7
feb
Seneste opdatering: 7/2-17 kl. 1317
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fremragende mini-dokumentar, der illustrerer det skræmmende omfang af den femtekolonne, Frankrig har påført sig selv. Nu er jihadisterne også unge kvinder. Det er svært at tro, at denne trussel kan inddæmmes, eller at det kan gøres uden med totalitære midler, der vil ramme det frie internet og alle europæere.

Truslen vil også være permanent, den går ikke væk, hvilket man skal have in mente, når man bedømmer de politikere, der skabte den. Det er også svært at forestille sig, at 2017 skulle blive mindre blodigt end 2016. Hvis ikke det grundlæggende påvirker fransk politik og præsidentvalget denne gang, bliver det næste gang.

France 24 brings you an exceptional documentary in partnership with French TV news magazine “Envoyé spécial”, on the hidden women of the jihadist web, the “sisters” of the Islamic State group (ISIS). FRANCE 24, feb 2017. Findes på fransk og utekstet i en timelang version. Envoyé Spécial :les femmes cachées du jihad. Også i Danmark er kvinder og børn en stadig større del af terrortruslen, ifølge PET.

”Från Sverige till Absurdistan”

Ingrid Carlqvist forelæste i Gøteborg med et velbesøgt og veloplagt foredrag. Hun taler blandt andet om de 600.000 fremmede, som beregnes at komme til Sverige inden 2020. Ind i en allerede svært overbelastet infrastruktur.

Jeg har døbt det “selvødelæggelsens inerti.” De er på en kurs, de lige så lidt an ændre som et løbsk diesellokomotivs kan. De er som determinerede alkoholikere, ingen kan ingen kan forhindre i at drikke sig ihjel. Ødelæggelsen kan tilsyneladende kun stoppes, hvis de nu regerende fjernes helt. Til min store sorg, er der intet der tyder på det i her i 2017. Gunnar Sandelin skriver idag Sveriges demografi fortsätter att förändras med full fart:

Hur ser det då framtiden ut? Migrationsverkets prognoser visar att väldigt många kommer att fortsätta att söka sig till Sverige, även om ”bara” 29.000 sökte asyl under 2016. Verkets prognoser är att vi kan vänta oss upp till 261.000 asylsökande de närmaste fyra åren, 2017-2020. Därtill ligger prognosen för anhöriga som vill komma hit på 307.000. för samma tidsperiod.

Det hela ger för handen att närmare 600.000 personer som är knutna till asylprocessen vill komma hit de närmaste fyra åren. Därtill beräknas 123.000 personer utanför EU söka uppehållstillstånd av arbetsmarknadsskäl.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

Man håper i det lengste at franskmenn har vett nok til å stemme på LE Pen.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

En – eller flere – terroraktion før valget, SÅ bliver det “spændende”!

Efterretningsvæsenet kunne “vælge” lukke øjnene for én, der er jo valg???

Man kan jo ikke lave en omelet. uden at knække et par æg!!!

trackback

[…] herfra, hvor du kan læse […]

bitten
bitten
5 years ago

JA slik blir det når politikere har importert , ISLAM , muslimer , har tillatt radikale islamske radikale moskeer , som det er ett stort klekkeri , for nye ekstreme jihad – krigere . Og der unge islamske muslimske kvinner, blir kraftig radikalisert , i disse islamske radikale moskeene, både i Frankrike og i moskeer rundt omkring i Europa . Så med en stor import av Islams onde ekstreme ideologi , muslimsk innvandring , og med ekstreme radikale moskeer , som har fått fotfeste i hele Europa , som gjør at både unge menn , unge kvinner blir kraftig radikalisert… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x