24
feb
Seneste opdatering: 24/2-17 kl. 2143
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det ville unægtelig være bekvemt for mange hollandske politikere, hvis Wilders blev ryddet af vejen. Dette ser for fantastisk ud til at være et tilfælde:

A policeman with dual nationality (Moroccan and Dutch) leaked information to Moroccan criminals and possibly to terrorists. He was employed in the Dienst Bewaken & Beveiligen. This is a special police security unit that protects the royal family and people in serious danger. This is the service that protects Wilders. It get far worse. This man, Faris K, was not only working for that service. He was also assigned to the IRIS team that protects Wilders himself. He was not working in the bodyguard team personally, but worked as an advance scout.

It gets even worse… Mr. Faris was arrested and released the very next day. He can await his trial at home. No, we aren’t done yet. Mr. Faris has a brother. Mohammed K. He also worked for the police in Utrecht. There he was suspended for leaking sensitive information in 2007.So far, two police chieftains have resigned. Geert Wilders Might Be in Serious Danger. – Geert Wilders fears for his life.


Seks mio ‘flygtninge’ klar til at komme til EU

EU satser som bekendt på 60 mio “flygtninge” til 2050 i “replacement migration”. Det er 1.8 mio om året. Men den nuværende Frontex praksis vil det ikke være muligt at holde tallet så lavt. Analysen – at vi for brug for så meget (lavt uddannet) arbejdskraft, virker helt hen i vejret. Der er noget alvorligt galt i hovederne på Juncker, Mogheroni og Zimmermann.

I en rapport fra tyske hemmelige tjenester som er er lækket til Bild, hedder det at næsten seks millioner «flygtninge» befinder sig i forskellige lande rundt om Middelhavet og afventer at rejse til Europa.

Omtrent halvdelen av disse, lidt under tre millioner, befinder sig i forskellige flygtningelejre i Tyrkiet, hvor trafikken til Europa indtil videre er på et relativt lavt niveau på grund af aftalen med EU. I Libyen opholder der sig 1,2 millioner mennesker som har som mål at komme til Europa, i Jordan 700.000. Langs Balkan-ruten skal der være omtrent 80.000 personer som sidder fast.

Rapporten opplyses det også at der fra Afrika syd for Sahara hele tiden kommer nye migranter til Algeriet og Libyen via Mali og Niger – en trafik tyske myndigheder presser på for at standse. Sechs Millionen Flüchtlinge wollen nach Europa aufbrechen, Angeblich wollen noch Millionen Flüchtlinge nach Europa

Se også: Venstres og Socialdemokraternes EP-grupper stemte lige ja til ‘fælles EU asyl- og indvandringspolitik’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Man kan kun tjene én Herre, og hvem dét er, er jo givet, når man er muhamedaner!

En integreret muhamedaner ses lige så tit i gadebilledet som Julemanden & Tandfeen!

Men hverken De Radikaliserede eller andre væmligboere vil forstå…

henrik
henrik
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Du kan ikke sætte lighedstegn mellem at være fra et mellemøstligt land også religion. Det vil svare til at fordi du er kristen så følger du bibelen slavisk. Du er jo bare en værtshusracist. 😀

PK svada
PK svada
5 years ago

Med høyredreiningen i Europa så starter alle krigers mor.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  PK svada

Det kommer så an på, hvordan nationalstaterne griber tingene an.

Hvis der indføres nul-tolerance, og både delinkventen OG familie interneres, til de kan sendes sikkert ud af Europa, vil det have en præventiv virkning.

Patriarken vil så, som en god muhamedaner opdrage sine små prinser med Kæp & Knytnæve!

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Gert Wilders vil forby Islam, muslimene vil bli rasende.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  PK svada

I følge Den Danske Grundlov =>

§ 67. Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

ER islam allerede forbudt, men… Ingen tager sig åbenbart af det?

henrik
henrik
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Om du så genskrev Grundloven 100 gange, er det ikke det samme som at forstå den..

henrik
henrik
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er vist det man kalder en værtshus ligning. Prøv du at tvangstømme din stambule for alle rygere og alkoholikere og kvæulanter så skulle du se effekten af nul tollerance.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Jo før man starter på at skyde, sænke både og lade folk drukne jo bedre.

Det skal selvfølgelig filmes, og lægges ud på youtupe, så alle kan se hvad der venter…

Lovligt selvforsvar kan være SÆRDELES VOLDSOMT!

henrik
henrik
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er ikke selvforsvar at skyde på ubevæbnede. Tror du skal læse den nyeste danske kanon om danske værdier. Husk det er et kristent kors vi har i vores flag og ikke et hagekors.
Du om nogen burde sendes ud af landet for undergravning af vores fælles værdier. Pak dig ned til dit nazityskland skabede køter.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Tidligere norsk diplomat: Saudi-Arabien er terrorens vugge

https://jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE9374484/tidligere-norsk-diplomat-saudiarabien-er-terrorens-vugge/

21.02.2017 KL. 14:00

I fem år var han ambassadør i Saudi-Arabien. Først gik han på pension, og så gik han i struben på Saudi-Arabiens prinser og præsteskab.

Carl Schiøtz Wibye var Norges ambassadør i Saudi-Arabien fra 2009 til 2014 og brugte en del af sin fritid på at køre oliestaten tynd på motorcykel. Han har nedfældet sine oplevelser i bogen “Terrorens rige”, hvor han beskriver, hvordan Saudi-Arabiens statsreligion, wahhabismen, har radikaliseret islam. Foto: Privat

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Jeg sagde mit abonnement på JP op, fordi de kaldte mig racist.

henrik
henrik
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er du jo også. Du fatter jo ikke engang definitionen af ordet. klaphat…

Mjolner
Mjolner
5 years ago

Stopp ferjetrafikken som Frontex står for, kommer de inn i EU’s territorialfarvann, så er direkte retur det eneste som fungerer.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x