2
feb
Seneste opdatering: 3/2-17 kl. 0430
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Douglas Murray

Via forbindelser i PVV, er det min plan at tage til Holland til valget 15 marts og dække det her på bloggen med tekst, foto og video. Douglas Murray skrev forleden i Spectator: Geert Wilders doesn’t threaten Dutch liberalism: he’s defending it

Tusk: “Luk Libyen-Italien-ruten”

Alt efter, hvordan man regner, at “flygtningekrisen” 3-7 år gammel. Endelig nu inden endnu et forår står for døren, er EU toppen kommet frem til den indlysende indsigt få dage efter at de har fordømt præsident Trump som en “demagog og eksistentiel trussel mod EU”. Frankrig, Østrig og Schweiz tager ikke længere imod Italiens afrikanere. Nu haster det for Italien at få stoppet denne trafik: Off the Libyan coast. Italian coastguard once again welcomes dozens of illegal African migrants. Med EU’s specielle hastighed, er ruten nok lukket om fire år, Bryssel har vigtigere ting for: Eurocrats demand EU stars are places on footballers

“The flow of migrants from Libya into Italy and the EU is not sustainable,” Tusk said Thursday after a meeting in Brussels between European and Libyan officials.

“Europe has proved it is able to close down irregular routes of migration, as we did on the Eastern Mediterranean route,” Tusk said. “We have discussed the example of our cooperation with Turkey and other countries in this part of the region. Now it is time to close down the route from Libya to Italy.”

Populist leaders in Europe were quick to highlight what they consider the hypocrisy of the Council President, who has tended to downplay Europe’s migrant crisis.

“When we at the League said the same thing five years ago,” Salvini asked, “weren’t we racists?” referring to accusations leveled against the League for its warnings of the dangers of unchecked immigration. European Council President: Inflow of African Migrants ‘Not Sustainable’, Time to ‘Close the Route’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MonaBriss.
MonaBriss.
5 years ago

http://www.amnestypress.se/notiser/14989/ny-frontex-insats-kan-dolja-skifte-europas-gransko Det började med Cecilia Malmström och Mare Nostrum redan i okt. 2013, och har därefter eskalerat hela tiden till i dag helt ofattbara proportioner, som involverar fartyg från nästan alla EUs västländer, samt en hel del fartyg som kan spåras till globalist/NG organisationerna. Skrämmande utveckling som har skenat iväg till storskalig smugglingsverksamhet. Följer man “Marine Traffic” så kan man se hur nära Libyen skytteltrafiken går. Hade man redan under Mare Nostrum låtit italienska marinen frakta migranterna direkt tillbaka till Libyen gång på gång, så hade detta till slut avtagit av sig självt. I stället gjorde man tvärtom och satte… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x