3
sep
Seneste opdatering: 3/9-16 kl. 2123
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SVP er det overlegent største parti med 29.4 procent af vælgerne

The right-wing People’s Party (SVP) has unveiled new proposals to try and halt the free movement of people around the European Union. Vice President Christoph Blocher made the shock statement after a parliamentary panel rejected the government’s threat to impose quotas on the number of foreigners entering the country next year.

Instead, they opted for a compromise based around hiring workers with a preference towards local people. Mr Bolcher said: “If we see that the law to implement (a 2014 referendum to curb immigration) does not massively reduce immigration, the SVP will launch an initiative to end the free movement of people.”Switzerland’s biggest political party unveils plans to leave Schengen, Swiss right-wing SVP mulls new initiative to reduce immigration.

DF’s medskyld i den nationale opløsning

Lone Nørgaard rister partiet mere kvalificeret end set tidligere. Tanken er, at det er blevet så fornøjet med endelig at være accepteret, at de ikke vil tage det endelige opgør med EU og konventionerne. Taburetterne har indbygget varme efter tyve års tilsvining.

Fordi et politisk flertal vælger at lade det blive ved diskussionen, som reelt ikke er nået meget længere end i 1983. Og da DF ser det som sin opgave at sikre regeringen ro på bagsmækken til hver en tid, kommer der aldrig noget virkeligt opgør: Man undskylder sig med, at man ikke har 90 mandater, og at socialdemokraterne med Alternativet og Enhedslisten som støttepartier vil komme til magten og gøre det hele værre. Måske forsinker DF på denne vis Danmarks færd mod afgrunden, men de forhindrer den ikke. De påtager sig barnepigens ansvar og luller folk ind i en tro på, at det går den rigtige vej.Det gør det ikke, for igen-igen er det Ole Hasselbalch, der har fat i den lange ende.

Sidste år stemte vi om retsforbeholdet. Var Lissabontraktaten kommet til afstemning, kunne vi have haft diskussionen for længe siden, for et overstatsligt Schengen og et dertil knyttet Europol var en del af traktaten. Men et flertal af Folketingets partier var enige om, at traktaten ikke skulle til afstemning, og et enigt Dansk Folkeparti ville ikke gøre traktaten til et kabinetsspørgsmål, fordi det havde lovet VK-regeringen ikke at vælte den på EU-spørgsmål. Altså fik vi ingen afstemning, men derimod senere en masse ballade, som måske kunne have været undgået, hvis man havde taget afstemningen og dermed diskussionen dengang.Men man ville bare ikke. Og dette er nok DF’s allerstørste svigt.

DF påstår, at EU kan rulles tilbage til en idealtilstand, som aldrig har eksisteret. Skulle det ske, vil det dels kræve et opgør med hele traktatgrundlaget tilbage til Rom-traktaten, hvor en stadig snævrere union er målet, dels vil det kræve genforhandling og enighed om ændringen af traktaten af alle 27 medlemslande. Det er næsten utænkeligt. Alligevel fortsætter DF med at bilde vælgerne ind, at det kan lade sig gøre. Hvad kan forklaringen på dette være? Den enkle, at et parti altid er sig selv nærmest: Man lever sig ind i det taktiske spil om magten, og man bilder sig ind, at man gennem kompromiserne trækker i den rigtige retning og sikrer stabiliteten. Ikke mindst for sig selv. Hvis nogen skulle få associationer til, hvordan Pilatus tænkte, da han ofrede Jesus, skal det ikke holdes imod dem.

Måske er Pia Kjærsgaard selv blevet bange for sit partis magt? Hun foreslår i hvert fald flere folkeafstemninger, hvor folket kan blive hørt direkte. Barnepigeansvar i dansk politik

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago

Hele pakken er efter hånden så attraktiv, at selv DF’erne sælger danskerne og fædrelandet for et kort skatteyderbetalt fix. Stopklodserne er væk. http://www.freja.biz/case/fra-politikontorer-til-politikerboliger “Oprindeligt blev ejendommene opført i henholdsvis fem og seks etager til beboelse for den mere velbeslåede del af det københavnske borgerskab ..” “Blandt de greb, som Danielsen Architecture og Morten Mygind Arkitekter MAA begge foreslog i deres prospekter, var sammenlægning af de oprindelige lejligheder til færre og større moderne boliger med åbne planløsninger og fokus på øget lysindfald. Frank Venset uddyber: – Noget af det, som vi har lagt vægt på, var muligheden for at inddrage uudnyttede… Read more »

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
5 years ago

FÅÅÅÅÅK DF!!! De er absolut intet værd. De er usle nederdrægtige medskyldige i Venstre´s globalistiske skalten og valten med en af verdens ældste nationer og dens lille bitte folk. Humanitær utopisme, menneskerettighedskult, EU-liderlighed og storkapitalens griske uudslukkelige tørst efter talløse migranter er igen og igen af Venstre og DF blevet sat før danskernes ret til eget land og overlevelse som folk. De fortjener vitterligt en rå lussing af deres egne vælgere, som de har forrådt på det groveste!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x