16
sep
Seneste opdatering: 17/9-16 kl. 1833
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tirsdag sendte stationen Berlin Brandenburg (RBB) en 45-minutters dokumentarfilm med titlen “Vi er bange – Tabet af den indre sikkerhed”. Det viser bl.a., hvordan der i Berlin dannes borgerværn og selvtægtsgrupper på grund af den stigende vold på gaderne. Til orde kommer ikke kun bekymrede borgere men også UDO Ulfkotte og repræsentanter for German Rifle Association, som mener at borgerne skal kunne bevæbne sig for at deres egen sikkerhed. Også modige Tatjana Festerling og Edwin Wagensveld optræder i udsendelsen, der kommer lige tilpas til valget i Berlin i morgen søndag. (Snaphanens oversættelse) Video, tysk, utekstet.

ZDF: Tahharush at German pools

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Steinadler
5 years ago

Det fortælles, at FC Ottomans består af både ‘nydanskere og etniske danskere’, men klubbens logo er ikke desto mindre et militært symbol fra Det Osmanniske Rige. Fra Lokalavisen.dk – Trusler og vold: Boldklub træk sig fra vanvidskamp. “Med kort tid tilbage af fodboldkampen, der blev spillet for cirka tre uger siden, bad Kildemosens BK dommeren om at fløjte opgøret af, da spillerne var skræmt fra vid og sans. … Uriasposten, 18. september 2016. Odense: Serie-4 kamp afbrudt efter osmanner-vold – Kildemosens BK var skræmte, turde ikke fortsætte.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Steinadler

Fotball er blodig alvor…krig..noen kamper mer enn andre.

Talibananas
Talibananas
5 years ago

Sällan har jag på senare år upplevt så många minuter som varit så (relativt) blattefria som i denna tyska video. Ingen propsande värdegrund, narrativt offerskap eller “utanförskap”.

redrumkiss
redrumkiss
5 years ago

Jag hoppas att livräddarna tar sitt förnuft tillfånga och helt enkelt skiter i att rädda parasiterna, om de råkar simma ut på djupt vatten. En idiot mindre i världen gör ingenting.

jasminum
jasminum
5 years ago

Jeg kjenner på sorg!

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  jasminum

Man kjenner stresshormonene bygger seg opp.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  achantus

…stort sett opplever også jeg det slik. Men noe annet traff meg plutselig denne gang; Mennesker som fryder seg i sommeren, det skal nå problematiseres, vi skal ikke lenger ta slike stunder som selvsagte. Jeg ble denne gang ganske så lei meg, en spontan reaksjon på en realitet, ikke minst barn og helt unge skal måtte ta innover seg.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago

Her må jentene ut på dypt vann, I dybt vand, på djupt vatten, for å komme seg i sikkerhet. Dette kan ikke Europas land gjøre. Da er det bedre å fjerne det man må komme bort i fra. Når mennesker ikke kan oppføre/opføre/bete seg, da er det klart at det er dem som må fjernes.

MEN, så har vi dette med Skandinaver på sydentur også da…… Og hvordan dem oppfører seg 😉 Bortsett fra at dem ikke er religiøst betont, bare alkohol-betont …..

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Men hvem årsaker at de må Ut på djupt vatten…jo, dessa økokriminella arab skjeggbarn…inte en vanlig borger..Slik er det i hele Europa, så Ut med schiten, dom er kun en “utgiftspost” på alle områder.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x