24
sep
Seneste opdatering: 24/9-16 kl. 1559
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Født i udlandet” er et begrænset tal i fjerde generation. Det samlede antal af fremmed herkomst i Sverige nærmer sig 30 procent. Et kort viser også med hvilken succes EU har opløst de nationale befolkninger. Polakker bor i Tyskland, Norge og England, Rumænere bor i Danmark og Italien. Nationerne tømmes for indhold, vi vil være lige hjemløse overalt.

EU og ‘elitens’ store vision er langt fremskreden. Uden et folk, vil Bryssel ikke møde nogen enig modstand. Om en generation er det kun en formalitet at gennemføre unionen af nationer, der ikke længere er nationer. Et folk, et rige, en hovedstad. Her har vi grunden til, at Juncker fortsætter med at hælde subsaharans ind i Italien. Det har intet med asyl at gøre, igen tjener først og fremmest andres formål. Juncker vil opløse nationerne, fordi han tror på en større orden, men der er kun opløsning for enden af hans regnbue.

Men hvad vil Bryssel ‘regere’ over? Et Bryssel som er en muslimsk flertalsby om ti år, hvor alt uden for Euroviertel er no-go-zone, et Europa der er i stadier af opløsning som Sverige. Hvem skal samle puslespillet, denne generation har spredt? A time to kill, and a time to heal; a time to break down, and a time to build up.

Luxembourg tops the chart with 45.9 per cent of its population from other countries, while Switzerland comes in second with 29.6 percent, Sweden with 18.5 per cent and Austria has 17.4 percent of its population as non-native.

Estonia, which is not much talked about on the global stage, has 15.8 per cent of its percentage from other countries. And Germany, which controversially welcomed 1.1million refugees last year, still only has 14.5 percent of its citizens from different countries.The UK comes in seventh with 13.4 percent.

Mr Marian’s third map reveals insightful data into how numbers have changed over the past five years in the wake of the migrant crisis prompted by the half a decade long Syrian civil war.The trends seen in the first map, which revealed the percentage of foreign-born people in each European country, are seen here as well.

Luxembourg, Switzerland, Sweden, Austria and Norway, which showed the highest percentage of foreign-born people compared to overall population, also saw the highest increases in immigrant populations between 2010 and 2015.Britain and Finland follow closely behind while Spain, Italy, Greece and the Balkans were among those who saw a reduction.


Four shocking maps reveal how immigration to Europe has changed over the last 5 years

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago

…og så er vi fremme ved Richard von Coudenhove-Kalergi igen!
Hvor meget er de danske folketingspolitikere vidende om dette og arbejder de EU-begejstrede partier for samme projekt, udslettelse af nationalstaterne med tilhørende befolkningsudskiftning?
Diverse danske statsministre kan ikke vlre uvidende om målet og hensigten?

Søren Ferling
Søren Ferling
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg tror de fleste, især højtuddannede, er så hjernevanskede med kommunistisk antinazistisk propaganda at de har fået påført en internaliseret racisme og ser europæere som ‘den racistiske race’. Derfor ser de begivenhederne i et antiracistisk lys, hvor europæere ikke er berettigede til at varetage egne interesser. De har fået at vide at vil man ikke blandes med andre og afgive sine lande er man en slags nazist. Det kommer af at man ikke lærer om andet end enkelte propagandaegnede egenskaber ved nazismen – som f.eks. det med racerenhed. Denne kommunistiske tilgang fornægter at alle mennesker varetager egne interesser og at… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x