14
jan
Seneste opdatering: 14/1-17 kl. 0244
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islamismens gift er i Europas årer

man husker måske min oversættelse “Islam vil søndersprænge vore samfund” fra 30 maj 2016. Fondation Varenne er opkaldt efter Alexandre Varenne, og støtter jornalister og journalistik på talrige måder. Der falder nogle drøje hug til Frankrigs nyttige idioter her. Det er dem, der trækker os langt dybere ned i krise, end vi havde behøvet. Takketale ved modtagelsen af Prix Varenne 2016

Søren Krarups tale til For Frihed 7. januar 2017

Jeg var medlem af folketinget fra 2001 til 2011. Jeg sagde kun ja til at blive folketingsmedlem, fordi jeg ville kæmpe for at hævde den danske eksistens som folk og fædreland, som den katastrofale udlændingelov af 1983 prisgav. Vi opnåede efter 2001 visse resultater. Men vi opnåede ikke nok. Det danske folk er stadigvæk offer for en svag og utilstrækkelig lovgivning, som ikke sikrer det danske folks førstefødselsret i dets eget land.

Derfor er denne demonstration for frihed også en demonstration for den bundethed, der hører danskheden til. Lad os fastholde forbindelsen mellem frihed og bundethed. Lad os sige ja til Danmark og ja til de fremmede, der ærligt vil være danske.

Men lad os sige klart nej til, at Danmark, vores fædreland, er et indvandrerland

Læs det hele eller se:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

“Svenska kyrkan mot avgrunden!
Videomannen !”:
https://m.youtube.com/watch?v=h9mv8Ii1_I4&feature=youtu.be

“Islamiseringen av Sverige
Videomannen !”:
https://m.youtube.com/watch?v=dHTg3UXdno4

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Så här agerar en människa med en ljusskygg agenda. Arma journalister på DN som har Peter Wolodarski som chef!

“Här flyr DN:s chefredaktör Peter Wolodarski från intervjun
Tidningen Journalisten”:
https://m.youtube.com/watch?v=lQIVu952628

“Åsiktsregistrering på DN med Psykförsvarets hjälp
Henning Witte”:
https://m.youtube.com/watch?v=193MfVlOOIg

Anna Svensson
5 years ago

Vad är det för typer som skriker i bakgrunden? Är det samma vältränade (avseende skrikande) Antifa-ungdomar som i Sverige?

selma
selma
5 years ago

Dette er jo rene ord, til og med uttalt av en muslim, som er født i Algerie, og ser hva islamsk fundamentalisme har gjort med landet som tidligere var fransk koloni. Han levner ingen ære til de mange nyttige idiotene i fransk politikk og forvaltning som har skapt det Frankrike vi ser i dag: fryktsomt, men likevel beredt til å komme islamistene i møte, som de dhimmier man blir når overmakten blir for brutal og tøff og man ikke ser annen utvei enn å adlyde og underlegge seg “slangen” man nærer ved sitt bryst. Han nevner l`Institut de Montaigne, som… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Hele udfordringen med den muslimske indvandring består i at få hr. og fru Danmark til at forstå, at uanset hvor mange flinke grønthandlere og taxachauffører de kender, vil et stort antal muslimer altid føre til øget islamisering. De fleste almindelige mennesker tror nemlig fejlagtigt, at muslimerne bare er ligesom kinesere eller indere. Altså et eller andet eksotisk element fra en anden verdensdel, som snart bliver deres sygeplejeske eller ingeniør, opdrager sine børn efter danske normer og betaler sin skat. Men hele humlen ligger jo netop i, at de definerer sig selv som muslimer og ikke kinesere eller indere. Det gør… Read more »

bitten
bitten
5 years ago

ISLAM er terroristenes fremste våpen og er giftigere en giftigst for Europas hvite befolkning ,
ISLAM er jo som en ondes pest av dimisjoner , og truer så til det grader hel Europas fremtid .
Så Islam , muslimsk innvandring må stoppes, så til det grader med alle midler inn til hele Europa .
Men da nytter det ikke å stemme på partier i Europa , som jobber mot Europas undergang ,
med denne islamske , muslimske innvandring , til hele de europeiske samfunnet .

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

DF har nu muligheden, til at presse både V og S til asylstop, men tør de?

Stem Nye Borgerlige ved næste Folketingsvalg!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x