20
okt
Seneste opdatering: 20/10-16 kl. 1921
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alle videos fra konferencen er her.

Massemigration som vĂĄben

Har U.S.A. en interesse i at destabilisere Europa? Har EU for at have et påskud til at centralisere Europa mere? Har FN og George Soros? Det er spekulativt, men da det ikke rationelt hvad vi ser for vore øjne, er vi nødt til at stille spørgsmålene. Det er ikke rationelt, at EU og Frontex fortsætter med at fragte subsaharans ind i Italien, som ingen vil modtage. Jeg foreslår, man i al fald hører den første halve time.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jasminum
jasminum
7 years ago
jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  jasminum

En strengt kristen blogg; spikerscorner.no har en god artikkel i dag. Den omhandler US-dekadensen fra ca. 1960 tallet. Jeg er ikke kristen, men den, artikkelen var alikevel for meg høyst relevant ĂĄ ta til seg – flott utlagt som den var. Undrer meg overhodet ikke pĂĄ hvem som ligger/lĂĄ bak denne US-utviklingen, og som nĂĄ søker NWO med utrolig skitne midler. Landsødeleggere er deres mindre groteske navn; de har flere!

invernes
invernes
7 years ago

Man hĂĄper Trump vinner og ordner opp i kaoset sammen med Putin.

River
River
7 years ago

Se pĂĄ USAs konstitution og overvej hvorfor den ser ud som den ser ud. Med Jeffersons ord parafraseret: Gør regeringen til din slave ellers gør den dig til slave. Det store spørgsmĂĄl er om hvor berettiget det var at den endte med den ordlyd. Det de var bange for sker nu. Hvem eller hvad var USAs fædre bange for? Jeg tror at de havde erfaring med og derfor vidste at der er en elite af mennesker der vil absolut kontrol med verden. Flere af dem advarer om Jesuitter og bankfolk. DIsse mennesker interesserer sig dybest set ikke i penge men… Read more »

Tafsa inte pĂĄ yttrandefriheten
Tafsa inte pĂĄ yttrandefriheten
7 years ago

Utbildning har inte hjälpt oss eller gjort oss klokare tvärtom, världen har inte varit sjukare än det är nu! Hela världen är ett dårhus! WW3 är närmare än vi tror! Ingen kan lita på någon eller något längre! EGOISTENS TID!

EH
EH
7 years ago

Hør den første halve time anbefalede du meget forstĂĄeligt. Det startede ganske rigtigt fint med nogle oplysningerne, som jeg i hvert fald ikke havde helt fremme pĂĄ tavlen, om end de ikke bragte mig i en tilstand af total overraskelse. Herefter blev det efter min mening ret klart at specielt vor kvindelige deltager afslørede at hun ikke anede noget om, hvad der foregĂĄr i Europa i dag. PĂĄstanden om at MSM havde skylden for at der overhovedet VAR tale om en konflikt mellem de invaderende muslimske masser og den oprindelige befolkning og at der var tale om en konflikt blæst… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
7 years ago
sussebassa
sussebassa
7 years ago

Sverige har jo sendt militær for ĂĄ bekjempe IS terrorister der nede, sĂĄ de som de ikke dreper blir belønnet med opphold, hus. mat og førerkort i Sverige..helt sprøtt i mine ører og hjerne…har ogsĂĄ blitt bemerket i resten av verden ogsĂĄ som sprøtt.. friatider.se facebook blir det diskutert.
Troverdigheten til Løfven blir bare semre og semre..snakk om dobbelhet..klarer ikke ĂĄ ta 1 standpunkt igjen…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x