19
jan
Seneste opdatering: 19/1-17 kl. 1632
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Zineb El Rhazoui er en fransk-marokkansk journalist, der arbejdede på Charlie Hebdo, men var på ferie i Casablanca den fatale dag den 7 januar 2015. – For tolv dage siden forlod hun Charlie Hebdo: Morocco-born Charlie Hebdo journalist quits magazine, complains it’s afraid to take on radical Islam.

Ved Charlie Hebdo og Krudttønden en måned senere – hvor jeg akkurat undgik at være tilstede – begyndte jeg at se en del mørkere på situationen, og muslimsk terror i 2016 var bestemt ikke egnet til at lette depressionen. Hvor mange døde kan politikerne holde til endnu? 10 000, 100 000? Det bestemmer vælgerne, og de er desværre alt andet end oppe på dupperne. Hvis man skulle dømme efter folks almene orienteringsniveau, skulle højst tyve procent af dem have stemmeret, men oplysthed er jo ikke kriteriet. Resultatet bliver derefter, det er det kors, demokratiet skal bære på, hvis det da ikke lykkes med at nedlægge sig selv.

Det bliver en sejgpiner at åbne deres øjne, men jeg tør godt spå dette: Det bliver ikke politisk visdom, der standser den muslimske indvandring helt. Det bliver muslimerne selv. De voldelige af indlysende grunde, og alle de andre, fordi de tier og ikke vil forsvare den frihed, de har fået foræret uden at løfte en finger for den.

En epoke slutter. SD større end M

Det var dagen, hvor Sverigedemokraterne blev større end Moderaterna, og Kinberg Batra indså, at der ikke kommer en ny svensk regering uden SD. Hun har præsteret en omvendelse under galgen, så sig ikke, svensk demokrati ikke fungerer. Det gør det bare med 15 års forsinkelse. Gudrun Schymans tid sluttede, da Sovjet brasede sammen, men hun har været 26 år om ikke at indse det.

Hun har dog levet godt af sin politiske tæft i mellemtiden. Det er sådanne typer demokratiet er dømt til at slæbe rundt på. Intet under, at dets løsninger aldrig er mere end halvgode. I Sverige har de som bekendt været noget mindre end halvgode. Moderaterna har slutligen accepterat verkligheten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

SD større end M, Sverigstan 10 mill indbyggere og Trump præsident.

En mindeværdig dag!

latmask
latmask
5 years ago

Om ni ska förstå Schyman rätt så tolka feminist som kvinnoförtryckande och antirasist som antivit, i synnerhet anti- vita svenska män.
Hon har haft hijab påtagen förr och kommer säkert att snart ta på den igen. Undrar när hon tänker konvertera?

Reidar S
Reidar S
5 years ago
Reply to  latmask

Virker som om hijaben er satt med bakside frem. Defor redusert gangsyn

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Reidar S

Ja, ser hon verkligheten som i sitt partiprogram hjälper nog inga som helst brillor.

redrumkiss
redrumkiss
5 years ago

“viktigare än någonsin med antirasistiskt och feministisk organisering”

Det är tyvärr det som håller på att förstöra vår civilisation, sen kommer det från en käft som bor väldigt långt borta från no-go zonerna. Jag får alltid migrän, när jag läser Feministiskt initiativ politik. Det är som att läsa en riktigt dålig fantasynovell.

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  redrumkiss

Vad får du för symptom när du läser MP:s partiprogram?

redrumkiss
redrumkiss
5 years ago
Reply to  latmask

Magsjuka

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  redrumkiss

Inte möjligen MagPina?

PK svada
PK svada
5 years ago

Friheten vi har i Europa er noe forfedrene våre har kjempet fram, nå tar alle den for gitt. Og de tar demokratiet for en selvfølge, uansett hva slags krefter vi importerer.
Det er nok derfor øst Europa er mer skeptiske til islam, for det er ikke så lenge siden de kjempet seg fri fra kommunismen.
Vårt demokrati er nå under press, men folk er for dumme til å forstå hvilken ondskap islam er. Lærdommen vil bli knallhard.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x