13
sep
Seneste opdatering: 13/9-16 kl. 2004
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ezra Levant laver som sædvanligt den mest interessante TV kommentar. CNN – også kaldet “Clinton News Network” –  fortsætter med at give kunstigt åndedræt til den døende kampagne: Bill Clinton: Hillary Clinton has ‘rarely,’ but on occasion, had dehydration spells.

Der ligger en sandhed i, at Clinton endnu ikke er vågnet op til det faktum, at hun ikke kontrollerer medierne længere, og at dem hun kontrollerer, er uden nogen særlig betydning. Falder Clinton, falder de gammelmedier der har prostitueret sig for hende. De får svenske mediers skæbne, de vil stå tilbage som hule skaller, kun de mest enfoldige tager alvorligt.

I Deadline diskuterede man det postfaktuelle samfund, hvordan politikere – og navnlig Trump, selvfølgelig – er fulde af løgn. Krause Kjær glemte helt at nævne én løgnefaktor: Medierne.

Alicja in ‘Scrutopia’

“There is a devil in this room, there’s a television in the corner”

Hele interviewet er på belgiske Wanderlust

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Trump fører nu i 5 ud af de 8 traditionelle svingstater. Og der er oven i købet rygter om, at han kan vinde California.
Demokraterne kommer formentligt snart til at foretage sig noget yderst drastisk.

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Saken er nå avklart vedr. Clintons sjukdom…
“Putin har forgiftet henne” … expressen.se
Trump er også mistenkt…:)
Sett flere nye bilder av henne, og hun skjuler seg bak store solbriller og virker veldig pløsen/tjukk/gammel i ansiktet…inte frech als som tidligare…hon er tross alt en gammel dame.

Nilsv
Nilsv
7 years ago

Dehydrering er den mest uskadelige diagnose, der findes. Alle kan forstå den, og den kan helbredes med et glas vand, så selvfølgelig indgår den i narrestativet omkring Clintons helbred. Dog, hvis man vil sælge en syg høne på markedet, så sørger man selvfølgelig for, at den I DET MINDSTE har fået nok at drikke. Clinton har det muligvis ikke så godt, men hun er optimalt hydreret ved enhver lejlighed. At spinde sig ind i et net af løgne i stedet for bare at sige sandheden er Magtens kernevirksomhed, for Magten definerer, hvad der gælder i stort og småt, uanset om… Read more »

Oliver Langeland
Oliver Langeland
7 years ago

A newly-released Hilary Clinton email confirmed that the Obama administration has deliberately provoked the civil war in Syria as the “best way to help Israel.” http://newobserveronline.com/clinton-destroy-syria-israel/ Israel major player in Syria destruction: Analyst http://presstv.ir/Detail/2016/09/05/483273/Syria-Israel-Golan-Heights-Daesh-Barrett Israeli think tank: Don’t destroy ISIS; it’s a “useful tool” against Iran, Hezbollah, Syria http://www.salon.com/2016/08/23/israeli-think-tank-dont-destroy-isis-its-a-useful-tool-against-iran-hezbollah-syria/ Israeli Intelligence chief: We do not want ISIS defeat in Syria https://www.almasdarnews.com/article/israeli-intelligence-chief-not-want-isis-defeat-syria/ “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is… Read more »

papers__please
papers__please
7 years ago

Mainstream mediernes latterlige bortforklaringsforsøg er så surrealistiske at de overgår fantasien. Selv om der er videoer der totalt dokumenterer hendes neurologiske anfald, så flokkes løgnepressen om enhver form for absurd Hillary-apologi de kan opdigte i deres desperate fælles kamp for at få den korrupte, kriminelle og syge Hillary Clinton valgt til præsident. Løgnepressen / Mainstream medierne har endegyldigt tabt enhver rest af troværdighed og fortjener kun hån. Jeg er for længst holdt op med at se/læse løgnepressens tv og aviser. De er totalt overflødige og indeholder kun lavintelligent venstreorienteret propaganda til fordel for muslimer, migranter, EU, Obama og Hillary Clinton… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
7 years ago

Hvor er det symbolsk, at løgneren bryder sammen under 9/11 – som om en god magt udefra griber hjælpende ind!

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
7 years ago

Hahahahaaa – Løgnmedierne sætter fokus på det postfaktuelle samfund! Deres løgne er efterhånden bare pinlige.

trackback

[…] Jeg tror vi bevæger os mod et opgør med mediebilledet. MSMs interesser ser ud til at danse tætte med den magt vi ellers håber til vil udfordre. Migration, islam, klima, aldrig tør de tage virkeligheden alvorligt og stille de egentlige spørgsmål. I valgkampen mellem Hillary og Clinton og Donald Trump har de fleste medier valgt klart ud til fordel for Hillary og stiller ingen kritiske spørgsmål, men forsvarer hende nidkært. Men, hvor klima og indvadring og islam er abstrakte størrelser, så er det at alliere sig med en skurk konkret og fotogen. Mediernes dans med Hillary er en episk… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Egentligen är inte Hillary problemet utan dom som styr henne. Precis som Löfven och Reinfeldt sen belönas dom med fina konsulttjänster i Världsbankens eller FN som Stoltenberg. Utan problemet är dom som äger media och styr världen mot FN 2030. Som Bilderberg är en del av demokratin tappar mer o mer fotfäste i världen man har val i demokratisk anda. Man avsätter o mördar diktatorer och vill ha så kallad demokrati. För Bilderberg kunde varken styra Gadaffi eller Saddam en tanke på folk har man inte utan man vill äga människorna. Men då blir väl människan slav istället eller. Det… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago

Det är kanske så att någon präst kastat vigvatten på Hillary för att utröna om hon är människa eller vilddjuret.

Eller så är det så att Hillarys alla lögner nu har nått sitt maximum och börjar därmed bryta ned hjärnan.

Det sägs också att troll och häxor spricker ljuset. Då hjälper inte ens solglasögonen för Hillary Clinton.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x