1
feb
Seneste opdatering: 1/2-17 kl. 1634
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I nästan 150 år var Dagens Nyheter flaggskeppet i svensk press. Tidningen hade några av Sveriges mest ansedda publicister och stilister bland sina anställda; Herbert Tingsten, Barbro Alving, Jolo (Jan Olof Olsson), Torsten Ehrenmark, Red Top (Lennart Nyblom), Mauritz Edström.

I mars 2013 blev Peter Wolodarski chefredaktör för DN. Han deklarerade omedelbart sina avsikter att bedriva ”agendasättande journalistik”, det vill säga politiskt styrd åsiktsjournalistik även på nyhetsplats. På bara fyra år har han lyckats förvandla det forna flaggskeppet till propagandistisk boulevardblaska fylld med politiskt/ideologiskt styrd kampanjjournalistik.

Under Peter Wolodarskis ledning har DN:s journalister gång på gång medvetet vilselett läsarna och den svenska allmänheten. Tidningen har systematiskt propagerat för massinvandring, samtidigt som man har underlåtit att rapportera om invandringens negativa sidor, som enorma kostnader för skattebetalarna och kraftigt ökad våldskriminalitet. Genom en rad avslöjade lögner har DN förlorat sitt största kapital, sin trovärdighet.

Bit för bit har Wolodarski trängt in tidningen och sig själv i ett hörn där de står alltmer isolerade från övrig liberal och annan press. DN har blivit vad en dagstidning aldrig får bli: irrelevant.

Julia Caesars podcast bygger på krönikan med samma rubrik, men innehåller också ljudklipp som anknyter till innehållet.

Gunnar Sandelin: Flyktingmottagandet slår rekord

Sandelin i et mainstream-medie. Det er ikke tit. Svensk presse er stadig stærkt provinsiel og tilbagestående i europæisk sammenhæng hvad angår virkeligheden, men det vil med lidt held ikke vare så længe endnu.

Sverige beviljar asyl till tre gånger så många som övriga Norden tillsammans, visar nya siffror för år 2016 från Migrationsverket som jag tagit fram. Frågan blir nu hur regeringen kommer hantera de reformer som oundvikligen måste till som en följd av detta, och hur dessa finansieras i statsbudgeten, skriver journalisten Gunnar Sandelin.

Sveriges mångåriga signalpolitik om att vi är en humanitär stormakt har lockat asylströmmarna till vårt avlägsna hörn av Europa. Vi har hittills bara sett början på en djupgående samhällsförändring där vi redan nu har en allvarlig kris med avseende på bostäder, skola, socialtjänst, sjukvård, polis och rättsväsende. Exempelvis utgör utrikes födda 17 procent av befolkningen, men konsumerade 2014 så stor andel som 66 procent av försörjningsstödet.

Vad regeringen nu ärligt och rakryggat skulle behöva visa upp som ett första steg är en samhällsekonomisk budgetkalkyl som tar ett grepp på den ovan presenterade migrationsstatistiken, och visar vilka statsfinansiella kostnader den är förknippad med, samt hur dessa kostnader kan och bör finansieras. Flyktingmottagandet slår rekord

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK svada
PK svada
7 years ago

– Mann i militærklær har skutt med automatvåpen på restaurant i Göteborg..
http://www.dagbladet.no/nyheter/mann-i-militaerklaer-har-skutt-med-automatvapen-pa-restaurant-i-gteborg/66930486

PK svada
PK svada
7 years ago

Voldsvenstre går til voldelig angrep på ytringsfriheten på Berkeley Univerisitet.
Trump truer med å trekke tilbake statlig støtte hvis ikke universitetet aksepterer ytringsfriheten.

https://www.youtube.com/watch?v=TcmE-9hqxCc

Kasper K
Kasper K
7 years ago

Lögnhalsen och agendajournalistikens ansikte Wolodarski beskriver med illa dold desperation hur han nu ska försöka öka upplagan på propagandaorganet: ”Det första är vikten av kvalitetsjournalistik. Det börjar alltid där. Jag tror att trenden av fejknyheter, konspirationsteorier och desinformation som sprids nu, och också bristande tillit – vare sådan rörelse föder också en motrörelse. Det föder ett sug efter mer förklarande journalistik, mer guider, mer personer som kan gå igenom mycket komplexa samband. När det gäller bristen på tillit och förtroende så är en större öppenhet om vårt arbete ett viktigt sätt att motverka de här tendenserna. Vi behöver berätta ännu… Read more »

OlofdeGothia
OlofdeGothia
7 years ago

Varför ska samma personer i en demokrati understödda av pressen ha makten i decennier ?
Det beror på ett väl utvecklat partisystem där partierna som finansieras av skattemedel inte längre är beroende av sina väljare i samma utsträckning som tidigare. Hela systemet stöds av pressen i ett symbiotiskt förhållande med politikerna. Nya politiska organisationer har därför mycket svårt att erövra den politiska makten då dessa kallas för det förklenande ordet populister och väljarna blir skeptiska vilket är skadligt för demokratin.

Journalisten Julia Caesar och nya partier är som ett krydda i det politiska livet och främjar demokratin.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/02/01/ryggkliare-ar-vi-allihopa/

PK svada
PK svada
7 years ago
Oliver Langeland
Oliver Langeland
7 years ago
Reply to  PK svada

Det er ikke noe å hevde, det er en matematisk realitet og vil skje. Dine skattepenger går til nettopp til dette. Den germanske rase er egentlig ferdig fordi dere forstår så lite. Alt dere bryr dere om er Hillary, Obama, Løfven, Reinfeldt, Merkel, Erna, Jens, Jonas osv. Altså hva dere leser i nyhetene. Men dere fortjener hva som kommer og det morsomste er at dere vet ikke ikke engang hva som kommer:) Når du sitter der å synes synd i deg selv og tenker; Hvorfor meg? Fordi det er deres egen skyld! Det vil bli som sånn ca med bjørner,… Read more »

PK svada
PK svada
7 years ago

Det er fint for deg at dine skattepenger går til noe annet enn mine da, og det er ingenting som heter den germanske rase. Og dessuten så debatterer jeg her fordi jeg er i mot denne masseinnvandringen.
Hvis du trodde at dette er en side for å hylle Clinton, Obama og co så er du på feil sted.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
7 years ago
Reply to  PK svada

Jeg betaler ikke personlig skatt:) Har ikke gjort det på mange år fordi jeg er ikke enig med på utviklingen og vil ikke bidra til dekonstruksjonen. Akkurat derfor stemmer jeg heller ikke. Jeg er uten skyld. Selvfølgelig finnes den germanske rase, akkurat som den slaviske rasen, men forstår at du ikke skjønner dette, da du tror at det finnes ikke forskjellige raser. Jeg personlig har germansk blod i meg og er stolt av mitt opphav. Akkurat som vikingene. Hahahaha, når har jeg hyllet noen presidenter eller statsministere? Aldri, fordi jeg vet nøyaktig hva som skjer.. Planene er veldig gamle og… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Jeg er heller ikke enig i utviklingen…men er tvunget til å betale skatt endå..mye..så i hvilket land bor du siden du ikke sitter i fengelse for dette…eller kanskje du gjør..

Oliver Langeland
Oliver Langeland
7 years ago
Reply to  sussebassa

Norge. Jeg lever av jakt, fiske og fangst og bor langt ute i periferien. Samt at jeg reparerer og “arver” ting som folk ikke vil ha lengre. Har ikke gjeld og ikke barn. Men når det er sagt så blir jeg nødt til å hoppe i hamsterhjulet igjen, men det blir bare for en kort stund. Jeg har en plan for å bli litt mer selvberget. Nei, snyter ikke på skatten, da de farligste å være skyldig eller lure, er staten eller mafiaen. Jeg betale også skatt med glede, men når jeg skjønte hva som ville skje så avviklet jeg… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Takk for et trivelig svar…blir litt misunnelig ja. Det er tider jeg også har tenkt å kvitte meg med mine firma, og kanskje gjør jeg det om 2 år..da går kontraktene ut her i Sverige…og usikkerheten om valget i 2018 har en klar innflytelse..selv om jeg tror bestemt på SD og M får regjering. Hvis ikke vil anarki overta her i Sverige hvor økoinnvandrerne vil bli flere, og flere må forsørges med større redsel for deres mord, råd voldteketer mm, då overtar venstremobben helt. Skattene/avgiftene her er “ågerelatert” over 60% på visse områder…egen pensjon trenger jeg ikke bekymre meg for..investert… Read more »

Snappe
Snappe
7 years ago

The puppeteers of the migration crisis
Her er en artikkel om det, men vet ikke hva du mener om nettstedet.
http://www.voltairenet.org/article191567.html

Oliver Langeland
Oliver Langeland
7 years ago
Reply to  Snappe

Artikkelen var bra og synes at nettstedet er bra på mange måter, men av og til er det noe å pirke på. For det om de største alternative mediene som Alex Jones er kontrollert så hjelper dem oss på mange måter, og en av dem er økt bevissthet blant mennesker og at man ikke skal ta de offisielle historiene for god fisk hele tiden. De alternative mediene øker betraktelig og mennesker som leser dem øker også i oppslutning. Derfor ser jeg faktisk litt lyst på livet. Alt som skal til er at mennesker tenker logisk og kritisk til alle mediene.

Snappe
Snappe
7 years ago
Reply to  PK svada

Fant noe som kanskje er relatert her :

“Germanerne var en folkegruppe i Europa som ble forbundet med landområdet Germania og som regnes som forfedre til de folkene som i dag taler germanske språk.”
comment image

De største moderne germanske språkene er engelsk og tysk, med henholdsvis 380 og 120 millioner morsmålstalere. Andre større germanske språk inkluderer de nedertyske språkene nederlandsk og afrikaans, og de skandinaviske språkene med norsk, dansk og svensk.

Nordgermanske språk

https://no.wikipedia.org/wiki/Germanere

PK svada
PK svada
7 years ago

Det er på tide å begynne diskutere hvilken straff Løfven og Reinfeldt skal ha for landsforræderiet, få dem til å svette litt.. Kjenne på samme frykten som vanlige svensker gjør pga deres uansvarlige asylpolitikk.

torstein
torstein
7 years ago
Reply to  PK svada

Og hvilken straff bør det svenske folk få, som har stemt dem inn og gitt dem sitt mandat?

invernes
invernes
7 years ago

Slik går det når man har mistet helt alle naturlige forsvarsmekanismer, og ber inn ville bastarder fra Afrika i sitt hjem.
Vålds- och våldtäktskaos när ungdomar bjöd afrikaner till fest.

http://www.friatider.se/v-lds-och-v-ldt-ktskaos-n-r-ungdomar-bj-d-afrikaner-till-fest

trackback

[…] Den f.d. DN-journalisten Julia Caesar i en podcast: Hämnaren i Marieberg: […]

Oliver Langeland
Oliver Langeland
7 years ago

Barbara Lerner Spectre, född 1942 i Madison, Wisconsin, är en amerikansk-judisk föreläsare och aktivist. Hon grundade 2001 Paideia – Europeiska institutet för judiska studier i Sverige (European Institute for Jewish Studies in Sweden). https://sv.wikipedia.org/wiki/Barbara_Lerner_Spectre År 2010 belyste hon i en intervju judarnas roll i främjandet av multikulturalism i Europa. Norge kunne ikke være under hverken Sverige eller Danmark, men at den tredje verden skal flomme over hele Europa vil gå bra? Hahahaha, nei selvfølgelig ikke. Dere som virkelig vil forstå; Lær dere om hvem som eier banker, hva er penger, hvem har kontrollen over produksjon av penger, og hva er… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

“What the heck is Barbara Spectre’s motivation
Kyle Rogers”:

https://m.youtube.com/watch?v=ROGnoNJc6Nw

Oliver Langeland
Oliver Langeland
7 years ago

Det er bra at du legger slikt ut. Jeg har studert maktstrukturene siden 9/11 og det har vært en omfattende reise som går langt tilbake i tid, flere hundre år. Her er noe triks til å avsløre MSM og MSAM (Mainstream alternative media, Kosher opposition): Alle som unngår å snakke om jøder/zionister er en kontrollert opposisjon. Det er helt umulig å ikke komme over problemstillingene hvis man bare skraper litt i overflaten. Dette gjelder alt fra historien, krigshistorien eller til dagens hendelser. Alle som vil nå legge skylden på at bare Saudi står bak 9/11 er også det. Alle som… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Jag känner till allt det du skriver utom att Putin skulle stå på sionisternas sida och att Orban och Soros är sammanlänkade. Jag uppfattar Putin som motståndare till NWO. Soros är visserligen ungrare, men Orban och Soros verkar ha diametralt olika åsikter om massinvandring från Mellanöstern och Afrika till Europa. Onekligen håller ett Eurasia att skapas mitt framför våra ögon, precis som den världsdel som existerar i George Orwells “1984”. Avpixlat tillåter inte en enda negativ kommentar om sionister och Israel. Sådana kommentarer raderas omedelbart och leder till en varning eller rentav avstängning. Helst ska man inte heller skriva om… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Inte omöjligt. Ett tag bara man nämnde jude var man portad. Kommentarer om Bilderberg bara försvann.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

“GÖRAN PERSSON I TV4: GLOBALISERINGEN OUNDVIKLIG – SVERIGE MÅSTE KROSSAS

Har Sverige en före detta statsminister som vill att en av den planerade världsregeringens första uppgifter är att i en koordinerad kampanj slå ned på alternativa medier runtom hela planeten?”

http://blueshift.nu/goran-persson-globaliseringen-oundviklig-sverige-maste-krossas/

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
7 years ago

Det var nye, klare ord fra uventet hold..
Hvorfor holder man ikke befolkninger opplyste om dette, som dermed oppfattes som konspirasjon, noe igjen de som har makt forsøker gjøre til latter?

invernes
invernes
7 years ago

At det ikke er borgerkrig i Sverige er for meg uforståelig.

bitten
bitten
7 years ago
Reply to  invernes

Det var nødrop om hjelp i fra politimesteren i Malmø , hjelp oss ut av voldsspiralen etter 11 drap , 80 drapsforsøk , er under etterforskning , som er plaget med en massiv overfallsvoldtekter , person – ran , knivstikking , voldelige fargerike gjenger , kriminalitet , og alt er helt ute av kontroll , og der ikke en innbygger som bor i Malmø, kan føle seg trygge på noen måter der nå , som bare sprer seg som en stor pest til resten av Sveriges forsteder og byer også . Siden denne politimesteren sier , at vi er i… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  bitten

Så hemskt det enn høres ut blir det inte nogot betre, før det måste bli mycket verre…mycket verre. Hele Europa er jo informerad om hur ille det er i Sverige ifht økoinnvandrarnas mord, rån voldtekter och bilbrenner..utan at regjeringen gjør nogot vettugt. Et skikkelig nederlag dette for Løfven som så gjerne vil ha et høgt embede innan Eu og lignende..hvem vågar hyra han, nei forresten der samlas jo all skit så passar han utmerkt. Dessuten støtter Åkesson SD president Trump for hans visumnektelse av flere ifrån arbaland…så det lover godt når Åkessom vinner valet i 2018. er så absolutt en… Read more »

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x