19
sep
Seneste opdatering: 19/9-16 kl. 1049
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DANGEROUS WORDS 250 Tryckfrihetsförordningen 250 år.

Välkommen till ­uppfostringsanstalten!

SVT har lige lavet kønsskifte på en flyvemaskine i et børneprogram, sådan at alpha-flyvemaskinen, den initiativrige, er blevet til en hun. Eller måske en hen eller en queer? Politisk opdragelse af andre er det kronisk store hit i Sverige. Overalt. Selv på den klassiske kanal P2 er der indlagt rigelige mængder “verdens- og bongotommemusik” og “normkritisk”, norrlandsk kvinderock, for at jeg ikke skal gå hen og blive for etnocentrisk og partiarkalsk. Pædagogikken virker ikke, jeg fordufter fra kanalen. Jeg overvejer helt at skifte til NDR i Tyskland, der som Horace Engdahl siger, “er et Sverige for voksne.” “Mænd” skulle jeg måske tilføje.

Det er en af grundene til, jeg ikke udholder det officielle Sverige og dets medier i ret lang tid af gangen. Det er meget tænkeligt jeg trænger til opdragelse, men det skal dæleme ikke være af røde journalister og politikere. Hakelius skriver om nationalsygdommen i en klumme, hvor han fejlagtigt tror, at børn slipper for opdrageriet.

Välkommen till det svenska samhället 2016. För museerna är långt ifrån ensamma. Öppna vilken tidning som helst och det uppfostrande tilltalet finns där. Ras och miljö, kön och hbtq, köttätande och resvanor: ämnena som vi ska uppfostras i är hundratals. Till och med kommersiella företag har börjat uppfostra sina kunder. Det är en särskild del av det som kallas corporate social responsibility och har sin egen kader konsulter.

Och, vet ni, jag tror att de flesta av våra uppfostrare – på museer, myndigheter, marknadsplatser och i medier – inte ens tänker på det. Tilltalet kommer alldeles naturligt. För det uppfostrande är på väg att bli vår tids grundläggande tilltal. Möjligen undantaget när vi talar till barn. Hakelius: Välkommen till ­uppfostringsanstalten!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bråvåknet
Bråvåknet
5 years ago

Det er merkelig hvordan det er blitt folk av barn som vokste opp med barneprogram før i tiden.

invernes
invernes
5 years ago

Ungerns premiärminister Viktor Orbán.

Han vill förändra EU:s “självdestruktiva och naiva” asylpolitik

http://www.friatider.se/han-vill-forandra-eus-sjalvdestruktiva-och-naiva-asylpolitik

invernes
invernes
5 years ago

There Is Definitely Something Strange Going On” In Sweden.
Minst 15 bilbranner i Malmö i natt. Bombegruppe tilkalt

https://ektenyheter.no/index.php/2016/09/minst15-bilbranner-i-malmo-i-natt-bombegruppe-tilkalt/

Marit
5 years ago
Reply to  invernes

Snart er hele Sverige blitt en bilfri sone. Hurra !

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Marit

Lol 🙂

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

NDR Kultur er også et absolut løgnmedie. Fra kl 17.00 er der kommentatorer og interviewrækker, som feminister for Hillary, Herbert Grünemeyers afsky mod fremmedfjenskhed og AfD, osv. De har absolut ødelagt den kanal om aftenen. Nyhederne er en lang gengivelse af globalisternes medieløgne – som parpergøjer, der læser op! Det eneste gode ved NDR3 er, at de næsten ikke har erstattet den klassiske aftenlandske musik med “berigende” toner!

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Ha! Jeg vidste bare, at svenskerne er racister! Hvordan kan de vide, at flyvemaskinen er en “han”, bare fordi den har et “drengenavn” og taler med dybere stemme? Nu er den så i følge svenskerne en “hun” – fordi den har et “pigenavn” og taler med en lysere stemme! Hvad er det for en hægen om kønsstereotyper! I et børneprogram! Hvad er det svenskerne lærer børn om køn?!! Svenskere = Racister !!! Jeg er bare så oprørt! Sådan en racistisk nation fortjener ikke at overleve! – – – P. S. Åh, Sverige 😀 Hahahahahahahahahahahaha … Og hvor er det dog… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Hva med hen….når man er usikker på kjønnet…:)

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, netop 🙂

– – –

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

For andre, der er traette af P2, eller DR Klassisk som det saa eufemistisk hedder paa DAB baandet, kan denne netradio anbefales.

http://www.radioswissclassic.ch/en

Det kraever jo desvaerre bare at man har sin datamat taendt og koblet til stereoen.

Kasper K
Kasper K
5 years ago

Johan Hakelius är så rätt på det i sina krönikor i, hela tiden. Men så har också alternativmedia under lång tid krattat manegen. Saker som man nu kan ta del av på visst håll i gammelmedia har vi läst i åratal på de fria medierna på nätet.
Det är bara att kopiera sanningarna rakt av – för den som likt Hakelius har ryggrad nog att gå emot makt/medieeliten på Söder- och Östermalm.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x