6
sep
Seneste opdatering: 7/9-16 kl. 0611
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forfatteren Akif Pirinçci – oversættelser på Snaphanen

Svensk politi presset i bund

För näravarande utreds cirka 45 mord och 70 mordförsök i Stockholm

45 mord, det er alle Danmarks mord på ét år. Det er tretten år siden fhv. DN chefredaktør Hans Bergström i et interview sagde: “Politiet kommer ikke når man ringer efter dem.” Det er kun blevet værre siden, meget værre. Når politichefen eller den ansvarlige minister taler om det, er det rent bullshit som man kunne høre i SVT Agenda forleden. (fra minut 27) De tunge, årelange problemer, skyldes ikke en to år gammel politireform.

Der er én forklaring, de omhyggeligt går udenom: Antallet forbrydelser er eksploderet de sidste fyrre år, og det er nogenlunde samme antal poliser, der skal håndtere dem. Årsagen er politikernes masseimport af stærkt kriminelle personer. Voldsforbrydelser er steget med 330 procent siden 1975, seksualforbrydelser er øget med 873 procent. Voldtægter alene er øget med 1395 procent (!)

Sverige har ikke brug for at komme op på EU gennemsnittet, 30 000 politifolk. Sverige har brug for mindst 50 000 politifolk for at kompensere for antallet forbrydere. Måske hellere 70 000, men det ville alligevel ikke kunne kompensere for tabet af et højtillidssamfund.

Hvis de var ærlige sagde de til svenskerne: “Det bliver ikke bedre, det bliver værre. Retssamfundet er i færd med at forsvinde, og det forsvinder på grund af indvandringen fra kaos-kulturer. Politiet kan ikke holde trit med politikernes ødelæggelse af landet. Det er sat på en uløselig opgave. Derfor siger svenske politifolk op, og derfor bevæbner svenskere sig og danner borgerværn.” Samtidigt stiger skatten i Sverige for anden gang på en uge.

Grov brottslighet, komplicerade ärenden, terror och migration. Officiella besök och fotbollsmatcher i huvudstaden och ett reformarbete som pågår för fullt. Framöver kommer arbete med verkställighet av de immigranter som inte ska vara kvar i Sverige. Satsningar i särskilt prioriterade områden kräver också personal. Det behövs resursförstärkning och prioriteringar.

Trycket på grova brott är större än någonsin. För näravarande utreds cirka 45 mord och 70 mordförsök. Det sker också fler skjutningar och förekommer fler tyngre vapen, berättar Ulf i podden. Polisen, Stockholm

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago

Den svenske definition af fascisme, man skulle næsten tro at det var skrevet af den paranoide ‘nazist-fascist-racist’ SSortseer, Henrik Arnstad (her præsenteret med god humor af ‘En Arg Blatte’ (oversat: En gal/sur perker)), som åbenbart har viet sit liv til at se ‘nazist-fascist-racister’ alle vegne, undtaget i det svenske Socialdamokrati (som han er medlem af, og ‘national’rådgiver for når det drejer sig om den (åhh, jeg gider næsten ikke skrive det en gang til…) nazistiske, fascistiske og (ikke mindst) racistiske højrefløj, personificeret af partiet SD og især partilederen Jimmie Åkesson og resten af SD’s ledelse. Velkommen Henrik Arnstad…
https://www.youtube.com/watch?v=96R4Pcad5nA

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago

“Hvis de var ærlige sagde de til svenskerne: “Det bliver ikke bedre, det bliver værre. Retssamfundet er i færd med at forsvinde, og det forsvinder på grund af indvandringen fra kaos-kulturer. Politiet kan ikke holde trit med politikernes ødelæggelse af landet. Det er sat på en uløselig opgave. Derfor siger svenske politifolk op, og derfor bevæbner svenskere sig og danner borgerværn.” ” …Og det gør det bestemt ikke bedre at Sveriges indenrigsminister holder hånden over partikammeraten i Socialdemokratiet; Sveriges fuldstændig uduelige rigspolitichef, som ikke en gang er politimand! men han er åbenbart en god Socialdemokrat/partisoldat. Socialdemokratisme når det er ‘bedst’…… Read more »

Tafsa inte på Sverige!
Tafsa inte på Sverige!
5 years ago

Sverige håller på att ta kål på sig själv!

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago

“Tafsa inte på Sverige”…

Er det det nyeste armbånd fra den såkaldte ‘rikspolischef’ Eliasson?

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Sverige har utviklet seg til Et skitten, snusket, uetisk og umoralsk land..takket være “lysprostituerte” politikere som bare tenker på seg sjelv…EU parl betaler godt..Alt er til salgs.
Art friatider.se …forskere sier at globalisterna er på god veg å tape, og nasjonalistene har fremgang i hele Europa..nogot alle vi her Vet og lengtar etter…også våra barn som igjen kan føles seg tryggare.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x