11
jan
Seneste opdatering: 8/11-19 kl. 0214
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Genpostering fra 2012. Jeg ville genpostere den en gang om året, men jeg har ikke holdt det, så det gør jeg nu. Fakta er næsten altid interessantere end opinion, og hvad jeg skrev for år tilbage, bliver mere og mere aktuelt. Men hvad Trifkovic sagde om muslimsk terror i 2006 er – at det ikke er noget problem andet end ved islams bloody borders, er nu takket været europæiske politikere uddateret.

Det kunne være forebygget for femten år siden, men politikerne var for uvidende og fantasiløse. Terror i Europa er blevet et problem, takket være dem, du stemmer på. De er i færd med at grundlægge krige til os eller vore efterkommere i Europa, hvis de ikke allerede har gjort det. Politikerne vil selvfølgelig nægte, men de har allerede et forklaringsproblem nu hvor dødsofrene for terror ruller ind for alvor. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ønsker islam fjernet fra Danmark. Vi kan i det store hele ikke sameksistere, og jo længere der går, jo værre bliver det.

Konflikten er kommet videre på de ti år. I Sverige og Frankrig er forebyggelse efter alt alt dømme for sent. Den procentuelle sandsynlighed er, at vores politikere har sendt vore børn i krig. Om tyve år, er klimaet så forpestet, at det vil blive betragtet som opviglen at sige denne enkle sandhed. Henrik Dahl siger den på en lidt pænere måde i en kronik i dag: Forestil Dem, at Mellemøsten ikke fandtes)

Verden kunne have været fredelig, hvis vi ikke havde spredt islams krige

siger Sergej Trifkovic i dette klip fra ‘Islam – What the West needs to know’ (2006 dokumentar). Serge Trifkovic er ham, Martin Krasnik langt senere skulle påstå, er “en prominent, serbisk krigsforbryder“. Du milde, jeg har haft hjemmebesøg af en krigsforbryder ifølge DR og nu Weekendavisen.

Jeg spurgte Trifkovic over en kasse Tuborg og 20 Kings i 2009, da vi havde komsammen på min bopæl efter hans foredrag i København, om han kunne sætte nogle tal og procenter på, og jeg husker kun at han sagde “omkring 90 % af konflikterne forsvinde hvis man så bort fra alle, der involverede islam på den ene eller begge sider af konflikten.”

Jeg har prøvet at sætte nogle tal på: Hvis man anvender The Uppsala Conflict Data Program, der opererer med konflikter der løbende kræver over 1000 liv om året, er der i øjeblikket 11. Af dem involverer 2 ikke islam.

Hvis man udvider til mindre konflikter, der ofte har varet i mange årtier, er der 42. Af dem involverer 7 ikke islam, men blandt disse er medtalt inaktive men uafsluttede konflikter som Nordirland og Korea, så i virkeligheden er islams konfliktandel større, og i dag, otte år efter Trifkovic, vil denne andel være vokset yderligere. List of ongoing military conflicts

Man kan krydstjekke med en anden liste, men procentandelen forskyder sig ikke. Man kan altså sige, at islam er involveret i over 85 % af denne verdens mindre og større blodige konflikter. Muslimer udgør 23% af verdens befolkning. Når man altså tillader sig at ytre bekymring på Europas fremtids vegne, er det altså ikke baseret på hverken “zenofobi” eller “islamofobi” eller “fordomme”, men på facts og erfaringer indhøstet i blod, hvilket er det præcis modsatte af en fordom. Hvis det er noget, er det en ‘bagdom.’

Den statistiske risiko for at islam udløser blodige konflikter i Europa er altså langt større end for, at den ikke gør. Vores chance for fredeligt samliv med islam vil set over tid være foruroligende lille, hvis vi ser statistisk på det. Ikke så få europæere ville nok skrive under på, at den allerede er forspildt for deres vedkommende.

De europæiske politikere der stadig tillader sig at ignorere disse erfaringer, pådrager sig en tonstung skyld. EU politikere synes at blive de skyldigste af alle, når vi ser på deres aktuelle manglende evne til at forstå invasionen over Middelhavet. De har ikke engang indledt en bremsning af supertankeren.

Var vi tids nok ude, til at forebygge krig i Europa? Når jeg tænker på Frankrig, Tyskland, England, Belgien og Sverige, vil jeg gætte “nej”. Om en generation, højst to, vil det vise sig at have været for lidt og for sent, hvor gerne jeg end vil tage fejl.

Post fra 2012 under titlen “En verden uden islam ville være temmelig fredelig” aktualiseret af ‘Religion Of Peace’ Involved In At Least 27 Current Armed Conflicts

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Der er jo så mange kristne i nød i verden, så hvorfor har man valgt, at importerer uintegrerbare overskudsmuhamedanere fra Afrika & Mellemøsten!

Danmark er naturligt flygtningeland for Sverige, så når det ender i Sverigstan, kan en mindre svensk familie bo i min stue i min 2V, HVIS de har partibogen fra SD i orden. I ikke nogen sidste dages hellige socialister – eller andre radikale – under mit tag!

PAS PÅ med de Kings! Cigaretter er i samme FAREKLASSE som muhamedanere!!!

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Varför är det inte liknande varningstexter på koranen som på cigarettpaketen? T ex “Islam är livsfarligt för alla icke-muslimer, men även för muslimer”, eller en uppräkning av de viktigaste surorna, såsom 8:12.
Är det verkligen så farligt att röka?

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  latmask

Ren statistisk er det farligere at ryge – tro det eller ej! 😀

I gennemsnit død rygere 10 år “før tid”, og deres sidste 10 leveår bliver de mere og mere mærkede af rygningen.

09.02.17 har jeg ikke røget i 5 år!!!

Hvis der kun bor én slags muhamedanere – hvad enten det være sig sunni, shia eller shithead – i området, kan det være – rimeligt – fredeligt.

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Tyvärr har muslimerna order om att föröka sig så mycket de kan.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Det är endast kommunister och vänsterliberaler som tycker detta med islam (kärleksreligion). Eftersom Lenin och Stalin inte längre finns för dem och människorna på denna kontinent helt har förkastat kommunismen, så har kommunisterna från Sovjet tiden och DDR tiden (den övervintrande kommunismen) ingått en ohederlig allians med islam. För den gemensamma nämnaren för dem båda är deras hat mot demokratier. Den som står till med pengarna och samordning är George Soros. Soros tillhör Lenin arvet och bolsjevismens Stalins massmördarideologi. Fånga in Soros, och stoppa in honom i en rymdraket och skicka ut honom i omlopp i världsrymden med boken om… Read more »

Markus Lindt
Markus Lindt
5 years ago

Man kan fråga sig hur många konflikter försvinner ifall man kan befria oss från Marxismen.

Islam och Marxism, de två största skitfläckarna på mänskligheten.

latmask
latmask
5 years ago

Märkligt. Islam sägs ju vara fredens och kärlekens religion enligt dem själva och allt ska bli så bra när ummah omfattar allt och alla överallt.
Har inte kommunisterna använt en liknande utopi?

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  latmask

Det gjelder vel kanskje alle -ismene?

redrumkiss
redrumkiss
5 years ago

Så sant som det var sagt, istället ger man nu antikrist och alla jävla demoner all makt. Islam är fan ondskan.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Ville selv foretrække en lidt anden formulering end: Når man altså tillader sig at ytre bekymring på Europas fremtids vegne, er det altså ikke baseret på hverken “zenofobi” eller “islamofobi” eller “fordomme”, men på facts og erfaringer indhøstet i blod, hvilket er det præcis modsatte af en fordom. Eksempelvis: Når man tillader sig at ytre bekymring på Europas fremtids vegne, er det baseret på forudsætningen at der ikke sker et brud på mønsteret- islams konstante voldsparathed, den vedvarende diskrimineren, den evige voldelige ekspansion, enkelteksempler som La reconquista, https://da.wikipedia.org/wiki/Reconquista , på begrænsning af islams tilstedeværelse og hersken er undtagelser som målrettede… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago
Reply to  Peter Buch

De som levt långt före oss och stridit mot islam, sade till detta om islam. “Islam, denna kontinents eviga fiende”.

invernes
invernes
5 years ago

Syrisk nonne: «Den muslimske invasjonen av Europa er organisert»……

https://www.frieord.no/islam/syrisk-nonne-muslimske-invasjonen-europa-organisert/

invernes
invernes
5 years ago

Jeg må bare si det samme her ! “A world without islam would be pretty peaceful” 🙂

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Ja helt enig, vidunderligt…. men tenke på alle arbeidsledige poliser, rettystemere,sjukvård o.l som ville bli arbeidslediga.. 😉

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Vore meget kloge politikere påstår jo ellers, at alle disse endeløse konflikter og terroranslag intet har med muhamedanismen at gøre. Det er enkeltstående tilfælde udført af forvirrede personer, der har misforstået fredens kærlige religion. Lad os danne en fredsring, så går det alt sammen, siger de.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Och vilka är det som säger detta? Jo, det är massmördarreligionen II, kommunismen!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x