4
dec
Seneste opdatering: 4/12-16 kl. 1609
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Længe leve kristendommens etik, og god kamp for at værne om fædrelandet”

Samtlige main stream medier har fremstillet i går, som at “demonstranter og moddemonstranter stødte sammen.” Selv i borgerlige Express hed det: WAR ON DENMARK’S STREETS: Migrant chaos sparks clashes between police and protestors. Som sædvanligt var det langt fra sandheden. “Antiracisterne” slogedes med politiet i deres forsøg på at være voldelige overfor For Frihed demonstranterne. 11 blev anholdt. “Antiracisterne” vandaliserede endda to biler, heraf en fra pressen. For et par dage siden raserede de en sympatiserende advokats kontor. Der er ingen tvivl om, hvem voldsmændene er, men mainstream medierne vil så tvivl alligevel.

Alligevel lyver pressen. Det er ganske mærkeligt at de vil lyve om en så enkel, verificerbar hændelse for en tvivlsom, politisk gevinsts skyld. Bedre kan vi ikke få illustreret behovet for korrigerende medier, og bedre anledning kan man ikke have til at opfordre til at støtte Newspeeks borgerlige, uafhængige netportal, som er under opbygning. Bogmærk og spred den!  Vi behøver deres læsere og annoncekroner, de har vist, de ikke fortjener dem. Video fra demonstrationen. (Ekstra Bladet har et plaster på såret idag: Politisk hærværk mod advokat og fotograf inden voldsom demonstration.)

Gunnar Sandelin: Tydlig ökning av beviljade uppehållstillstånd

128.000 svenske opholdstilladelser hidtil i år

Ny statistik från Migrationsverket visar att samtidigt som antalet asylsökande klart minskar (27.000 t.o.m november) så ökar istället beviljandegraden dramatiskt. Andelen som får stanna ökar från månad till månad. I januari fick 38 procent stanna, men i november slogs ett nytt rekord, då hela 75 procent fick positiva besked! I Finland är situationen motsatt, där får endast 25 procent av de asylsökande bifall.

Över 100.000 asylansökningar har avgjorts hittills i år varav drygt 58.000 fått bifall av Migrationsverket. Den siffran stiger till 62.000 om man räknar med ärenden som överklagats till migrationsdomstolarna..

Sammanlagt har totalt sett rekordmånga uppehållstillstånd beviljats i år, över 128.000 hittills, varav alternativt skyddsbehövande och anhöriga utgör de största grupperna. Rekordåret 2013 beviljades totalt 113.000 uppehållstillstånd. Så någon minskning har inte skett. Tvärtom!

Och december återstår…

Gunnar Sandelin

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tommy Leif Hasselager Jørgart
Tommy Leif Hasselager Jørgart
5 years ago

Vedrørende Sverige og de 128.000 opholdstilladelser. Masterplanen er fortfarende at overmande svenskerne demografisk. Om 20 år kan svenskerne stemme om, hvorvidt Sverige skal overgå til Muhammedansk flertalsstyre (khalifat). Flertallet er hjemme. Erkender de modvillige svenskere mon til den tid, at de har tabt på demokratisk vis? De svigefulde politikere vil være morgendagens helte? Det er næsten mere uvirkeligt end fuld damp på skånselsløse udryddelseskampe.

bitten
bitten
5 years ago

Ja er det noe som er det aller viktigste , er det å verne om kristne verdier , fedrelandet og vår kulturarv , i hele de europeiske samfunnet , siden hele Europa går mot sin egen fortapelse , så til det grader . Og der Amai Adam ,går hardt ut mot immigranter i fra muslimske land i verden , som krenkes av jule – høytid , juletrær , kristendommen i Europa . Der den fargerike immigrant – gruppen flykter til Europa i fra diktatorer , som spiller på forfølgelse , krig og som blir omtrent torturert , derfor immigrerte disse… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

En tak til Anna Libak, som forsvarede demonstrationen mod Knud Foldschacks ubehagelige angreb i middagsfrokosten på P1 i DR i dag søndag. Udsendelsen genudsendes vist her kl 18.00.

invernes
invernes
5 years ago

“Længe leve kristendommens etik, og god kamp for at værne om fædrelandet” sier jeg og. 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x