5
sep
Seneste opdatering: 6/9-16 kl. 1406
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Prince Zeid bin Ra’ad bekræfter, hvad der har stået klart for mig i mindst ti år. Når den krudttønde europæiske politikere har anlagt en dag eksploderer, får vi der har advaret imod at anlægge den skylden. Ikke de der anlagde den og overhørte alle advarsler. Muslim UN Rights Chief Attacks Populists Trump, Farage, Wilders as ‘Demagogues’

Befolkningensudskiftningen er i fuld gang

Af Poul Højlund

Sidder og lægger sidste hånd på foredraget “Rigets tilstand”, som skal holdes første gang i aften i Skive. Jeg kommer vidt omkring, – her er nogle statusoplysninger om indvandring:

Danmark har haft indvandringsstop siden 1973. Siden den tid er ca. 552.000 indvandret, hvilket med efterkommere har resulteret i et samlet indvandre/efterkommer tal på ca. 720.000 – både vestlige og ikke-vestlige. Det betyder, at hver syvende bosidden i Danmark i dag har udenlandsk baggrund. Af disse 720.000 har ca. 229.000 fået dansk statsborgerskab, heraf 190.547 ikke-vestlige. (Alle tal fra Danmarks Statistik)

Klaus Kragekjær fortsætter

I henhold til Danmarks Statistik udgør alle indvandrere og efterkommere (1./2. g.) nu 20-23 % af befolkningsgruppen mellem 24-34 år. Læg dertil mørketallet af 3. g.ere født i 1980erne, primo 90erne, der, hvis blot en af forældrene er dansk statsborger, registreres uden for disse grupper som danske. Vi er således tæt på, at denne aldersgruppe består af 25 % vestlige og ikke-vestlige indvandrere.

Befolkningensudskiftningen er i fuld gang og vil virkelig eksplodere i de kommende årtier. Dette og vort samfunds transformation til et mere og mere islamiseret sluttende med et fuldt islamisk samfund inden for dette århundrede burde være enhver politisk debats vigtigste emne, men er det jo på ingen måde. Det diskuteres som emne overhovedet ikke blandt vores folketingspolitikere. Her har man mere travlt med – i den relation – totalt ligegyldige emner og forhold som, hvorvidt vores marginalskat skal være 54/55 % eller 49/50 %.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago

Det regressive venstre innrømmer aldri feil, de kommer til å bruke masse tid, energi og penger i fremtiden til å skyve skylden over på oss som advarte.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Nu fejrer de 1 årsdagen for invasionen i DR1. Og i Lorry propaganderes for en Venligboers udlejning til Ahmed……Så er det da godt man kan tænde for sin pc og læse noget “modgift”.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

..litt OT, men gode nyheter som vi alle trenger.
Nå forlanger IS slutt på bruken av burka i Mosul..
Grunnen skal være at flere attacker imot De..er det brukt burka…mye rart skjuler seg der…men like fult totalt skrattbart med salto…De får virkelig smake sin egen medisin.
Så har Trump gått forbi Clinten i innledningspurten…heja Trump..sier nå jeg.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  sussebassa

Sorry sussebassa, ser ingenting positivt ved det første, det er iKKE holdningsendring, just protection. Det andre derimot; Bra 🙂

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  jasminum

…For kvinnene er det bra, uansett holdningsendring eller ei…vi må ikke sette for høye krav…

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Ja, det er jo altså indiskutabelt rigtigt. Men det har jeg jo sagt år efter år efter år. – Bare for lige at gratulere mig selv. Hvorfor skulle man ikke det? Snart er her ikke andre til at gøre det.

– – –

hansl
hansl
5 years ago

Jeg mener at etniske danske udgør 4,5 mill. det er det niveau vi har ligget stabilt på i årevis, ifølge DS så er befolkningstallet i 2015 5,7 millioner.

Min påstand er der idag er ca. 1 million muslimer i dk. dvs 20%..

I alderklassen 15 – 30 år, udgør muslimer en endnu større andel..

Hvilket betyder dk bliver muslimsk styret langt tidligere end forventet.

Jeg tror ikke lige folk i England havde set en muslimsk borgmester komme, her var de naturligvis også løget for..

Charles Nielsen
Charles Nielsen
5 years ago

Kærnen er Islam i det hele taget.
Så: Hvor mange Muslimer. ??

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x