28
sep
Seneste opdatering: 29/9-16 kl. 1121
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det er dyrt at blive skudt” skrev Lars Hedegaard i går eftermiddags. Pernille Vermund startede en indsamling:

TAK, TAK, TAK. Her til morgen står det klart, at hele det beløb jeg skylder i anledning af min dom i Østre Landsret, nu er indsamlet. Tak til alle, der har samlet ind eller bidraget og især til Pernille Vermund, som effektivt tog affære. Det er gået lynhurtigt og har givet mig nyt mod til at fortsætte. Det er dejligt at vide, at man ikke står alene.

Al-Sissi: Millioner af nordafrikanere vil rejse til EU

Som enhver politiker ved, vokser Afrikas befolkning de næste tre årtier med hvad der svarer til Kinas befolkning. Jean-Claude Juncker mener at det er et spørgsmål om fordeling, hvor EU præsident Robert Fico mener at EU godt kan opgive at lave fordelingskvoter. Østeuropæerne går aldrig med på det. Før eller senere gør vesteuropæerne heller ikke. Snarere før. Juncker har ingen føling med virkeligheden omkring sig, og i øjeblikket er der ingen, der skader EU mere end ham.

Egyptian President Abdel-Fattah el-Sissi claims five million migrants residing in the country and the number leaving in boats travelling to Southern Europe is increasing.It is estimated the number of migrants to have left Egypt in 2016 is 12,000 with German news outlet Zeit Online claiming Islamic State militants are profiting from their movement.

Human traffickers, many of whom are believed to have links to ISIS, are said to be notching-up a tidy profit by charging migrants around £3,000 per person or £5,000 for a family.

President el-Sissi said the volume of ISIS fighters in his country is much larger than previously estimated and Egyptian authorities estimate 250,000 people are currently registered as refugees in the North African nation.

Italian authorities have also claimed efforts to coordinate with the Egyptian government to tackle illegal migration across the Mediterranean have been futile.Millions of North African migrants could travel to Europe, warns Egyptian president

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Ham el-Sissi vil nok også gerne have penge fra EU, som Erdogan, for at forhindre immigranter at rejse hertil. Sådan kan det fortsætte hele den sydlige del af middelhavet. Alle vil de have penge.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x