19
okt
Seneste opdatering: 19/10-16 kl. 0930
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

– og deres totalitére identitetsprojekt

“Kristian TĂžrning, der er lektor pĂ„ Danmarks medie- og journalisthĂžjskole, og folketingskandidat for Dansk Folkeparti, har skrevet en gratis e-bog med titlen: “Egohumanisterne – og deres totalitĂŠre identitetsprojekt”. Den er gratis som e-bog og kan ogsĂ„ kĂžbes som almindelig bog hos saxo.dk. Det er et interessant vĂŠrk, der behandler centrale samfundsproblemer fra en ny vinkel.
IfÞlge Kristian TÞrning hvilker egohumanismen pÄ blot fem dogmer:

1: ”Vi er moralens vogtere”

I egohumanismens fĂžrste dogme ”Vi er moralens vogtere” ligger en identitetsskabende pĂ„stand om moralsk overlĂždighed. PĂ„ den mĂ„de giver egohumanismen sine tilhĂŠngerne en sĂŠrstatus og ret til en selvforstĂ„else, hvor de anser sig selv for moralsk rene, fordi ideologien stipulerer, at deres etiske og empatiske evner overstiger andres. Egohumanismen dikterer sĂ„ledes, at egohumanisterne er de udvalgte, som skal beskytte moralen fra dem, der ikke er udvalgte og dermed umoralske.

2: ”Vi har ret til at hade”

Det andet dogme giver egohumanisterne ret til at fÞle den forbudte fÞlelse had. I den vestlige verden er had blevet en underlÞdig fÞlelse, som vi undertrykker og bekÊmper. Men i kampen mod det moralske forfald har egohumanisterne ret til at hade. NÄr egohumanisterne hader, sÄ effektuerer de blot deres naturgivne ret til at opretholde den globale moralske orden og fÞle en stÊrk fÞlelse af retfÊrdighed, fordi de beskytter moralen i verden.

3: ”Vi kréver kompleksitet”

Egohumanismen krÊver, at dens tilhÊngere skal elske kompleksitet og krÊve mere af den. Vejen til lykke gÄr gennem Þget kompleksitet. Der er brug for en nÊsten guddommelig indvikling af alting, fordi der er for fÄ nuancer i alting. Egohumanismen krÊver, at egohumanisterne skal vÊre aktive proponenter for Þget kompleksitet inden for alle forhold i samfundet. Det omfatter, men er ikke begrÊnset til: kultur, familieformer, seksualitet, arbejdsmarked, medier, lovgivning m.m.

4: ”Vi handler med ord”

Det fjerde dogme tildeler egohumanisterne retten til at opfatte deres egne ord som handlinger. Dogmet fritager egohumanisterne fra de praktiske handlinger, der kunne vĂŠre forbundet med deres synspunkter. De behĂžver sĂ„ledes ikke deltage i deres egne idĂ©er, uanset hvor meget disse ellers mĂ„tte indbyde til det. Det er nok at ytre sig om dem, ofte i “vi”-form fx: “Vi er forpligtet til
”.

5: ”Vi vil verden”

NĂ„r egohumanisterne “vil verden”, har det sit udspring i diktatet om en form for utopisk ekspansiv verdslighed. Det er et krav, at egohumanister accepterer, at ’verden’ er kvalitativt bedre end deres egne hjemlande. Egohumanisterne mĂ„ acceptere, at de er kulturelt mindrevĂŠrdige og samtidig tror pĂ„ en aggressiv utopisme om et globalt, fredfyldt verdenssamfund. Af de Ă„rsager er det samtidig et krav, at magten centreres i internationale organisationer og institutioner. Et globaliseret verdensrige med Ă©n central verdensorden er egohumanisternes himmerige pĂ„ jord.”

Via: “Egohumanisterne – og deres totalitĂŠre identitetsprojekt.” Download og lĂŠs den gratis pĂ„ www.egohumanisterne.dk

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
7 years ago

Glem for alt ikke Ă„ tilfĂžye: “For at vi blir isolerte..”

selma
selma
7 years ago

Jeg blir matt nĂ„r jeg leser Kristian TĂžrnings artikkel. Situasjonen ser pĂ„ mange mĂ„ter hĂ„plĂžs ut, for disse tankene er sterkt representert i media, blant akademikere, politikere og andre med viktige samf.posisjoner. Det vĂŠre seg i Danmark, Norge, Sverige eller andre europeiske land. Hva kan man annet gjĂžre enn Ă„ fortsette Ă„ argumentere mot dem som mener seg Ă„ inneha sannhet og den rette ideologien for fremtidens Europa? Det aller viktigste er at stadig flere blir informert om lĂžgner og falske pĂ„stander og spillet bak ulike hendelser og uttalelser. Jeg tror ogsĂ„ at vanlige borgere med sunn fornuft vil forstĂ„… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
7 years ago

I Tyskland er GmbH’et ved at fĂ„ alvorlige problemer med at hĂ„ndhĂŠve personalepolitikken 😀 😀 😀
Andet tilfÊlde i hÞsten sÄvidt jeg har fÄet med.

https://www.welt.de/vermischtes/article158873478/Reichsbuerger-verletzt-Polizisten-lebensgefaehrlich.html

OlofdeGothia
OlofdeGothia
7 years ago

Den svenska “HumanitĂ€ra stormakten” har ett behov av att hĂ€vda sig. NĂ€r den politiska makten i ett land negligerar befolkningens önskemĂ„l och mer eller mindre inskrĂ€nker demokratin och det fria ordet överger man demokratin och landet blir en demokratur. https://sv.wikipedia.org/wiki/Demokratur Sju partiers syften i Sverige har de senaste decennierna gĂ„tt ut pĂ„ att tillskansa sig mer makt som “goda” humanister men med en dold egoistisk agenda. MR— mĂ€nskliga rĂ€ttigheter Ă€r deras paroll för att kunna vara goda och finansieringen fĂ„r svenska medborgare betala via skatten.De talar mest om rĂ€ttigheter men nĂ€mner aldrig att med rĂ€ttigheter följer skyldigheter Deras senast projekt… Read more »

trackback

[…] Gratis e-bog – lĂŠs mere pĂ„ Snaphanen. […]

Dogen
Dogen
7 years ago

Takk. Jeg er allerede i gang med Ă„ lese.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x