5
mar
Seneste opdatering: 15/5-22 kl. 1413
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En film, jeg har ventet pÄ en god mÄneds tid. Nu er den her, og det er et dokument i sÊrklasse. Anderledes fordi den er bedre. Den har, modsat sÄ meget man ser, et dybt kendskab og en varme for sit emne.

Neroth ser Sverige indefra og udefra pĂ„ samme tid, og dobbeltheden gĂ„r igen i filmens bittersĂžde titel: “Sverige har vĂŠret vild med at blive multikulturel/ Sverige dĂžr for at kunne blive multikulturel.”

Han er fÞdt i MalmÞ, men har boet mange Är i London. Tak til Pelle og Paul, det er et privillegium at publicere filmen. Havde svensk tv ikke vÊret, som det nu engang er, ville den havde vÊret selvskreven til at blive vist i prime time. Men mÄske i DR og NRK?

You Tube-blogger skilles efter medie-hetz

Dette er netop hvad der tales om i dokumentaren ovenfor af bla. Göran Adamson og Nima Ali Pour. Erik pÄ Granskning Sverige skriver:

Min fru har vÀdjat till mig att sluta för hennes och barnens sÀkerhet. Jag kommer inte vika mig för Mattsons attacker och kan dÀrför inte tillgodose denna min frus vÀdjan. DÀrför har vi beslutat att flytta isÀr och min fru söker lÀgenhet i Kungsbacka. Jag Àlskar fortfarande min fru över allt i vÀrlden, men kan inte vika mig för ett etablissemang som vill definiera vad som Àr rÀtta tankar och felaktiga tankar.

I en demokrati skall man kunna ifrÄgasÀtta allt och alla utan hÀnsyn till om nÄgon blir krÀnkt av frÄgan. Man skall kunna sÀga saker som Àr fel, och fÄ logiska argument som gör att man Àndrar uppfattning om man köper de framlagda argumenten. Alternativt köper man inte argumenten och fortsÀtter att ha fel, det skall inte vara brottsligt.

Kort sagt: Finns det nÄgon som kan hjÀlpa min fru att fÄ en lÀgenhet i Kungsbacka som rymmer henne och vÄra barn 7, 9 och 11 Är?

PÄtryckningar riktas mot min fru. Jag vill bara göra klart att min fru har sÄ lÀnge jag jobbat med Granskning Sverige vÀdjat till att jag skall sluta pÄ grund av de konsekvenser en outning skulle kunna fÄ för hennes karriÀr och vÄra barn. Min fru stÄr inte för mina Äsikter. Vi Àr tvÄ olika personer med olika Äsikter och det Àr helt absurt att min fru skall behöva lida för den opinionsbildning som jag bedrivit. TyvÀrr mÄlar detta en bild av Sverige som Àr lÄngt mörkare Àn jag ens anat nÀr jag började med Granskning Sverige. Granskning Sveriges kommentar till medias smutskastningskampanj

 

4 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snow
Snow
6 years ago

This is available on Amazon Prime in the UK and is strongly recommended if anyone is interested to know where western Europe is headed under the group-think neo-liberals who are controlling it,

istalku2
istalku2
7 years ago

sĂ„ sant.. tyvĂ€rr…

trackback

[…] MĂ„ske den hidstil bedste film om Sverige. Jeg ved, Pelle Neroth tager et mindre belĂžb for den, men den er ude i en piratudgave. Göran Adamson medvirker, han arbejder nu i KĂžbenhavn. Jeg gĂ„r ud fra, at den ikke kan stoppes online. SVT, NRK og DR burde holde Ăžje med den. Den var fĂžrst her pĂ„ boggen d. 5 marts.2017. […]

sinnamor
sinnamor
7 years ago

Jeg tror ikke lenger at Sverige lar seg redde. Dagens Stasi er i arbeid i vÄrt naboland. Takk for lenken til filmen som, selv om den gav en bitter smak i munnen, var informerende og klartenkt.

NĂ„r dagen kommer og Sverige ramler sammen Ăžkonomisk og sosialt(og den dagen er vel nĂŠrmest garantert) sĂ„ har jeg inderlig medlidenhet med de 20 prosentene som protesterer, men de 80 prosentene….ikke sĂ„ mye.

trackback

[…] Hvad med vores bĂžrn? “We might be witnessing the end of society as we know it,” siger Göran Adamson i dokumentaren nedenfor. Det er tapetet bag de forholdvis enkle replikker, der […]

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago

Stort tack till Pelle Neroth Taylor och “Erik Johansson” pĂ„ Granskning Sverige! Ni Ă€r bĂ„da hjĂ€ltar till skillnad frĂ„n landsförrĂ€darna i Sjupartiet och pĂ„ Fake News Media. Dessa sjupartister och propagandister har sĂ€nkt ner det paradisiska Sverige till det brinnande helvetet. De som opponerar sig mot dĂ„rskapen hamnar i frysboxen.

Pelle Taylor/ tworavenfilms
Pelle Taylor/ tworavenfilms
7 years ago

Tack Eva! Follow us at @tworavenfilms on facebook

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago

Hej Pelle! Tack för tipset! Jag har dock inte spionverktyget Facebook, annars hade jag naturligtvis följt @tworavenfilms pĂ„ Facebook. Din dokumentĂ€r “Sweden – Dying to Be Multicultural” Ă€r en mycket viktig film. FortsĂ€tt göra dokumentĂ€rer om Sverige, du som behĂ€rskar bĂ„de svenska och engelska! Det svenska folket Ă€r i stort behov av hjĂ€lp. Den globalistiska lands- och folkförrĂ€dande DÖ-kartellen kontrollerar tillsammans med Bonniers och Schiebsted medierna i Sverige. En storĂ€gare i Schiebsted Ă€r J. P. Morgan, dvs. Rothschilds. Krossandet av den tusenĂ„riga nationen Sverige, det svenska folket, det svenska sprĂ„ket och den svenska kulturen med massinvandring och EU som vapen… Read more »

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago

Hej igen Pelle! HĂ€r nĂ„gra lĂ€nkar om NWO-Sverige: “Folkpartist [hon blev efter denna lands- och folkförrĂ€dande artikel Sveriges EU- och demokratiminister] vill avskaffa Sverige och införa en vĂ€rldsstat. Svensk Idag”: https://m.youtube.com/watch?v=9rJ6bjtyVS0 “fredagsbio 47: En PAJAS till STATSMINISTER Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=EBFPl6ouEWw “fredagsbio 60: SAMHÄLLSBYGGARE? Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=_oFdvS1KnXA “Fredagsbio 1: Tar Löfven ANSVAR? Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=pFB1dT7D8VU “Stefan Löfven (Swedish PM) Embaress The Swedish Nation Berikande MĂ„ngfald”: https://m.youtube.com/watch?v=6swyinqgJx8 “Fredagsbio 42: TÄLTASYL Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=da80yYdH4ic “Fredagsbio 3: Muppministrar Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=TkmkPAY_g6I “fredagsbio 26: Feministisk migrationspolitik”: https://m.youtube.com/watch?v=GdqqaJZ208c “fredagsbio 19: KAPSEJSAD godhet. Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=QsjByPBpRtU “fredagsbio 11: FLYKTINGAR? Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=4XQxc-CPxzE “Fredrik den Store [jobbar numera… Read more »

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago

Bra krönikor av Rolf Malm:

http://avpixlat.info/category/opinion/rolf-malm/

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago

Ytterligare lÀnkar:

“Kvinna knivrĂ„nad: “Rispade i ansiktet”:
http://www.expressen.se/nyheter/kvinna-knivranad-rispade-i-ansiktet/

“Man blev knuffad – föll fyra vĂ„ningar”:
http://www.expressen.se/kvallsposten/man-blev-knuffad–foll-fyra-vaningar/

“Man svĂ„rt skadad – kan ha koppling till storbrĂ„k”:
http://www.expressen.se/nyheter/man-svart-skadad–kan-ha-koppling-till-storbrak/

“Folk gör rĂ€tt som oroar sig för kriminaliteten”:
http://www.expressen.se/ledare/sanna-rayman/folk-gor-ratt-som-oroar-sig-for-kriminaliteten/

“Mattias Karlsson (SD) i Agenda, Debatt BRÅ med ‘Bagdad-Bob’ Jerzy Sarnecki 2016-01-15
icon”:
https://m.youtube.com/watch?v=-urbQH63sqA

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago

Rekommenderas!

“Henrik Palmgren – Trump is Right about Sweden – Identitarian Ideas IX
Red Ice TV”:
https://m.youtube.com/watch?v=tv6OnvK-LRw

Knut Berg
Knut Berg
7 years ago

Stor takk til Snaphanen for publiseringen av denne viktige dokumentaren.Og stor takk til de som laget den.MÄtte den fremstÄ som skrekk og advarsel der det ennÄ finnes hÄp og meningers mot!

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago
Reply to  Knut Berg

DokumentÀren Àr ocksÄ publicerad pÄ Avpixlat.

“Ny dokumentĂ€r om det svenska massinvandringshaveriet”:
http://avpixlat.info/2017/03/06/ny-dokumentar-om-det-svenska-massinvandringshaveriet/

PK svada
PK svada
7 years ago

Senaste sveanytt.
Migrant youth brawl at Hallsberg Alléskolan

https://www.youtube.com/watch?v=38TiqCwBhbA

istalku2
istalku2
7 years ago
Reply to  PK svada

har polisen brist pÄ gummikulor..=? eller Àr dom bara dumma?

invernes
invernes
7 years ago

Som en svenske sa i et brev.

Det Àr ett svunnet land Sverige vi ser nu
Badhusen stÀnger
Biblioteken stÀnger
Akutmottagningarna har vakter för att hÄlla ordning
Polisen löser inte sina uppgifter
Kaos pÄ socialkontoren
Skolan Àr i kris
SVT Àr en vÀnsterextrem sekt
Expressen Àr en vÀnster blaska
Sharia lagar rÄder i förorten
Kvinnor vÄgar inte vara ute sjÀlva pÄ kvÀllarna
DU, ÄR DET DETTA VI VILL BETALA SKATT FÖR
ÄR DETTA VÅRT SVERIGE????

spirild
spirild
7 years ago
samuelafugglas
samuelafugglas
7 years ago

Arvet efter Ilmar Reepalu. Hade Du förvÀntat dig nÄgot annat?

PK svada
PK svada
7 years ago

Reporteren fra SVT synes det er for mange hvite menn som gÄr skilÞp

https://www.youtube.com/watch?v=elgakrtqa2Y

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  PK svada

Den eneste rasismen i Europa er mot hvite.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  spirild

Helt riktig.

istalku2
istalku2
7 years ago
Reply to  spirild

inga kommentarer….

Marten Gantelius
7 years ago

Pelle Neroths dokumentĂ€r Ă€r den bĂ€sta beskrivningen av dagens Sverige som jag stött pĂ„. TyvĂ€rr lĂ€r den inte bli sedd av de svenska lĂ€mlarna – de Ă€r i full fart pĂ„ vĂ€g mot havet för att drunkna.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Hur fan i h. gÄr det egentligen att vara sÄ dum och okunnig som PK-token kring 19:30?
( han med den stora moustachen ) – det er ju helt otroligt att höra pĂ„. Big Sister’s PK-
hjĂ€rntvĂ€tt Ă€r ju tydligen fuldstĂ€ndig i hans fall 😉

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago

Mycket bra benÀmning pÄ vÀrldens första feministiska hijabregering: Big Sister! Big Sister is watching you.

Anders Bo
Anders Bo
7 years ago

En BRAV, MODIG & SELVOPOFRENDE forkĂŠmper for Folkhemmet!

Anna Svensson
7 years ago
Reply to  PK svada

Detta borde vĂ„r “feministiska” s k regering se!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ja, det skulla vara mycket interessant att fĂ„ se deras hykleriska reaktion via en dold kamera, om man fick lokkat dom att titta pĂ„ denna videon gennom nĂ„n tĂ€ck-historie 😉

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
7 years ago

Kutt ut denne musikken som automatisk starter. Det skal ikke vĂŠre nĂždvendig med en aktiv handling fra min side for Ă„ ta bort denne.

mjolly
mjolly
7 years ago

Dagens svenskehistorie, 3 minutter ut i videoen. “Forbannet svenske mĂ„tte snu ved HaugastĂžl”
http://www.tv2.no/v/1154469/

PK svada
PK svada
7 years ago

Meget bra film snap, dessverre sÄ kommer ingenting til Ä endres.

Thomas Jackson
7 years ago

Stort takk til Snaphanen at visa denne film. Denne utveckling er vi mange som sett komme og min familj har redan anpassat sig til den nya verkligheten genom att ha boende i Norge og Polen förutom i Sverige. Men stackars svensker, stakkers invandrare. I Egypten och mĂ„nga andra lĂ€nder förstĂ„r man att islamism mĂ„ste staten vara repressiv mot. Svenskar kan inte skilja pĂ„ islamism og islam. Pakistans fd president Musharaff sa i en BBC intervju 15 Ă„r sedan att “Vi sĂ€tter vĂ„ra jihadister i fĂ€ngelse, ni i vĂ€st-europa tar emot dem som frihetskĂ€mpar”. Det mjuka Sverige Ă€r helt idealiskt att… Read more »

bitten
bitten
7 years ago

Den ekstreme radikale IS jihad organisasjonen , publiserte et filmklipp tatt av ekstrem IS – jihadist , vandrende mot en belgisk stasjon , de klippet har fĂ„tt tittelen , vi er her fremdeles . Det var en terrorekspert, som oppdaget filmklippet som sa , vi har en hĂŠr og vi vil angripe , dette her har vist skjedd tidligere , i forkant terrorangrep fĂžr . Dette er en stor trussel , som mĂ„ tas pĂ„ blodig alvor sier Ahmet Zalta , som hadde en musikk i bakgrunn , av den samme som ble brukt i videon , fĂžr terrorangrepet pĂ„… Read more »

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x