20
jan
Seneste opdatering: 20/1-17 kl. 0944
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

[bring to heel = adlyde, disciplinere] Så kom endelig exit-Obama dag, og Gud ske lov er det ikke Hillary Clinton der skal indsættes idag. Der er håb om, at Vesten går ind i en lysere periode skønt ingen amerikansk præsident er så forfærdelig som hans modstandere mener, og ingen er så vidunderlig som tilhængerne mener. Dette sagde Ronald Reagan om sin far, og det kan man roligt huske.

P 1 morgen lægger ud med sine syrlige beskrivelser af Trump, der kun nødtøtftigt skjuler, at DR ikke er politisk neutralt. Tonefaldet afslører de kvidrende, politiserende kvinder ved mikrofonen. Skal jeg se indsættelsen af Trump, bliver det ikke på SVT, DR, CNN eller lignende. Og P 1 – et kvarter hver anden måned er nok.

Integrating Muslims into Europe is ‘impossible’, Czech president

Miloš Zeman er socialdemokrat og tidligere kommunist. Venstrefløjen i Østeuropa minder ikke på nogen måde vestlige. Befriende ærlighed og realisme.

Czech president Milos Zeman, known for his fiery anti-migrant rhetoric, claimed on Sunday it was “practically impossible” to integrate the Muslim community into European society.

“The experience of western European countries which have ghettos and excluded localities shows that the integration of the Muslim community is practically impossible,” Zeman said in a televised interview.

“Let them have their culture in their countries and not take it to Europe, otherwise it will end up like Cologne,” he added, referring to the mass New Year’s Eve assaults on women in Germany and elsewhere.

“Integration is possible with cultures that are similar, and the similarities may vary,” pointing out that the Vietnamese and Ukrainian communities had been able to integrate into Czech society. Integrating Muslims into Europe is ‘impossible’, says Czech president – Polish president: Jews safer in Poland than Western Europe

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

“Därför förstör och väsnas demonstranterna” Demonstranterna från etablissemanget visar upp en tydlig anti-demokrati. Men det är inte demonstrationen mot Donald Trump som de håller på med. Utan, demonstrationerna och galenskapen de utsätter samhället för, har enbart en enda uppgift. De, väsnas så för att dölja den fortsatta framryckningen av islamismen i USA, Europa och Norden. Demonstranterna väsnas och skapar kaos för att dra musten ur samhället. Genom detta så skall samhället ha fullt sjå med att tygla, på demokratisk väg denna utgjutelse från anarkismen. Det vet de också om! Det samhället nu har att göra med är den avskyvärda anarkismen… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Tjekken har jo ret.

muhamedanere sender ikke deres børn i dansk børnehave, af samme grund som danske forældre ikke sender deres børn i koranskole. Forskellen i livsanskuelse er for stor.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x