede populistiske AfD i en ny meningmåling forbi CDU og kan blive næststørste parti efter Kristendemokraterne. AfD får 23 procent mod kun 20 procent til Merkels CDU. Et mareridt for Merkel, kan blive til virkelighed. SCHOCK-UMFRAGE AUS MECKLENBURG-VORPOMMERN. Die AfD zieht an der CDU vorbei,

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
5 years ago

Jag vill för övrigt ge en eloge till Steen för det fyndiga uttrycket “Merkel-Dämmerung”, även om det var i det förra inlägget. 🙂

Joakim Bronco Martensson

Det förekommer ett fel i artikeln i meningen “og kan blive næststørste parti efter Kristendemokraterne”. Sistnämnda ska vara Socialdemokraterna (SPD), som ligger på runt 28 % i Meck-Pomm. Afd (23 %) går ju om just Kristdemokraterna (CDU) som hamnar på 20 %.

För övrigt är Broders analys som vanligt knivskarp och framförd med hans typiskt underfundiga “Mutterwitz”. Han är en av mina stora förebilder.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Har lenge ment at Merkel er på vei ut, og jeg jublar sjelvklart…så skal hun for en domsstol og vurderes som forrædare…ifht økoflyktninger og deres veg til det øvrige Europa…som hun er skyldig i..lagt til rette.
Det går rett veg…for oss IkkePK.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  sussebassa

Der er god grund til at være usikker på os slappe danskere. Der er mange af os som kæfter op, men kun relativ få, der gør noget aktivt.
Vores hidtidige håb, Dansk folkeparti, har totalt svigtet os. Vi håber på det nye parti Nye Borgerlige med Pernille Vermund i spidsen kan komme talstærkt i parlamentet ved det snarlige valg. Men det er jo tungt at komme igang med et helt nyt og uprøvet parti. Vi er mange der gør, hvad vi kan!!

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago

Meget bra av Broder. “Vi schaffen es — nicht!” Det er bare å innse at “integreringen” av disse massene er umulig. Man må sende dem hjem snarest mulig, med bruk av alle midler!

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Broder setter jo også fingeren på et svakt punkt i tysk politikk: Merkel regjerer alene, og enerådig. Det er jo en uhyre svakhet når ingen instans kan gripe inn når kansleren egenhendig forandrer Tyskland for alltid.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Hade hon varit i USA hade Alex Jones redan sålt en T-shirt med texten: “Merkel for prison”.

Henryk Broder är underbar, alltid rätt på och knivskarp och modig. Men så har han ju också lämnat Tyskland mer eller mindre.

Steinadler
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Jeg føler personlig at det er viktig å trekke fra det historiske i den situasjonen vi opplever, og ikke fortape seg i dagens diskusjoner. Den som har kunnskap om historien, hvordan dagens situasjon og dagens bevissthet er formet, har samtidig en kritisk distanse: det som er oppstått på et bestemt tidspunkt i historien kan jo likesågodt forsvinne, og den ordinære bevissthet bli en helt annen. Ein sehr aufschlussreicher Artikel kann aktuell bei Welt-Online „genossen“ werden – für die zahlreichen „Guten“ im Lande die Ultima Ratio in der gegenwärtigen Flüchtlingsfrage. „All in“ – oder gar nichts. Deutschland könne es sich nicht… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Steinadler

Svært pertinent. Og særledes viktig siden bare det å komme med rene faktaopplysninger er tilstrekkelig til å provosere tilsynelatende automatisk genererte anklager om rasisme og antisemittisme. Eller med religionshistorisk vokabular: det rent historiske, det rent menneskelige, er blitt tabu, endog for franskmenn som i flere hundre år ikke har gjort annet enn å spotte Den katolske kirke. Kanskje med rette! Men ironisk nok ser det ut som om graden av frihet korrelerer med graden av tabu – og korellerende lovgivning og lovanvendelse – hva gjelder det rent historiske og rent menneskelige – forvandlet i tabu, i religion. Det land som… Read more »

Steinadler
5 years ago
Reply to  Breidablikk

This is a February 29, 1944 letter to the BBC & higher members of the British clergy, from the British Ministry of Information. It lays out in no uncertain terms the following: We all know the crimes committed by the Bolsheviks over the last 24 years in Russia and Eastern Europe. It is inevitable they will do the same in Central Europe. We will cover up their crimes by lying about the Germans. The public is not as stupid as it was, our lies will be better. You (BBC & Church) must spread these lies, convincingly. “Sir, I am directed… Read more »

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Tiltredes; så absolutt, Breidablikk! Se også her; http://www.friatider.se/tysk-minister-skicka-hem-asyls-karna

Snappe
Snappe
5 years ago
Reply to  Pluto

Snappe Hei Pluto. Innlegg nr 2 som ble slettet : Noen var usaklig i forhold til kildene jeg oppgav som svar på en som bad om uavhengige kilder om at Kristus hadde levd.Jeg nevnte blandt annet Tacitus og Flavius Josephus på en tråd . Mitt svar da en prøvd å diskreditere listen. Removed Du skrev : “Selv kildene du viser til er minst 60 år etter hans død. Her snakker en flere generasjoner…” Jeg skrev Nei. Du regner feil. Du må ta utgangspunkt i de sikreste kildene, og regne fra år 33 ( pluss minus) Hvis vi tar år 33… Read more »

barfbag
barfbag
5 years ago

Klik på link for at få bog trykt så jeg kan købe mig et eksemplar:http://www.annemariewaters.org/an-appeal-for-two-minutes-of-your-time/

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x