8
sep
Seneste opdatering: 8/9-16 kl. 2133
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kinesisk flyselskab: Undgå etnificerede områder i London

For et par år siden begyndte kinesiske politifolk at patrullere i Paris for at beskyttede deres egne turister mod indvandret pak. Hvis ikke det er en fransk falliterklæring…..og i dag siger Hollande, at “Frankrig må give plads til islam,” som om franske politikere har bestilt andet i 50 år.

A Chinese airline today caused outrage after an inflight magazine told passengers to the UK to avoid ethnic minority areas in London.

A passage in the current edition of Wings of China, the publication distributed on Air China, Asia’s third largest airline, warns “London is generally a safe place to travel, however precautions are needed when entering areas mainly populated by Indians, Pakistanis and black people.

“We advise tourists not to go out alone at night, and females always to be accompanied by another person when travelling.” The phrase is repeated in both Mandarin and English in the magazine’s feature on the capital.Chinese airline magazine in racism storm over article warning tourists to avoid parts of London ‘populated by Indians, Pakistanis and black people’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Det er vist første gang, at jeg påhører Ole Hasselbalch. Sikke da en fornuftig, velafbalanceret og begavet mand at opleve.
Ærgerligt, at det ikke er lykkedes at få de rådne forhold i Dansk flygtningehjælp ud i en bredere offentlighed. Gad vide om der overhovedet er noget, der foregår pænt, ærligt og ordentligt inden for godhedsindustrien? Mon ikke det er kæltringe alle til hobe. De er i hvert tilfælde landsskadelige om en hals.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Uha Uha… Kinesisk flyselskab må ikke skrive om det vi alle ved…! Og samtidig kører debatten , på tredje dag, om hvorfor etniske danske unge… Ikke vil gå på “muslimske” gymnasier… Og journalisterne kan ikke se skoven for alle de træer der står i vejen…!

hansl
hansl
5 years ago

Ja noget mere realistisk end David Trash og Rasmus Nøhr!

papers__please
papers__please
5 years ago

Det er en meget stor åndelig tilfredsstillelse at se og høre en begavet mand som professor Ole Hasselbalch. Jeg glæder mig meget til at se og høre de næste 4 afsnit af programmet. Han er en af vore store danskere!

Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago
Reply to  papers__please

Kan kun stemme i. Jeg ser også frem til de næste fire afsnit.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x