8
jan
Seneste opdatering: 10/1-17 kl. 0112
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Læserbrev i svensk Metro X press mandag. For et par år siden var et sådant læserbrev det lige så meget tabu som om Sverige havde været Kina. Demokrati? Det er længe siden, jeg har opfattet Sverige som et demokrati.

Nearly half of Germany’s women now feel unsafe walking about their local neighbourhood, a survey has revealed, with many taking precautions such as pepper spray with them when out at night.The survey, by Emnid for Bild am Sonntag further found that 58 per cent of women believe that public places have become less safe in recent times, following news of events such as the mass sexual assault attacks on women in Cologne on New Year’s Eve last year.

Forty-eight per cent of the women surveyed said they have changed their habits to avoid certain areas in their neighbourhood, while 16 per cent said they carried pepper spray when venturing out after dark.

In response to the survey, Focus Online gathered anecdotal statements from women across Germany and found that some were asking male relatives to chaperone them at night, while others had taken to carrying their keys in closed fists in case of attack.Half of German Women Feel Unsafe in Their Own Neighbourhoods

“Judiskt liv har ingen framtid i Sverige…”

Stefan Lindmark/ Shaul Ben Yitzhak skriver til Sveriges udenrigsminister i Times of Israel:

Dear Margot Wallström, Mrs. Minister,

My name is Stefan Lindmark but also Shaul Ben Yitzhak. I am a Jew. I am the son of a survivor from Auschwitz/Birkenau. I have lived all my life in Sweden. I have served in the Armed Forces and I have done military service for a total of 18 months [..]

Madam Foreign Minister: It is you who hate us, it’s you who wants to get rid of us, and you constantly, in politically correct forms, require our submission. It was in Europe you burned us, not for what we had done, but for what we were – and are – Jews.

Madam Foreign Minister: If you really want to look at Israel with the same glasses you look at Sweden, you would marvel at how we managed to build the country that despite 67 years of constant war is so filled with love, life, hope and trust in the Creator. The Creator who gave us free will to choose.

Mrs. Minister – We have learned our lesson. The lesson is to never trust foreign ministers from countries such as Sweden, who now puts the blame on us – the children, grandchildren and great grandchildren of Holocaust survivors and other refugees from the Middle East and Africa. It is not too late for you, Madam Minister, I dare you to open your eyes.

Mrs. Foreign Minister – I’m moving soon to Israel, the country that wasn’t there except in our prayers, when my mother at the age of 23 had to take care of the mortal remains of her murdered people. I move because I now am sure that traditional Jewish life has no future in Sweden, the country I have served all my Life.

Madam Foreign Minister: I invite you to come and visit us when we have established ourselves, and I’ll show you Israel as it is and not what you think it is – and I wish to let our joy of life challenge you to begin to see Sweden the way it has become, but also how it could be if our vision of life can inspire you to rethink and think differently. Mrs Minister

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sinnamor
sinnamor
5 years ago

Og ikke om det så snør i helvetes forgård kommer slike som “Madam Foreign Minister” til å bøye hodet i skam eller innrømme sin skyld.

spirild
spirild
5 years ago

Men dom har jo norske Marte Michelet. “Marthe Michelet på NAV og omskolering. Helsesektoren mangler hender. Og hun har vel varme hender? Så kan hun kvitte seg med burkaen; den politiske meningsterroren, hennes politika-correcticus. Men, skjuler denne “burkaen” et ørkenhjerte? Slobodan Despot, sveitser med serbiske aner har et fantastisk stykke i polemia idag: Dans l’Occident moderne, l’altruisme émotif n’est pas une vertu, ni même une option: c’est un devoir. C’est un camouflage obligé pour sortir de chez soi, tout comme l’est la burqa pour les femmes en Arabie Saoudite. I det moderne Vesten er den emosjonelle altruismen ikke en dyd,… Read more »

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  spirild

Hei spirild !
Til Marte Michelets ( samboer/eventuelt gift med Ali Esbati) forsvar, vil jeg si at hun har skrevet en utmerket bok , utg. 2014 : ” Den største forbrytelsen. Ofre og gjerningsmenn i det norske holocaust.”
Boken er (overaskende nok) fri for antisemittiseme og meget lesverdig.

latmask
latmask
5 years ago

Yitzhak bör kolla vilka som styr bl a Wallström. Tyvärr, de allra högsta offrar glatt sitt eget folk. Soros t ex har inga problem med detta.

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
5 years ago

Sweden is lost!

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Mrs. Foreign Minister – Has not it occurred to you that the number of
asylum seekers from Israel’s 1.8 million Arab citizens is precisely
zero?

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago

… og på den anden side, fru Spechter, hustru til Stockholms overrabiner!

Snaphanen DK
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det er sådan, at de jøder der stemmer DF eller SD, de reklamerer ikke med det offentligt. Men der er en hel del, ved jeg af egen erfaring.

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  Snaphanen DK

forhenværende hustru eller overrabiner?
I sidste tilfælde, blev han fyret eller blot pensioneret pga alderdom?

Steinadler
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det handler jo langt ifra bare om ekteparet Spectre. Om man først skal peke på noen enkelt hovedansvarlig for at den jødiske menigheten i Stockholm har vært i den grad multikulturelt “politisk korrekt” så må det snarere bli den overrabbiner som ledet menigheten like fra 1970-tallet og frem til slutten av 1990-tallet, Morton Narrowe. På den annen side så blir det også ganske feil å fokusere for mye på noen enkelt person. I utgangspunktet er problemet her at de jødiske menigheter preges av en motsetning mellom liberale og konservative fraksjoner som hver på sitt vis har sett seg tjent med… Read more »

Snaphanen DK
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

den forhenværende rabbiner. Smatalen bærer præg af et billede af danske og svenske jøder fra 90 erne. Vær klar over én ting: De af dem, der stemmer SD og DF, reklamerer ikke med det, Man skal kende dem, for at kende stemningen blandt jøder i Norden

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x