19
okt
Seneste opdatering: 19/10-16 kl. 0415
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det handler om indvandreres voldtægt i Danmark og i Sverige. I Sverige øgede antallet voldtægter 1378 procent fra 1975 til 2015. Det er flere hundredetusinde svenske kvinder. I et normalt land havde man behandlet det som en national katastrofesituation. I pseudo-feministlandet har man ignoreret det, selv når unge kvinder begik selvmord efter voldtægt. Ingen politiker er blevet draget til ansvar. Endnu.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
7 years ago

Formentlig max. 30% af danskerne erkender konsekvensen af igangværende flodbølge af indavlede muslimer, som politikerne har givet fri adgang over vore landegrænser. Disse relative få danskere besidder evnen at kunne perspektivere den sande årsag og påvirkning for Danmark økonomisk og kulturelt allerede nu og i fremtiden. Ingen skal forvente ændringer via retssystemet, vi har ikke tiden til det, der skal planlægges strategier og etableres modstandgruppe (likvideringer) fordelt over land og by i lighed med frihedskæmper under WW2. Men først skal grænserne lukkes for alle muslimer dvs. landgrænserne til Norge Sverige og Tyskland. Dernæst bør interne danske skadekilder islams nyttige idioter… Read more »

The Lying Press
The Lying Press
7 years ago

De politikere der har lukket, og fortsat lukker, de fremmede fjender ind i Danmark som voldtager, myrder og overfalder danskerne er beskidte landsforrædere – og de der bærer ansvar, skal holdes ansvarlige for disse ondskabsfulde forbrydelser mod det danske folk.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago

Selvtægt er ulovligt.
Så det har jeg hermed ikke opfordret til.

Marie
Marie
7 years ago

Sådan! Jeg er også rasende. Kan vi lave et fælles søgsmål eller hvordan kan vi holde dem ansvarlige allerede nu. Jeg ser ikke at vi nogensinde når en mål linje som vi skal vente på

barfbag
barfbag
7 years ago
Reply to  Marie

Det er dog nogle vælgere, der har valgt de værste af disse lands-forræder-politikere. Desværre forbedres KVALITETen af beslutningerne ikke med KVANTITETen af politikere og de flere vælgere. Alexander Boot:How the West was Lost:Prøv at læse https://www.amazon.co.uk/How-West-Lost-Alexander-Boot/dp/1784534609/ref=tmm_pap_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=&sr=

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x