29
sep
Seneste opdatering: 30/9-16 kl. 1743
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg vil holde mig i live så længe som muligt, for at overvære den franske presses undergang. Det bliver dog svært, da den understøttes af staten”

Men islams fordringer er først lige begyndt, fordi demografien er på dens side, og et Europa, der ophører med at få børn, har påbegyndt selvmordsproces. Og det er egentlig ikke et langsomt selvmord. Hvis man først er havnet på en fødselsrate på 1,3 eller 1,4, så går det i virkeligheden meget hurtigt. (Snaphanens oversættelse)

Houellebecq fik i Berlin Frank-Schirrmacher-Prisen. Rede zum Schirrmacher-PreisHouellebecq: „Ich bin ein halber Prophet“ (Video tysk/fransk-utestet) Information: Houellebecq: Europa er på selvmordets rand

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dogen
Dogen
5 years ago
Anne Hansen
Anne Hansen
5 years ago

Gi den mannen Nobelprisen i litteratur!

mjolly
mjolly
5 years ago

Ta kontroll over Libyas olje kan de, men å stoppe båtene over middelhavet gidder de ikke.

https://twitter.com/wheelertweets/status/781557114661658624

jasminum
jasminum
5 years ago

Selvmordsprosessen er på sin plass. Imperialistene har langt på vei overtatt Europa, deres våpen, asylinnvandringen bl.a. fra deres kriger, samt deres etterlatte kolonistater i Afrika hvor det ble innsatt nikkedukker, gjerne diktatorer som lydde deres ordre og holdt folket på steinaldernivå; fører til et fryktens kontinent hva Europa angår. Nå selges Hellas vann og el-forsyning ut til private, det samme skjer etterhvert i andre land. Norge syssler med planer om det samme, myndighetene her vil overgi det meste av landets ressurser til EU, et CIA produkt og derved en del av det nåj avslørte og bedervede US-oligarkiet som verker etter… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x