24
sep
Seneste opdatering: 24/9-16 kl. 1931
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke sandt, hvad er forskellen på den vikarierende drama-lærer Justin Trudeau og lad os sige Morten Østergaard eller Uffe Elbæk? Lidt bøssede personer uden skyggen af erhvervserfaring.

Under DR2/Debatten forleden opstod der et kort afslørende minut der blotlagde den undergrund af had og splittelse, politikerene har installeret. Elmas Berke lagde også mærke til det. Poul Højlund fra Nye Borgerlige og Martin Henriksen (DF) var i ordskifte med flere “nydanskere”, da en afgrund åbnede sig for vores øjne. Ret hurtigt fik programværten tildækket den med løst snik- snak.

Det var det “nye vi,” vi så, det var had. Ingen havde i virkeligheden skylden, de var bare plantet i situationen af andre. Elmas Berke bebrejder Højlund og Henriksen, jeg bebrejder de politikere, der har tilrettelagt situationen. Det er alt det, jeg har forsøgt at forebygge. Konflikterne er plantet, og der er meget lidt nogen kan gøre ved det. Fremtiden er grader af konflikt takket være Trudeau, Østergaard og Elbæk, og de fatter det ikke engang selv. Østergaard var ‘rystet’, han har aldrig oplevet noget lignende, men det kommer han til igen. Mange gange. Ordvekslingerne falder fra omkring minut 47 og frem.

Islamkritiker Hamed Abdel Samad truet på livet af salafister

Forfatteren taler i København og Stockholm i næste uge

Hans kritik af islam har indbragt politolog og bestsellerforfatter Hamed Abdel-Samad mange fjender. Salafister og det egyptiske Muslimske Broderskab ønsker at se ham død. I Tyskland kan han kun færdes med livvagter. Selv ser han sine bøger som en “stille, reflekterende analyse”.

“Jeg forlod Egypten for at leve, tænke og skrive frit, især,” siger Abdel-Samad i en samtale med avisen “Die Welt”. “Nu vil islamister lukke munden mig i Tyskland.” Sønnen af en imam kom i 1995 til Tyskland i en alder af 23 år til Tyskland og er blevet en af de mest fremtrædende kritikere af islam.

Værker som „Der islamische Faschismus“ und „Mohamed – Eine Abrechnung“ er regelmæssigt på bestsellerlisterne. men han mødes også af kritik fra alle sider. “Islamister ønsker at dræbe mig, almindelige muslimer afpresser mig med deres sårede følelser,” siger han til avisen. “Og tyske intellektuelle taler om vand på højrefløjens mølle.” Auch in Deutschland: Islamkritiker Abdel-Samad wird von Salafisten bedroht. (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
6 years ago

Det er da helt utrolig så tøsefornærmet han kan blive, ham Morten Østergaard.
Jeg måtte opgive at se programmet færdigt, det var tæerkrummende pinligt!

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Morten Østergaard er “rystet over tonen i debatten og har aldrig oplevet noget lignende”.

Så skulle hans vælgergruppe vist være tilgodeset…

Argumenter har han ingen af – kun de sædvanlige infantile floskler, som også de to muslimer og tyrkiske Elmas Berke benytter sig af. Fordummelse af 3. grad – vi takker Morten og alle hans kumpaner.

I øvrigt snakker muslimerne rask væk om kinesere – men selv er de altså pludselig blevet danskere..?

https://www.document.dk/2016/09/24/bullshit/

Marit
Marit
6 years ago

Ære være Abdel-Samad !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x