6
sep
Seneste opdatering: 7/9-16 kl. 0637
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Joakim Lamotte er journalist og “vänsterdebattør og feminist.” Man husker ham måske som temmelig militant i Debatten DR2. Danmark og Sverige & feminisme og ligestilling fra januar i år. Her i Trollhättan er han imidlertid blevet “mugged by reality.” Der venter ham og Sverige nogle svære, svære tømmermænd i de kommende årtier. Han har småbørn, han skulle tage og skamme sig over at have sovet så længe. Lamottes raseri mot stenkastarna i Trollhättan: ”Snart kommer ni få så mycket skit så det fattar ni inte

»Wrap them in pigskin and send them home«

I dag har Sverige efter mange år opdaget Dublin forordningen, og vil sende tusind “flygtninge” der er kommet gennem Ungarn tilbage. Ungarn vil ikke høre tale om det. Sverige i bråk med Ungern. Ungarn er gået til vaflerne. Mærkeligt at det stadig kan forenes med et Schengen og EU-medlemsskab:

Hungary will close border with Serbia and employ more than 3.000 refugee hunters

HUNGARY IS PREPARING FOR THE NEW REFUGEE WAVE: On the border with Serbia sends more than 3,000 refugee hunters !!

Hungarian police hired 3,000 “migrant hunters” who will patrol the border with existing police and military forces.The new recruits will carry pistols with live ammunition, tear gas, handcuffs, batons and protective equipment, and will start from May to work.

The training will last for 6 months, and will include a series of psychological and physical tests, and all recruits must have more than 18 years. Monthly salary will be about 542 dollars the first two months and then will be increased.

In October this year, Hungary is expected referendum on mandatory quotas for the deployment of migrants in countries of the European Union. The question of the referendum will be: “Do you want the EU to provide for the compulsory settlement of non-Hungarian nationals in Hungary, even without the consent of Parliament?”.

Hungary has already sued the EU to the European Court of Justice for the former Brussels plan to deploy 120,000 people seeking asylum in EU member states. Link

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ebbe Tranberg
Ebbe Tranberg
5 years ago

Det er lettere at lade svin æde deres afsjælede legemer

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Dårligt svensk af Lamotte-tossen / “journalisten” 😀

Han mente antagelig: “Ni kommer att få så mycket skit, så ni inte fatter det” 😉

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Hvad beklager Joakim Lamotte sig over..??? Han har langt om længe fået det samfund, han så hårdt har arbejdet for.. Hans børn kan så takke ham, når de arver dette helvede…!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

“Humanismen” krakelerer åbenbart i Sverige, for hvordan kan de få det over deres hjerte, at sende “arme stakkels flygtninge” tilbage til den “onde” Orbans rige Ungarn. Uha, uha….

latmask
latmask
5 years ago

Idén att linda in stupade muslimer i grisskinn är inte dum. Grisgödsel kan också användas till mycket.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Lamotte vet i fan vad man ska säga. Korkskalle inte den smartaste kniven i lådan nu försöker man gapa när det är försent man har skrivit in i grundlagen att Sverige ska vara mångkulturellt. Man har importerat så många att dom börjar få makt i politiken för att arbeta för sin kultur. Det har inte svenskarna förstått dom tror att invandrarna anpassar sig. Dom förstår inte att ju fler dom blir i Sverige desto mindre anpassar dom sig egentligen helt naturligt. Dom är så många så dom behöver inte smartare svenskar som står för den här invandringen vill avskaffa svenska… Read more »

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Du skulle vara med i Ungern just nu. Det känns som SD styrde fast ännu mer. Den som röstar ja i flyktingfrågan 1002 ska känna sig som en landsförrädare.

Tafsa inte på Sverige!
Tafsa inte på Sverige!
5 years ago
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Ja, mange – ikke mindst danske og norske – fra det nye højre er så US-NATO-tro, at de øjeblikkelig marcherer, når Washington kalder til pligt. En skæbnesvanger forførelse, for globalisterne kontrollerer vest, mens Rusland gør den mest virksomme modstand mod globalisternes verdens-slavestat.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Många borde ifrågasätta vad som har startat den här folkförflyttningen i världen. Verkar som man vill tvinga in Ryssland i bankirernas fantastiska världsherravälde. Men jag tror inte dom lyckas med Ryssland på något sätt fungerade inte att sänka råoljepriset till under Rysslands smärtgräns vad gäller produktionspris. Går inte att svälta ut ett folk som är vana vid ett hårt liv. Utan då är krig enda lösningen. Hoppas för Guds skull att inte Hillary vinner. Om Trump är bättre vette tusan men det är en pungspark på etablissemanget i USA och deras undersåtar i världen.

Tafsa inte på Sverige!
Tafsa inte på Sverige!
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Trump var emot krigen i mellanöstern! Det säger ju rätt mycket om honom, det finns andra sätt än att kriga! Media vill framstå honom som en vilde, galning men det är han inte. Han säger det som folk tycker innerst inne! Han säger saker som sticker ut, men det gör han för det är det enda som media skriver om, allt bra som han säger berätta de aldrig om! Bara det som är utflippat! Detta vet Trump!

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Jämfört med Hillary som har eldat på och hetsat i Mellanöstern. Så känns Trump som en dröm i mina ögon. Men den styrda media säger något annat tänk om folk kunde förstå hur Bilderberg styr världen genom att äga media. Vem äger media i Sverige Wallenberg o Bonnier och Shipsteed vad tillhör dom för grupp. Bara konspirationer säger naiva svensken. Sen att statsminister kandidaten 3-4 mån innan han blir tillsatt flyger med Wallenbergs privata jet på Bilderbergmöte. Det måste han ju få säger naiva svensken. Och så har vi det Sverige vi har och svensken säger korkade politiker förstår inte… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x