3
apr
Seneste opdatering: 4/4-17 kl. 1334
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udlændinge var 2.1 til 19.5 gange overrepræsenterede som gerningsmænd i 2000 tallet.

Noget af det tidligste jeg skrev offentligt om Sverige, var kronikken Voldtægtsbølgen i det statsfeministiske Sverige i 2004. Dengang havde Sverige kun fem gange så mange voldtægter som Danmark (hvor de burde have haft 1.7 gange så mange, når man sammenlignede folketallet.)

I dag har Sverige 10-12 gange så mange anmeldte voldtægter som Danmark, iregnet at det er steget voldsomt i Danmark det sidste år. Det skyldes naturligvis også indvandringen fra patriarkale kulturer, der dog har været meget mindre i Danmark end i Sverige.

I Sverige anmeldes 18 i døgnet, i Danmark 2. Et riksdagsmedlem sagde for et par år siden: “Havde dette havde angået et hvilket som helst andet emne, ville vi have erklæret det national undtagelsessituation,” men hendes øjeblik som sandhedssiger gik over på en halv dag. Man har en politisk karriere, eller man har ikke. Herregud, det er jo kun underklassens kvinder, der bliver voldtaget i jämtlighetens land..

Voldtægter og deres gerningsmænd må sammen med udgifterne til indvandringen være etablissementens allerblødeste punkt, så Sveriges Radio har allerede lanceret en modoffensiv med den evige Jerzy Sarnecky mod SD, der har offentliggjort den. Hans angreb er endog usædvanligt lamt.

Enkeltstudier har længe sladret om, hvor galt det var, men her er 13 af dem stillet sammen. Sandheden kommer altid frem, og denne har jeg ventet på et stykke tid. I ærlighedens interesse har jeg ikke læst den nendu, men den kan umuligt være mere løgn end det svenskerne hidtil er fodret med – af de feministiske myndigheder og medier.

Sverige kan ikke længere beskytte kvindelige borgere, men man må ikke sige det højt, for det kunne skade dem, der er skyld i det. De kan – som man kan se på den nu verdensberømte politivideo – ikke beskytte sig selv. Så bliver ‘de anstændige’ virkelig svinske.

Det skal man vide, inden de bliver trængt op i en krog til valget i 2018. Allerede idag er de sårede dyr. Om et år er de parat til at lave kødfars af, og ikke så få ved det udmærket. Svensk presse oser af det hver dag. De ved, de ryger ud i krig, og de ved, at de taber den. De er ikke så meget dummere end almindelige mennesker.

I rapporten, som kan läsas/laddas ned HÄR, har man tittat på och sammanställt data från samtliga akademiska studier som kartlagt invandrares våldtäktsbrottslighet i Sverige i modern tid – totalt 13 studier publicerade mellan 1990 och 2016.

I rapportens inledning slår man direkt fast följande:

all tillgänglig forskning, publicerad från 1990 fram till i dag (november 2016) och som mäter invandrares brottslighet i Sverige, redovisar en tydlig och mycket stor överrepresentation vid våldtäktsbrottslighet hos personer med utländsk bakgrund. Samtidigt finns det ingen studie som pekar på motsatsen. Inte sällan nämns också just våldtäktsbrott av forskarna som den typ av brottslighet som är särskilt utmärkande för personer med utländsk bakgrund, i synnerhet kulturellt avlägsen eller utomeuropeisk sådan.

Ny rapport slår fast att invandrare är grovt överrepresenterade vid våldtäktsbrottslighet. Rapport: Vad säger den svenska forskningen om våldtäktsmännens ursprung? En forskningsöversikt – v. 11 januari 2017

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjart_S
Bjart_S
6 years ago

Merkel burde blitt stilt til ansvar for hva hun har gjort! Hun burde blitt sendt direkte til folkerettsdomstolen i Haag for forbrytelser mot menneskeheten!!!

PK svada
PK svada
6 years ago

Ansvarlige politikere fortjener samme behandling som de har påført sitt folk.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

TVAs glimrende Horisont-program om situationen i Sverige kan ses her:

https://www.dr.dk/tv/se/horisont/horisont-tv/horisont-2017-04-03

River
River
6 years ago

DR 1 her i aften: Horisont : Sverige -hvad nu.
“I årtier tog Sverige imod flygtninge og indvandrere med åbne arme. I dag står nabolandet i en identitetskrise, der har rystet mange svenskere. For i forstæderne hærger kriminelle og integrationen er mange steder slået fejl.”
Den gamle kælling der omsider må erkende lidt af sin egen endeløse tåbelighed er alle pengene værd.

invernes
invernes
6 years ago

Politikere og løgnmedia kan ikke skjule sannheten lenger.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Mon det er valgår i Tyskland? 😉 – Dette kunne hun og hendes naive, frelste og gloriepudsende venner jo passende have forklaret de uinviterede gæster krystalklart for mange år siden og senest i 2015. http://www.westmonster.com/merkel-now-insists-refugees-must-respect-german-values/ Merkel now insists refugees must respect German values There must be an election coming up. Angela Merkel is suddenly insisting that those migrants and refugees who were allowed to walk into Germany pretty much at will should respect values such as tolerance and freedom of religion. With election time approaching in September, Merkel now suddenly seems keen on shoring up her electoral clout with what… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Nu er selv den ellers meget PK svenske kanal TV4 begyndt at beskæftige sig med den meget barske
virkelighed for især svenske kvinder i de “kulturberigede” områder nord for Stockholm –
“kun” 20 – 30 – 40 år for sent 😉

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/hon-kan-inte-g%C3%A5-ut-med-hunden-utan-att-bli-hotad-av-m%C3%A4n-3882892

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

DR har været i Sverige og beskriver virkeligheden overraskende præcist – mange svenskere burde faktisk se dette indslag fra det normalt pæne og forsigtige DR og vise det til deres tvivlende og forvirrede venner, kolleger og familie 😉 http://www.dr.dk/nyheder/udland/eva-har-arbejdet-integration-i-aartier-hvorfor-vil-de-ikke-moede-mig Eva har arbejdet for integration i årtier: Hvorfor vil de ikke møde mig? I Sverige er selv de største forkæmpere for det multikulturelle samfund begyndt at tvivle. [ Måske er der trods alt håb forude, hvis selv frelste folk som Eva begynder at vakle i troen på det lyksalige multikulturelle samfund / samhälle? 😉 ] Af Anna Gaarslev – Europa-korrespondent –… Read more »

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
6 years ago

I Tyskland er de også gode til at undertrykke fakta om kultur-berigelsen. Men her slap katten ud af sækken:
http://www.breitbart.com/london/2017/04/03/somali-asylum-seeker-accused-killing-woman-raping-disabled-elderly-men/

KnudMadsen
KnudMadsen
6 years ago

Det må kunne bortforklares. Det kan da ikke være rigtigt at vi skimlede kældermennesker igen har ret.

Skåning
Skåning
6 years ago

Det blir nog en hel del Rachel Maddows de kommande dagarna i Sverige. 🙂

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

Løft op i skørterne, OG LØØØØB!

Reidar S
Reidar S
6 years ago

Blir nok offisielt et klart eksempel på “fake news”

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x