12
sep
Seneste opdatering: 12/9-16 kl. 2019
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingrid og Conrad har besøg af ‘Ellinor’, doktor i gynækologi.”Jeg har fulstændigt ændret politisk opfattelse efter at have arbejdet i et muslimsk land.” De diskuterer blandet andet Tre poliser hoppar av – varje dag. En femtedel av kåren vara försvunnen till 2020.

I dag må socialdemokraten Ylva Johansson indrømme at Nyanlända med låg utbildning utgör en tickande bomb på arbetsmarknaden. Det var hende der på dansk DR 2 for kun halvandet år siden bedyrede, at der ikke var nogen øvre grænse for, hvor mange flygtninge Sverige kunne tage. Det er sådan noget ævl man siger, når man er bundet af et partiprogram – eller er inkompetent i al almindelighed.

Takket været personer som hende, knager Sverige i fugerne 360 grader rundt. Hvad der braser først, vil være et tilfælde. Nu siger hun “Wir schaffen das” på svensk, ingen djævel vil tro på hende. Johansson, Stefan Löfven, Mikael Damberg, Alice Bah Kuhnke og Margot Wallström, vidner om et svensk socialdemokrati, der helt er holdt op med at producere talenter. Danmark havde det berømte “Jordskredsvalget” i 1973. Man fornemmer et svensk jordskredsvalg presser sig på, mon ikke i 2018?

Se MiG: I huvudet på Alice Teodorescu

Flygtning fra Rumænien, lederskribent på Gøteborgsposten. En fornuftens stemme udefra, som Mauricio Rojas. For Rojas gjaldt det dog, at tiden ikke var moden til ham. Han var for tidligt ude og blev mobbet ud af Sverige. Teodorescu skærer ud i par for den måbende moderator, hvad nationen betyder. Min. 30 taler hun om alle dem fra den øvre middelklasse hun kender, som overvejer at forlade Sverige.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Tak for Theodorescu-linket. Jeg har en MILF-ting for den smaa Alice.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Fremragende interview, ogsaa efter at man abstraherer fra at Theodorescu viser laar langt over stroempebaands-linien. Et Stalinorgel af truth bombs.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Hov hov – om bag i køen! 😉

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
5 years ago

I&C är den absolut bästa podcasten. RLM blev helt ointressant när Conrad lämnade och ersattes av tråkmåns.

invernes
invernes
5 years ago
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x