3
sep
Seneste opdatering: 3/9-16 kl. 1945
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-papazu, 2014, I 005

Det mindste man kan gøre, er at sætte en stopper for muslimsk indvandring for ikke at forøge fjendens rækker.

”Vi er i krig!” er en af de fraser, de vestlige politikere er begyndt at bruge i den seneste tid. ”Nous sommes en guerre”, sagde f.eks. Frankrigs premierminister Manuel Valls og præsident François Hollande efter massakren ved Bataclan i november sidste år, som kostede 89 mennesker livet.[1] Sætningen, som ofte er blevet gentaget siden, er ikke kun en konstatering af dødens realitet (omkring 46 terrorangreb i Europa og USA og ca. 658 døde inden for det sidste halvandet år), men også en krigserklæring, som dog viser sig ikke at være andet end en sølle retorisk figur: Det er en abstrakt krigserklæring, en hensigtserklæring uden adresse og uden retsvirkninger. Den mest ynkelige form for fejhed er at nægte at sætte ord på fjenden.

Terrorismen taler til gengæld sit klare sprog: Det drejer sig ikke kun om spredte attentater og mord på forsvarsløse mennesker som i Tyskland i juli i år (i Würzburg, München, Reutlingen og Ansbach), men også om symbolske angreb med præcis adresse. Massakren på Promenade des Anglais i Nice den 14. juli var på grund af den valgte dato et angreb på den franske stat, på republikken, som anser den 14. juli (Bastilles fald) som en grundlæggende begivenhed; aggressionen mod kirken i Saint-Etienne-du-Rouvray nær Rouen og den rituelle halshugning, helt efter islamiske forskrifter (Koran 47,4) (i øvrigt allerede set i Bosnien, Kosovo, Tjetjenien og Mellemøsten[2]) af sognepræsten Jacques Hamel, er et angreb på den kristne kirke. Det er kristendommen og kristenheden, de europæiske stater, som er under angreb.

Og alligevel nægter Vestens politikere at sætte navn på fjenden og definere terrorismens ideologi, nemlig islam, ligesom de nægter at se den nuværende konflikt i det nødvendige historiske og nutidige perspektiv: På den ene side kampen mellem islam og kristendommen, som markerer islams doktrin og historiske skikkelse, og på den anden side dagens realitet, som er kendetegnet ved den forsvarsløshed, Vesten ved at tillade og endda opmuntre til muslimsk indvandring har bragt sig i.

De officielle vestlige reaktioner har været en lang undskyldning for fjenden. Således teorien om ”de psykisk forstyrrede” mordere (sygdommen fratager forbryderne ansvaret) og myten om ”den ensomme ulv”,[3] som er et forsøg på at bagatellisere faren, undgå at nævne fjenden og berolige befolkningen. Læs videre på Critique

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Der er vild med dans i aften… 🙂

jasminum
jasminum
5 years ago

Takk snaphanen. Jeg merker meg: “Den mest ynkelige form for feijhet er at nekte sette ord på fjenden”: En for sivilisasjonen døds-ideologi plassert på vestlig jord, for derigjennom ødelegge Europa innenifra.. Vi vet idag, hvem som står bak. Vi kjenner til deres ønskede mål. Det blir omtalt stadig vekk, også av dem selv. MSM, er del av deres våpen-arsenal mot fredelige borgere: Løgnmedia er deres riktige navn. Som jeg skammer meg over Europas politikere, unnvikende befolkning. Mange av dem kunne utgjort en forskjell – herunder journalister som undergraver fakta. Ad. våre politikere; deres fordøyelsessystem, er allergisk mot menneskelighet, de fordøyer… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  jasminum

Peter Krabbe med nye avsløringer i sitt siste blogginnlegg: https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/09/03/nar-snaran-dras-at/

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago

Ja, vore politikere bekriger egne befolkninger, som blot skal betale for politikernes luftkasteller.
Til gengæld får befolkningerne mere ufrihed, flere formaninger og ufunderede beskyldninger som belønning.

Gunnar Biering
5 years ago

En af de mest patetiske udtalelser er Søren Pinds: “Vi er ikke i krig med Islam, FOR så ville vi være i krig med 1,6 milliarder mennesker.”

Det er jo ikke en argumentation, det han siger der. Det er derimod rendyrket idioti. IDEOLOGIEN Islam siger jo selv, at den er i krig med bl.a. Vesten, og en ukendt andel af muslimer følger det bud.

Derimod sløres billedet af, at mange muslimer heldigvis ikke er med på, at de skal være i krig med resten af Verden.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Gunnar Biering

..og han var så glad for at beboerna sjelv tok affære med hajsbodene ryddet opp..
Det skulle jo vara hans jobb…”skjule seg bak innbyggerne”,,,for en fegis.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Hasj salget har nok bare flyttet inn i kafeene der .

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

V foreslo statlig salg, og dermed lovlig hasjsalg/kjøp…
dom er lika galen som i Sverige.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Helt enig.
Søren Pind er en skændsel for Danmark og friheden.

invernes
invernes
5 years ago

Vestens politikere altså drittsekkene av politikere i Vest Europa er landssvikere og står på fiendens side , de fortsetter å spre løgn via en vanvittig landssviker media som sprer løgnen til politikerne over eteren, organet EU er nå den største trussel mot de nasjonale stater i Vest Europa.
Så ja vi er i krig ikke bare mot islam men mot politikerne og media og den avskyelige venstreside, problemet er at folket er avvæpnet og hjelpeløse mot ulvene.

River
River
5 years ago

Rigtig god artikel og efter at have læst den tænker jeg på et billede af islam som en sygdom. Hvis man køber denne analogi, så er spørgsmålet hvor meget islam vil man tillade? Vil man kun bekæmpe sygdommen til man kan udholde symptomerne? Hvis man vil jonglere med sit helbred på den måde, så er man dømt til at tabe kampen. Sundhed er frihed for sygdom, skjult eller ej. Klog kvinde, men hun mangler det sidste, hun misser det vigtigste med sætningen: “…det er også en håndsrækning til de muslimer, der har valgt at leve iblandt os og derved har… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Det er jo til at blive forrykt af at konstatere, at vor hastige færd mod vor egen udslettelse alene skyldes politisk korrekthed. Jo tættere vi kommer point of no return, jo mere desperat bliver vi, der har normale syns- høreopfattelse og kan læse. Hvorfor er det, at disse vanvittige politisk korrekte skal have lov til at splitte vor civilisation?
JO, for fanden, vi ER i krig med muhamedanismen. Vi ser og hører det hver dag.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x