15
feb
Seneste opdatering: 15/2-17 kl. 1859
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Antikaliffen” Mohamed Omar om priset för att lämna Islam

Naturligvis en meget stor sekt fordi den har været exceptionelt voldelig og imperialistisk, men med alle sektens umiskendelige kendetegn. Mohamed Omar er en svensk forfatter med en iransk far og en svensk mor. Jeg har haft det lidt svært med ham, for i 2009 erklærede han sig for “islamist”, hvilket varede til 2012.

Et skrivende menneske har ikke anden kapital end den tillid, han kan skrive sig til, og den tager år at opbygge, og kan tage en dag at rive ned. Kan man have tillid til en person med så radikale, mentale og politiske udsving? Jeg var ikke tilbøjelig til det. Til en Daniel Carlsen, der var ‘nazist’ indtil 2011, ville jeg sige: “Kom igen om ti år, så må vi se om vi have have nogen tillid til dig. Der er ingen, der vil købe en brugt bil af dig i dag.”

Men –  Omar skriver godt for sin sag på bla. Det Goda Samhället, og i dette program virker han fuldstændigt ærlig. Han giver et meget interessant indblik i, hvad det vil sige at forlade den islamiske sekt, og hvad det har kostet ham personligt. Han tilbageerobrer sin tillidskapital hurtigere end de fleste.

Marine le Pen om ‘historiens første feminist-regering”

“Jag är kvinna och som kvinna känner jag mig extremt kränkt av de begränsningar av friheterna, som nu utvecklas i vårt land genom den muslimska fundamentalismen.

Jag har just sett fyra svenska ministrar från “historiens första feministiska regering”
undergivet utklädda i hijab för att få underteckna kontrakt med Iran. Finns det någon, som tror, att den här vänstern kommer att protestera mot stening av otrogna kvinnor?

Marine le Pen i El Mundo. Översättning: Stig Carlsson

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Avslog
Avslog
5 years ago

“Antikaliffen” Omar kämpar med näbbar och klor för att hålla borta sina döttrar från islamistisk sekt med dess vanföreställningar, för att ge de en moralisk kompass och verktyg att växa upp fritt i vårt samhälle och bli självständiga fria kvinnor som bestämmer över sitt eget liv. Föredömligt Omar! Måtte du ha ork att kämpa vidare för dina döttrars och andras döttrars skull! Det skulle egentligen inte behövas om de svenska politikerna skulle stå upp med ryggrad även för muslimska barns rättigheter, på riktigt. Det måste kännas som ett slag med knytnäve i ansiktet (liknande Omars svärfar angrep honom på) på… Read more »

Håkan Johansson
Håkan Johansson
5 years ago

Lyssna på Intervjun av Muhamed Omar: Sök på internet “Av 334: Muhamed Omar om priset för att lämna Islam”. Intervjun är på 30 minuter. Med 15 års erfarenhet av Islam och mer än ett år i det land Muhamed Omars pappa kommer från. Intervjun är ett hemskt vittnesmål om Sveriges katastrofala utveckling, om våra politiker, som i fallet (exkl SD) helt saknar förmågan att förstå vad deras vårdslösa invandringspolitik har lett till. Omar har vänt islam ryggen, han kämpar nu för att sina barn skall bli kulturellt anpassade till svenska värderingar, hans fru har tvingats skilja sig från avfällingen mot… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

islam er mindre end 20% religion.

“Resten” er en førerbaseret dødskult med fascistiske overtoner.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja, det har jeg ment hele tiden, men så er de så smart at ved å kalle det religion får de tilskott for å utrydde oss…tenk på det.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  sussebassa

I følge Den Danske Grundlov er islam faktisk forbudt, så…

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Trodde ellers Danmark var et land hvor grundloven ble fulgt…er det
ingen politikere som følger den opp…eller er de alle i islams lomme.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  sussebassa

Man var – åbenbart – ikke klar over, hvad islam stod for, da man godkendte det som trossamfund?

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Men Nå vet dom, så nå kan dom ta frem grunnlagens lover og forbjuda Islam som religion..jo snabbare dessto betre, det haster..for hele Europa.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Og så endda i “selveste” Expresses, som jeg ellers normalt boykotter – der er sandelig ved at ske / hända nye ting og sager i Sverige ? – men desværre / tyvärr 30 – 40 år for sent. http://www.expressen.se/debatt/ska-det-vara-sa-svart-att-se-vad-som-hander Ska det vara så svårt att se vad som händer? Dick Malmlund. Politikerna behöver komma ut i samhället och se vad som händer, lyssna på dem som drabbas och på poliser och andra som lever mitt i den dystra verkligheten, skriver säkerhetsexperten Dick Malmlund. I dag kommer en person att dödas, 18 kvinnor att våldtas, 24 människor att rånas, 33 personer… Read more »

PK svada
PK svada
5 years ago

Breaking News:
Venezuelas ambassade i Irak trykker og selger pass til muslimske terrorister.
http://direkte.vg.no/studio/nyhetsdoegnet#!verbatimId=58a4d01c5152f79a51d6fbfc

Ann O Nym
Ann O Nym
5 years ago

Norske kvinnelige sjakkspillere boikotter turneringen i Iran. Søstera til Magnus Carlsen er en av dem. Hurra!

PK svada
PK svada
5 years ago
bitten
bitten
5 years ago
Reply to  PK svada

Irans sitt presteskap , var veldig glade for å få, feministregjeringa til Løfven på besøk,
til dette islamske ” sharia ” landet sitt i hvert fall .

Reidar S
Reidar S
5 years ago
Reply to  bitten

Lurer på hvorledes hen skal kle seg i Iran?

PK svada
PK svada
5 years ago

Forbud mot skuddsikre vester skal redusere volden
http://avpixlat.info/2017/02/15/forbud-mot-skyddsvastar-ska-minska-valdet/

Svenske politikere har lullet seg inn i en fantasiverden.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  PK svada

Måske / kanske håber de på, at det helt automatisk vil tynde
ud i de massive “kulturberigelses”-problemer over tid? ?

bitten
bitten
5 years ago

JA ” ISLAM ” er en ekstrem onde ideologi sekt , som der målet er å erobre hele vesten Europa for fullt , og er en pest som man burde ha fått utryddet , så fort som mulig rå er i fra hele Europa . Og det har kommet en stor lekkasje i fra tysk etteretning , som burde vekke en stor alarm i Europeiske land . Som sier, vi importerer islamske ekstremister , arabisk, antisemittisme , andre folk nasjonale og etniske konflikter , så vel som en annderledels forståelse av samfunnet . Der Tyske sikkerhetts – agenter sier vi… Read more »

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  bitten

Radikaliseringen går fort innenfor muslimske miljøer, de har jo lært teoretisk hva de kan gjøre.
Det er bare en liten pull faktor som skal til for at de går fra ord til handling.

bitten
bitten
5 years ago
Reply to  PK svada

Og derfor er jeg dritt lei å høre at “ISLAM ” ikke har noen ting med terror å gjøre ,
som de venstreradikale mediene og politikerne mener .

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  bitten

..Det var før, nå er vi blitt for infomert om hur leget verkelig er..Islam er roten til Alt ond og elende..de må bare ut av Europa.
Stemningen har verkelig snudd imot globalisterna..merker det på int. blogger..folk vaknar..og PK media klarer ikke å snu dette…Dom provar desperat.

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  sussebassa

Rosabloggeren Lena Mellin har vendt kappen etter vinden også.
Nå må noe gjøres for å stoppe voldsepidemien skriver hun.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  bitten

Har lest at oppslutningen om Merkel er nå katastrofal for henne, og håper inderlig at tyskerna nå kaster Merkel inn hos løvene..som den forræderen hun er..hun må tape valet nå ellers er Tyskland som Sverige kjørt. Hun har ødelagt for tyskerne och Tyskland igjennom denne manøvren med å fylle opp landet med islamister…for egen og globalisternas ønske..mål..uten konsekvenstenkning for innbyggerne. ..og verre, hun overtaler sine andre globalistvenner om å hjelpe henne når hun tydelig har tatt seg vann over hodet..som Sverige och Løfven er et skrekkeksempel på. Så takk for president Trump og brexit..med de på laget har vi en… Read more »

bitten
bitten
5 years ago
Reply to  sussebassa

Har forresten lest nyheter i fra Sverige om en lærer John Dubeck ,skrev på en ” Facebook ” om sin skolehverdag av negativ art , når det gjelder dette multikulturelle fellesskapet . Som mener det er en deprimerende bilde , som Sveriges lærere , tegner av sin store hverdag , som innebærer at skolene er sterkt segregert ,ghetto , polarisering på skolene i Sverige . Og John Dubeck , sier at alt tyder på at det går mot , borgerkrig i Sverige om ikke så lenge heller . Samtidig sier den svenske samfunns – økonomen Tino Sanaddali . At den… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  bitten

Ja, det stemmer.. Ser ut for at flere med forskjellig utdanning/jobb nå står frem og berettar utifra sitt ståsted i hverdagen ifht dessa skjeggbarn..egen erfaring..sanningen pressar seg frem. En annan gledelig nyhet er at PK media har store problemer med å få folk til å tro på det de skriver…kommer fram på friatiders facbook meningar… Tino Sanaddali er virkelig å stole på…hans analyser om svensk økonomi som han mener er bankerott redan…då dom skulle spare i oppgangstider..så smellen kommer til å høres i hele Europa..og kan komme nårsom helst..veldig usikkert lege ifht flere store fa flytter ut, folk blir oppsagte..fler… Read more »

bitten
bitten
5 years ago
Reply to  sussebassa

JA det er vist bra at man føler med hva som skjer av galskap tilstander ,
i hele verden og i europeiske land som Sverige .

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  bitten

Ja, men glem ikke Norge..trenger det også.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x