5
jan
Seneste opdatering: 5/1-17 kl. 1449
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er ikke meget tilbage af Löfven og Reinfeldts terorier om indvandringens nødvendighed for arbejdsmarkedet efter denne. I Sverige fabler S og M om at skabe 200.000 ‘enkle jobs’, som 3 verdensindvandrere kan udfylde. I en tid hvor de forsvinder lige så hurtigt som dug for solen, vil det tidligere højteknologiske Sverige være som Brasilien: Gadefejere, skopudsere og elevatorførere. I en tid hvor selv bus- og taxichauffører bliver overflødige, og kassedamer. Hvor opbevarer svenske politikere hovedet? Inom kort kan det saknas 200 000 ”enkla” jobb. Jobb som inte kommer att skapas.

Asle Toje: Den Skandinaviske Ruin

Mere om national opløsning og sammenhold fra Weekendavisen 30 december i udpluk

En ny underklasse

Indvandringen til Skandinavien har været kolossal. Norge kan tjene som eksempel. I 1970 var 1,3 procent af den norske befolkning af udenlandsk oprindelse. I 2016 var tallet 15 procent. Udviklingen har været endnu mere dramatisk i Sverige, hvor indvandrerbefolkningen er taget til med omkring en million i løbet af en snes år, og mange af de nye medborgere er lavtuddannede fra lavtillidssamfund. En postnational urban elite og en national velfærdsstat på jagt efter klienter fandt sammen og fostrede en fortsat masseindvandring. Eliterne var enige med hinanden i antagelsen om, at dette forhold ville være uproblematisk for verdens mest veluddannede og tillidsfulde samfund.

Men det var problematisk. Alle skandinaviske lande har et foruroligende sammenfald mellem etnicitet og kulturelt og religiøst tilhørsforhold på den ene side og socioøkonomisk status på den anden. Sat på spidsen, hvor ting står klarest, har vi importeret en ny underklasse. Lige så foruroligende var det, at tegnene på, at denberømte skandinaviske tillid var i færd med at svækkes, var mest dramatiske i Sverige. [..]

Mange indvandrere tager kun i begrænset omfang den skandinaviske kultur og densnormer til sig. En del af dem – især muslimer – forventer, at samfundet skal tilpasse sig deres kulturelle særegenheder. Jonathan Haidt påpeger, at når indvandrere ivrigt tager deres nye hjemlands skikke, sprog og værdier til sig, fortæller det lokalbefolkningen, at deres nation er værdifuld, attraktiv og god. Det synes at være særligt vigtigt for skandinaverne, som er meget stolte af deres samfund.

»Men når et land har historisk høje niveauer af indvandring fra lande med en meget anderledes moral og uden nogen stærk og vellykket assimileringspolitik, så vil der så godt som sikkert komme en modreaktion.« De tre skandinaviske lande var ens til forveksling op igennem meget af 1900-tallet. Så kom bruddet. I dag er Sverige og Danmark modpoler. I Sverige forsøgte kosmopolitterne at fordrive nationalisterne fra debatten og havde i høj grad held med det. Aldrig før i Skandinaviens historie har vi set så megen intolerance i tolerancens navn. Claes G. Ryn opsummerer udviklingen i artiklen »Sveriges kulturradikala experiment« : Mordraten røg i vejret, det samme gjorde voldtægtstallene, og staten fik økonomiske problemer. Alle varselstegn blev ignoreret. Sverigedemokraterna var de eneste modstandere af eksperimentet og blev gjort til politiske pariaer.

I Danmark var udviklingen en anden. Her var det nationalisterne, som gik sejrende ud af striden. Kulturkampen startede med Anders Fogh Rasmussen og ændrede på få ården danske debat så meget, at Carsten Jensen måtte til norske og svenske aviser for at få sin afsmag på tryk. Alle partier konkurrerede om at signalere en barsk indvandringspolitik, hvilket førte til en endnu hårdere tone, da de ikke magtede at levere som lovet. […]

Vor tids kulturkamp

Meget tyder på, at vi er på vej ind i en ny kulturkamp. I Sverige vil den blive smertefuld, hvilket vil glæde danskere og nordmænd på samme måde, som banneret i Stockholms lufthavn glæder svenske hjerter. Hvis kosmopolitterne vinder, vil resultatet formentlig blive et nyt klassesamfund, denne gang efter etno-religiøse delelinjer. Hvis nationalisterne vinder, vil en mere egalitær orden være mulig. Nationen, som vil skulle bygges op, vil være en anden, for indvandringen er blot en del af en bredere og uafvendelig udvikling, som allerede har forandret, hvem vi er. Vi kan ikke vende tilbage til, hvor vi kom fra. Det eneste, vi kan gøre, er at gå hen til vores skandinaviskeruin, kikke ind og lade os fylde med vemod eller afsmag og så gå tilbage til bilen. Fremtiden ligger forude.

Artiklen er til en afveksling online, fortæller en norsk læser mig: Den skandinaviske ruin

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Svært god og korrekt analyse af Black Pigeon. Jeg kender ingen troværdig futurist, der ikke ser Japan som havende “fremtiden for sig”. Vi kan derimod ikke fortsætte. Det er umuligt, så vi er prisgivet en helt ny virkelighed, i hvilken vi har forskertset odelsretten til vore hjemlande.

– – –

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Angående mangel på arbejdskraft mener jeg ikke, vi kan komme uden om en senere pensionsalder, også fordi vi lever længerer. Men det handler også om at uddanne folk rigtigt, dvs til håndværkere mv. i stedet for til arbejdsløse humanister. Endelig kommer robotterne….

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Vi bør se tiden an. Det er ikke muligt at fremskrive udviklingen. Vigtigst er det at vedblive at være en nation. Ingen anden bestræbelse kan være ved siden af den.

– – –

Marit
Marit
5 years ago

Japanerne er vel blant de mest intelligente menneskene på vår klode. I følge vitenskapen. Min datter har vært der, på besøk hos en japansk kollega. Og var mektig imponert.

Svartnebb
Svartnebb
5 years ago
Reply to  Marit

Kanskje det har noe med at de er en homogen flokk som drar i samme retning? Hvor alle er opptatt med de samme målene. At de er en nasjonalstat . Vi mennesker er enkle individer og fungerer best når vi lever etter enkle prinsipper som har fungert i århundrer. Straks vi blander inn folk som skal gjøre tingpå andre måter blir det problemer. Det blir som en datamaskin som slipper inn et virus en trojansk hest. Den blir treg og slutter å fungere som den skal. Det vi ser er at stater som ikke slipper inn nåtidens trojanske hest (ISLAM)… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Globalistkapitalisterna vill utrota de etniska européerna. Det är pudelns kärna – inte arbetsmarknaden.

trackback

[…] hovedårsag: At EU Kommissionen ønsker den. Juncker lider ligesom Reinfeldt af den liberalistiske illusion, at vi har brug for en masse unge mennesker i “et aldrende Europa,” der i forvejen er […]

Dogen
Dogen
5 years ago

Først var de gjestearbeidere.
Så ble et multikulturelt eksperiment med nye matretter ol.
Så ble de varme hender som skulle redde eldrebølgen og ta de jobbene vi selv ikke villle ha.
Så kom den utvidede plikten til å hjelpe flyktninger, dvs de som kommer fra trygge tredjeland og kommer hit bl.a. av økonomiske grunner.

Japan fortsetter utviklingen fremover, vi avvikler velferd og er på vei tilbake til middelalderen.

invernes
invernes
5 years ago

De sataniske landssvikerne i EU skal ende som diktatoren i Romania.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Løfven driver med ryggsleiking i FN…
Lover 20 milliarder til toaletter for kvinner i FN… friatider.se
disk på facebook..
mens her hjemme har man ikke nok boliger til svensker…boligkø på 5 år..for svensker…økoimmigranter får det iløpet av 1 uke…
Nyanlenda får kr 27.500 pr, mnd..rett ilomma, mens minstepensjonærer måste klare seg på kr 10700.- friatider.se
Så undrar man hvorfor svenskene føler seg urettferdig behandlet av regjeringen…de som bygde om grunnlaget for velferden.
Løfven graver sin egen grav…men han er for tjukk i hodet å fatta varfor…

bitten
bitten
5 years ago

Denne masseinnvandringen av økonomiske immigrant snylter analfabet – gruppen til hele Europa , som Sverige , Norge , tar i mot i strie strømmer uten stopp , har jo det vært en stor mening , i fra den dagen det kom Pakistanere og Tyrkia på døren , for første gang til land som i Norge på 70 tallet . Der norske myndigheter mente at vi hadde behov for , arbeidskraften til den kulørte berikelsen der , som viste seg at det ikke stemte på noen måte i ettertid , av opplysninger som har kommet frem . Så lenge roboter kommer… Read more »

torsten
torsten
5 years ago
Reply to  bitten

Syrisk asylant med oppholdstillatelse i Norge fikk nettopp familiegjenforening med 14 familiemedlemmer!

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  torsten

Det låter umulig, om det er permanent!
Hvordan skal èn kunne forsørge så mange?

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Det er du som skal forsørge dem. Stupid. 🙂

torsten
torsten
5 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

“Øppna Era Hjärtan”…..

InsaneSweden
InsaneSweden
5 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Deg og andre lobotomerte sauer 😉

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  torsten

Det var jo en somalier som hadde fått opphold i en liten bygd på Vestlandet: Han søkte om gjenforening med sine 4 koner og 22 barn. Det fikk han sikkert. For du og jeg betaler uten å kny.

torsten
torsten
5 years ago
Reply to  Marit

Somaliere er like anvendelige som poteter, de passer til alt og kan
brukes til alt mulig i vårt hjemlige husgeråd, og billige er de også.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x