28
nov
Seneste opdatering: 30/11-16 kl. 0429
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The solution? Bring in more “refugees”! What could possibly go wrong?

Ohio State University jihad attacker: Muslim “refugee” Abdul ArtanJihad at Ohio State University – og Stark warning from UN that ISIS killers fleeing Middle East could launch chemical weapon attacks in major European cities

200 svenske politikere: ReligiÞs satire mÄ forbydes

“Det er unĂždvendigt, og det fĂžrer ikke til noget positivt” (for dem)

Det er “unĂždvendige provokationer.” Den udstiller deres fejltagelser. De fleste forbud nu om stunder, handler om enkeltpersoner og partiers selvbeskyttelse. “Vi skal jo ikke udlĂžse 3. verdenskrig.” (som vi har anlagt i jeres land uden at spĂžrge jer.)

De fleste skandinaver har endnu ikke fattet, at politikerne er deres dÞdelige fjender, ikke nÞdvendigvis indvandrerne, skÞnt alt for mange er. De kan simpelthen ikke forstÄ, at den gode stat er blevet til den onde stat. Det bryder med enhver af deres nedarvede forestillinger, og de ved endnu ikke, at det kan fÞre til borgernes krig mod politikerne og staten.

Vi er kun i den spÊdeste begyndelse af den, og ingen kan ane hvor den ender. Kloge mennesker gÄr ikke ind i politik nu, og dem der allerede er der, bÞr have deres kuffert stÄende pakket og klar til afgang til et fjernt land. Man ved aldrig. TilfÊldet rÄder, importeret vold kan slÄ ud alle steder.

Hadet til dem er der, vil det vokse eller ikke? Var Jo Cox kun begyndelsen? Politik er drĂžmmerier og illusioner, det er et spejlkabinet. FĂžrst bagefter ved vi, hvad det var, og ikke engang da. Palme og Lindhs dĂžd, var ‘ubekvemme’. De er skrevet ud af historien sĂ„ vidt muligt, sĂ„ ikke engang eftermĂŠlet, kan man vĂŠre sikker pĂ„. Det er ikke meget, nĂ„r man bejler til magtens ĂŠre og vĂŠrdighed, “men pĂ„ den hĂžje vogter en hĂžjere, og andre endnu hĂžjere vogter pĂ„ dem begge,” siger PrĂŠdikeren. Der er altid noget eller nogen, der er hĂžjere end magten. Vi er altid dens undersĂ„tter i herlighed, vi mĂ„ tage, hvad der kommer.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild
spirild
7 years ago

Han mÄ drepe slik at allah tilgir ham hans dÄrlige skjeggvekst.

torstein
torstein
7 years ago

Hvorfor kan ikke Sverige bare gĂ„ til helvete og sin egen utslettelse ad, og det sĂ„ grundig at Danmark/Norge kan ta over og opprette et nytt Norden nĂ„r Sverige har avskaffet seg selv…

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  torstein

NĂ„ ser det mere lovende ut for Sverige enn Danmark og Norge..
SD blir nok det vinnende partiet i Sverige med en streng innvandringspolitikk…i 2018..valet…
Norge har ingenting, og det har ikke dere heller…Ăžkoinnv oversvĂžmmer jo Danmark ogsĂ„, uansett hvor mye statsministeren sjonglerer/endrer med hvem som skal sitte i hans regjering…sĂ„ rotete…men alt for Ă„ beholde makta selvsagt.

AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
7 years ago
Reply to  torstein

Din kritik Ă€r sannerligen befogad, och som svensk vĂ€rdekonservativ medborgare ges man dagligen anledning till att generas över sin nationella tillhörighet. Sverige som under en mycket lĂ„ng tidsperiod stoltserat i tĂ€ten för de nordiska lĂ€nderna, och sĂ„ ivrigt upprĂ€tthĂ„llit sin egocentriska roll som föregĂ„ngsland, har nu fĂ„tt sin förnĂ€mliga status hĂ€vd. Ur ett internationellt perspektiv kan blott konstateras att man lite varstans runt vĂ„rt klot funderar över den mycket besynnerliga politik som tillĂ€mpas. Regering, riksdag, myndigheter och press – samhĂ€llets samtliga institutioner har lĂ„tit sig infekteras av den i grunden folkföraktande globalismens politiska korrekthet och multikulturalismens verklighetsfrĂ„nvĂ€nda utopier, vilket givit… Read more »

Perechta P
Perechta P
7 years ago

Den ‘butkindede’ afrikaner har nok ikke alle heste i stalden.
Han kan ikke bede hvor han vil og gÄr derefter pÄ de indfÞdte vantro med bil og kniv!
Kan det vÊre sÄdan at hans far er hans fÊtter og hans mor er hans kusine?

trackback

[…] Taget herfra […]

Tafsa inte pÄ yttrandefriheten
Tafsa inte pÄ yttrandefriheten
7 years ago

Är det inte sĂ„ de har det i Turkiet???? Dessa politiker mĂ„ste skickas ut till IS direkt, det Ă€r dĂ€r de hör hemma!

bitten
bitten
7 years ago

Leser stadig om disse mareritt , galskap tilstandene i Sverige bĂ„de titt og ofte , der rettstaten er fullstendig ut av kontroll , politiet har fullstendig gitt opp der , siden Ăžkonomiske immigranter , terroriserer holder hele den svenske befolkningen med gisler . Der lovlĂžsheten , krigssoner , anarki , kulturkonflikter , borgerkriger som i MalmĂž , GĂžteborg , og som er sĂ„ til det grader pĂ„ vei til hele Europa , Tyskland , Frankrike er likt som Sverige , og der resten av Europa , Norge fĂžlger sĂ„ til det grader etter . Politikere er sĂ„ til det grader… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  bitten

Om vi ikke hadde stemt fram SD i Sverige ville LĂžfvenregjeringen sansynligvis vinnet valet i 2018…men slik det nĂ„ ser ut leder SD pĂ„ mĂ„linger..varje gĂ„ng..og stor sjanse for regjering…fordi Vi stemmer pĂ„ de..
Samme sak i Frankrike..LePen…stemme henne fram…Tyskland avsette Merkel, stemme fram andre..
SĂ„ derfor lĂžser man ingenting ved ikke Ă„ stemme..
I Norge kunne man gjĂžre Frp sterkere ved Ă„ stemme pĂ„ de…slippe dermed samarbeidet med HĂžyre og krf..andvende sin politikk i stĂžrre grad.

bitten
bitten
7 years ago
Reply to  sussebassa

JA men husk at det er kun Sylvi Lishaug , som er den eneste politikeren som redder Frp , i fra at Frp havner nede pĂ„ sperregrensen der i dag . Resten av politikerne i Frp som parti – leder Siv , er en globalist av dimisjoner , resten av politikerne er av dette ekstremt udugelige slaget , som hele stortinget . Jeg har stemt pĂ„ Frp for aller siste gang , som har skuffet sĂ„ til det grader stort , og alle lovnader som ble lovet i fra den kanten er visnet fullstendig bort . Jeg hadde trodd at… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  bitten

Ikke enkelt Ă„ vĂŠre frempĂ„ med sin politikk nĂ„r lederne er elendige…Siv burde avskaffes.. Derimot har man Thybring Gjedde…og andre som blir holdt nede av de som styrer partiet nĂ„…globalistene..for maktas skyld..en klar hĂžyrevending er nĂždvendig… Uten Hagen ble partiet elendig…mistet sin troverdighet… leste det var ett nytt parti pĂ„gang i Norge… Uansett mener jeg det er feil ikke Ă„ stemme…viser til tidligere innlegg…hvorfor… Stem ut Siv og andre du ikke vil ha…inn med Thybring gjedde…oa…fullt mulig… Slik det ser ut nĂ„ er jeg mere bekymret for Norge enn for Sverige, fordi vi har SD, og de kommer til Ă„… Read more »

bitten
bitten
7 years ago
Reply to  sussebassa

JO jeg klager over alle partiene som har Ăždelagt fullstendig landet , kjenner veldig mange som blir hjemmesittere , stemmer blank til nest Ă„r , har fĂ„tt mer en nok av dette store sviket , til alle partier , politikere pĂ„ stortinget . HĂ„per pĂ„ under 50 % til stortingsvalget i 2017 , sĂ„ politikere skjĂžnner at disse ekstremt overbetalte politikerne i Norge , ikke er velkommen som politikere . NĂ„ gĂ„r hele oljefondet vĂ„r fĂžyka snart , rekordunderskudd for fĂžrste gang , og enda sĂ„ stenger man ikke ned asylindustrien , galskap kalles dette . Dette oljefondet har vĂ„re… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  bitten

Jeg har ogsĂ„ Stor politikerforrakt..stor. Grunnene er flere…bla at pk politikere har drevet bevisst lĂžgn overfor folk i flere Ă„rtier..med hjelp av pk media, samme skitt..hjernevask. SĂ„ at de fleste ser politikken som en lett jobb med kjempebetaling, som eneste motivering..totalt ego,..og uten knapt folkeskolen..manglende kunnskaper eller IQ..snittet ligger nok pĂ„ 75…som altsĂ„ skal bestemme/mene over meg..som kalles demokrati. ..vanskelig Ă„ svelge. Alikevel har vi ett politisk system som vi mĂ„ forholde oss til..demokratiet.. Du kunne kanskje starte et hjemmesitter/politikerforaktparti…og vips er dere pĂ„ tinget..;) Ser hva du skriver ellers og er klar over det, men Ă„ stemme vil jeg… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
7 years ago
Reply to  bitten

Det var da sĂžrgelig lĂŠsning fra Norge om Fremskridtspartiet. Her i Danmark har vi en aflĂŠgger af det hedengangne Fremskridtparti, med salig Glistrup som leder, som vist dannede forbillede for det Norske. Vi fik sĂ„ Dansk Folkeparti, som nu ogsĂ„ er blevet tandlĂžse og accepterer muhammedanerimport og som accepterer EU med drukkenbolten Juncker i spidsen, som ikke vil have flere folkeafstemninger, d.v.s. at han gĂ„r imod normale demokratiske rettigheder!!! Hvor er vi henne??? Jeg har nu meldt mig aktivt ind i kampen om endnu et nyt indvandrerkritisk parti, det absolut eneste i Danmark. Da vi for nylig blev opstillingsberettiget til… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
7 years ago

Amerikanerne er vÄgnet til dÄd. Et jordskredsvalg til Trump, nÄr de fire millioner dÞde vÊlgere og tre millioner illegale indvandrer, som pga et hÄblÞst vÊlgerregistreringssystem, stemte pÄ Killary regnes fra det officielle resultet. Revolutionen er ankommet!

OlofdeGothia
OlofdeGothia
7 years ago

Alla företeelser ska kunna kritiseras i en demokrati. De politiker som vill ha inskrÀnkningar i yttrandefriheten inser inte att det till slut kommer att leda till att vi fÄr ett Àn mer toppstyrt samhÀlle Àn det nuvarande.
Det rÀcker med den Äsiktskorridor som vi nu haft i ett antal decennier. Vad politiker och journalister Àr rÀdda för Àr att förlora sin makt, dÄ passar det att till en början med inskrÀnka yttrandefriheten i vissa frÄgor.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/11/asiktskorridoren-lever-an/

River
River
7 years ago

“politikerne er deres dĂždelige fjender” fĂ„r mig til at tĂŠnke pĂ„ Esajas 10.1, 2: “Ve dem der forordner ondskabsfulde forordninger og dem der, altid skrivende, har skrevet hvad kun er til besvĂŠr, for at skubbe de ringe bort fra en retssag og for at fravriste mit folks nĂždstedte deres ret, for at enkerne kan blive deres bytte og for at de kan rĂžve fra de faderlĂžse.”
Ja ve dem.

mjolly
mjolly
7 years ago

Gratulerer Danmark, forhÄpentlig fÞlger Norge raskt etter. http://www.b.dk/politiko/ny-regering-stop-for-asyl-ved-graensen

KnudMadsen
KnudMadsen
7 years ago
Reply to  mjolly

Dit link fungerer desvĂŠrre ikke!!
Men tro ikke for meget pÄ vores nye regering, hvis det er det linket skulle henvise til. Alle deltagende partier pÄ blÄ flÞj, er EU-liderlige og muhammedaner-liderlige. Vi har ikke for tiden et reelt borgerligt parti.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago
Reply to  mjolly

Takker.
Men de eneste der jubler i Danmark er politikerne.
Folkets gevinst er kun mere varm luft og tomme lĂžfter, fra de mest uduelige fjolser i mands minde.

Lazze
Lazze
7 years ago

Historien gentager sig altid, “Things that have happened in the past will happen again.” “Nazisternes bogbrĂŠnding var en kampagne ivĂŠrksat af myndighederne i Nazi-Tyskland for at brĂŠnde bĂžger i Tyskland som ikke var i samme svar med nazisternes ideologi. I alt blev der brĂŠndt omkring 25.000 bĂžger fra 2500 forfattere. Aktionen blev gennemfĂžrt 10. maj 1933. I 1933 begyndte Propagandaminister Joseph Goebbels arbejdet med at ensrette kulturvirksomheden sĂ„ at den blev i samme svar med nazistenes mĂ„l. De nye myndigheder begyndte udrensningen af jĂždiske kulturorganisationer og andre som blev anset som suspekte. De tyske studenter stod i fĂžrste linje i… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x