6
jan
Seneste opdatering: 6/1-17 kl. 1513
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når indvandrere i den grad er bevæbnede, vil det ikke vare længe, inden europæerne bevæbner sig i stor stil. En af politikernes ‘nybyggere’, skyder her offentligt med noget, der ligner en Uzi maskinpistol, det kan man kalde en krigserklæring. Den udøvende magt vil forskyde sig over imod bevæbnede militser, som ethvert muslimsk land med respekt for sig selv har. Man ser det i Sverige, som er længst fremme på dette punkt. Politiet mister magt, militserne myrder som det passer dem, det har alligevel ingen konsekvenser. Lige nu er de rigtig nok narkokriminelle, men på en nat kan de ændre sig til “Allahs forsvarere.” Magttransfereringen foregår lige for øjnenene af dig, og hvis du ikke ser det, er du dæleme ikke for klog.

Asger Aamund: Alt andet end Junckers golde månelandskab.

Der er sikkert mange tænksomme mennesker i dette land, som har undret sig over den hævnlyst og chikane, der i det forløbne års tid er udgået fra EU-Kommissionen mod Ungarn, Østrig og især Storbritannien og Danmark. Kommissionsformand Juncker har varslet en disciplinærsag mod Ungarns statsminister, Viktor Orban, som nægter at indordne sig under EUs katastrofale asylpolitik. Østrig blev truet med omfattende økonomiske sanktioner, hvis Norbert Hofer blev valgt som præsident. Danmark er blevet spist af med en Europol-aftale, som vores politiledelse betegner som skadelig for det langsigtede samarbejde. Og Storbritannien er af en hånlig EU-Kommission blevet belært om, at enten er man gravid, eller også er man ikke gravid. Enten køber man hele EU-pakken, eller også ender man på møddingen.

Men når EU-Kommissionen har forladt al sund fornuft og foretrækker politiske hævntogter frem for praktiske løsninger til glæde for alle parter, er det fordi EU-toppen er involveret i en magtkamp om hele Unionens fremtid.[…]

Vinder Geert Wilders, vil han formentlig trække Holland ud af Junckers forstenede union, men vil også sikre sit land en plads i det nye markeds-EU, hvis føderationen realiseres. Også tyskerne skal til valg i efteråret. Vi kan forvente, at Merkel fortsætter, da der ikke er seriøse alternativer, der kan true hende. Men hun vil blive politisk svækket, og vi kan forvente, at Frauke Petrys AFD-parti får betydelig indflydelse på terrorbekæmpelse og asylpolitik. Allahu akbar-massakrerne vil tiltage op til de europæiske parlamentsvalg. Det er et drømmescenario for IS, at Wilders og Le Pen vinder, for så er den islamiske lidelsesfortælling fuldbragt, og muslimernes storslåede martyrium kan begynde. Og hermed den ideelle grobund for rekruttering af islamiske selvmordsbrigader, der er klar til at opfylde Allahs vilje på vore markedspladser, diskoteker og skoler. EU kommer ud i politisk storm i 2017

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

ISIS-krigare strömmar in i Europa. Globalistkapitalisterna jobbar enligt följande modell:

1. Se till att skapa problem! PROBLEM
2. Få folket att reagera på de skapade problemen! REAKTION
3. Erbjud en lösning som folket aldrig hade accepterat om det inte varit för de skapade problemen, en lösning som tar ifrån folket de rättigheter de tidigare haft! LÖSNING

“Breaking: Obama Federalizes Elections
The Alex Jones Channel Publicerades den 6 jan. 2017”:
https://m.youtube.com/watch?v=oAp8AUZ9fRE

Marit
5 years ago

Bildet av muslimen Barack Hussein Obama gjør meg kvalm !

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Såg en video för ett par dagar sedan. En demonstration av en Glock 17. Den kan avfyras som ett vanligt handeldvapen med ett skott åt gången. Men även ställas om till maskinpistol. Då med ett magasin som ser ut som två cirklar. Råder inget som helst tvivel vilket handeldvapen undertecknad kommer att välja om jag får chansen att köpa ett oregistrerat dito. Glöm allt vad tårgassprayer och teleskopbatonger heter. Det är vapen som Glock vi kommer behöva snart för att skydda oss själva och våra närmaste när systemkollapsen intensifieras.

invernes
invernes
5 years ago

Muslim svineriet må samles i spesial leirer til man kan sende pakket tilbake til ørkenen.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
5 years ago

Vi skal ud af starthullerne NU, politisk der gør det nedenstående mulig. **

https://www.jihadwatch.org/2017/01/1000-muslims-screaming-allahu-akbar-set-fire-to-germanys-oldest-church-on-new-years-eve

** For den går ikke længere med at fingeren sidder i røven, hr statsminister, Justitsminister og politi.
I kan lige så godt give tilladelse til, at våben er hver mands eje. for jeg kan se, at det vil ske alligevel, uanset Danmark´s elite samtykker eller ej.

The Lying Press
The Lying Press
5 years ago

Den berygtede forræder Angela Merkel må være lykkelig over at hendes jihadistiske stormtropper fejrer invasionen med skarpeskud i gaderne.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Släpp in en miljon till i Sverige får ni se hur det blir. Annars handlar det bara om tio år så är dom en miljon mer då ser vi. Bara att lämna landet.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Tull, de som skal lemna landet er muslimene med sine familjer..vi svensker skal Inte fega ut nå.

Marit
5 years ago

Samtlige europeiske politikere, som har tillatt invasjon av allahs soldater som okkuperer våre land, bør snarest stilles for Riksrett. For grove og utilgivelige forbrytelser mot menneskeheten.

bitten
bitten
5 years ago
Reply to  Marit

JA da blir køen veldig lang for alle politikere, som skal stilles for riksrett , for sine ugjerninger ,
som har sluppet denne” allh” krigerske sorten , gjennom mange 10 år inn til hele Europa .

Marit
5 years ago
Reply to  bitten

Det er bare den haken at advokatstanden er like korrumperte.

bitten
bitten
5 years ago
Reply to  Marit

JA det blir vel ikke så lett å få stilt, disse landssvikerne i hele Europa ,
for en stor” RIKSRETT” for sine store synder noen gang .
Disse landsmorderne gjennom de siste 10 årene , i fra Gro landsmorderen vår sin tid ,
slipper nok fullstendig billig unna , for sine enorme skader på Europa .
Som aldri lar seg rettes opp noen gang ,
i Europas historie noen gang igjen .

Marit
5 years ago
Reply to  bitten

Jeg har lest, at om hun kommer ut i sollyset, så sprekker Gro Harlem Brundtland. Slik som de norske troll i våre folkeeventyr.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Marit

…advokatstanden…och dom som sitter i juryene…iallaf i Sverige.

The Lying Press
The Lying Press
5 years ago
Reply to  Marit

Jeg tror at vi i perioden efter den europæiske borgerkrig kommer til at se en form for Nürenberg II-process hvor man vil tage et retsligt opgør med forræderne. Her vil politikere og alle andre der samarbejdede med de fremmede fjender og bragte død og ødelæggelse ind i Europa blive stillet til regnskab mod deres forbrydelser mod det europæiske folk.

buscador
buscador
5 years ago
Reply to  Marit

Vi hyr Novaja Semlja av ryssarna och samlar ihop hela politkergänget och fraktar dem dit och sen får allah rädda dem från isbjörnarna.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x