12
okt
Seneste opdatering: 13/10-16 kl. 1201
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Enculer” er et meget almindeligt ord på fransk, det er man nødt til at kende. Jeg lærte det allerede første år i gymnasiet.

Præsident Hollande, der er den mest upopulære præsident i moderne tid, har besluttet sig for at sparke lidt virkelighed ind i sin retorik. Efter dette alletiders rædselsår for Frankrig, udtaler han århundredets uderdrivelse.: “Frankrig har et problem med islam.” Angiveligt vil han genopstille, men det bliver der næppe noget af. Men nu lugter han en lille smule af den virkelige verden, den alle vi andre færdes i. Det er ikke som den svenske partilederdebat i dag og i fjernsynet forleden.

I Riksdagen har de sluppet enhver forbindelse med virkeligheden. Mange svenskere afstår helt fra at se det, det kræver for mange psykiske kræfter af dem at overhøre den omgang dilettantteater. Jeg hørte TV debatten forleden, og det første kvarter fra i dag. Det var Kinberg Batra indledende indlæg, hun har lige så meget karisma og spontaneitet som en dybfrossen poulard. Så sank jeg sammen i mismod og fremmedfølelse og gav op.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x