8
feb
Seneste opdatering: 8/2-17 kl. 0711
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med politikernes forkærlighed for ultra-voldelige kulturer, går det den vej hønsene skraber for offentligt ansatte som politifolk og hospitalsansatte. Hos kanariefuglen i guldminen er det værst. Svenske sygehuse har i to årtier allerede været krigsskuepladser. Senest i Malmø Låsta dörrar med vakt på akuten i Malmö. Ved de mange skuddrab møder de ædle vildes storfamilier og og truer alt og alle, som om det vil bringe de døde klanmedlemmer tilbage til livet. I nat blev der også skudt en.

Europæere: Stop muslimsk indvandring helt!

Ifølge kommentatoriet, politikerne og journalisterne med deres fireårige mellemuddannelse, var det helt ekstremt kontroversielt, da Trump foreslog et midlertidigt stop for visse muslimske terrorbefængte lande for at stoppe drab på sine landsmænd.

Der er ikke andet end at indse, at 55 procent af europæerne er ‘kontroversielle’ da de ikke deler synspunkter og interesser med politikerne og de snakkende klasser. De er ‘populister’, siger dimittenderne fra journalist-universiteterne. De er i gennemsnit ikke særlig skrappe til hverken sprog eller historie, ofte halter stavning og grammatik, men de ved, hvad der er anstændigt og hvad der behager, og det rækker for tankepolitiet.

Derfor kan man heller ikke se denne Chatham House-undersøgelse i ret mange europæiske ‘kvalitetsmedier.’ Det er mere ovre i ‘fakenews-segmentet’ som her.

A majority of Europeans want a ban on immigration from Muslim-majority countries, a poll has revealed. An average of 55 per cent of people across the 10 European countries surveyed wanted to stop all future immigration from mainly Muslim countries.

The Chatham House study, conducted before US President Donald Trump signed an executive order banning immigration to the US from seven predominantly Muslim countries, found majorities in all but two of the ten states opposed immigration from mainly Muslim countries.

A ban was supported by 71 per cent of people in Poland, 65 per cent in Austria, 53 per cent in Germany and 51 per cent in Italy. In the UK, 47 per cent supported a ban. In no country did more than 32 per cent disagree with a ban. Most Europeans want immigration ban from Muslim-majority countries, poll reveals.

Chatham House report: What Do Europeans Think About Muslim Immigration?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago

Man forstår jo at globalistene ikke er de smarteste her i verden. Vi har fått en leder i USA som sier at han vil sette sitt land og sine innbyggere først, noe som jo burde være en selvfølge for alle som leder et land. Men hva skjer? Jo, europeiske land setter i gang et race for å harselere over dette, bl.a. Danmark og Norge. Mon tro om ikke dette slår tilbake på dem selv, eller er folk flest virkelig så dumme at de mener at vi skal sette andre lands behov foran våre egne?

PK svada
PK svada
5 years ago

Politikerne og media er på kollisjonskurs med folket. de lever i sin egen virkelighet.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

For ganske få år siden kunne man slet ikke have spurgt om et forbud mod indvandring af muslimer. I dag tilslutter mindst 32 procent sig et sådant forbud. Go figure…

invernes
invernes
5 years ago

Stopp all innvandring fra land befolket med muslimer og individer som sitter i trær og spiser bananer.

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
5 years ago

De føler sig rigtigt nok hjemme i de europæiske modtagerlande.

De vestlige storhedsvanvittige, der tror sig i stand til at transformere afrikanske-mellemøstlige lav-IQ klanlemmer til “oplyste” “verdensborgere” i det uendeligt “åbne samfund”, får sig sgu nogen hårde huk i disse dage.

Var ens egen pels ikke sat på spil i dette blodige cirkus, kunne man rigtig morer sig over ildsjælenes flammende deroute.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x