6
apr
Seneste opdatering: 7/4-17 kl. 0109
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

who called for his death

James Delinspole skriver i Spectator: Britain’s most hated man isn’t all that hateful. So, why do I like him?

Det er nemt at kolonisere Sverige

Man tager en indvandrerfamilie på 120 (!), flytter ind i en forstad og lever af vold og kriminalitet og tyranniserer alle bydelens 50.000 beboere. Myndighederne står bare med åben mund og ævler om ‘dialog’ og “forebyggende foranstaltninger.” Madammesamfundet har helt mistet kontrollen. Patriarkerne har legende let spil med feministerne. Et velforvaret land havde smidt dem ud af deres lejligheder og derefter ud af landet. Prøv med den eneste sprog de forstår: vold, foreslår Patrik Engelau:

Radioprogrammet Studio 1 förklarar att i nordöstra Göteborg finns ett antal bostadsområden som heter exempelvis Hammarkullen, Lövgärdet och Bergsjön med strax över 50 000 invånare som helt kontrolleras av en invandrad familj på 120 personer varav 30 stycken redan är registrerade hos polisen. Familjen lever av kriminalitet. Den utövar sin egen rättvisa i området och skrämmer folk från att gå till svenska domstolar. Allmännyttan säger att den inte längre kontrollerar sina hus. Polisen säger att den blir bortjagad när den kommer dit av representanter för Familjen som säger att området är deras. När polisen hittar Familjens vapenförråd tuttar Familjen på bilar för att polisen ska få annat att göra. ”De lever på sitt våldskapital”, säger polisen.

Till och med reportrarna på Studio 1 tycker att detta är ett oskick och frågar polisen vad den gör åt saken. Då visar det sig att polisen sedan två år har jobbat med att skapa förtroende. Det har varit framgångsrikt såtillvida som att många boende stod på sina balkonger och hejade på polisen vid det senaste slagsmålet med Familjen. Polisen säger också att ”alla samhällsfunktioner måste samarbeta”. FÖRSTÅR DE SPRÅKET?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

Den internationellt beryktade svenska enfalden och infantiliteten då det gäller att handskas med ovan exemplifierade individer, har positionerat oss i en föga hedervärd särställning utan noterbar konkurrens. Med en korrupt regering och en politiserad marionett som rikspolischef, kan resultatet inte bli annat än en makaber blandning av subversiv tragik och ren lyteskomik. Vad Sverige uppvisar i fråga om etablissemangets avfyrade kondoleansartilleri efter gårdagens terrorattentat i centrala Stockholm, kan inte uppfattas som något annat än globalistmanipulerade teateraktörer som levererar sina griftetal och uppvisningssympatier då det redan är flera decennier för sent. Deras löften om “krafttag mot terrorismen” representerar endast icke realiserbara… Read more »

barfbag
barfbag
5 years ago

“who called for his death” står der meget formildende/eufemistisk:Nej, trollen skrev:”Please someone just murder Tommy Robinson”. “The truth, the whole truth, and nothing but the truth”: det er derfor, weblogs som denne eksisterer.

PBrad
PBrad
5 years ago

Sigøjnergangsteren Gimi Levakovic og familie opholder sig stadig i DK….

River
River
5 years ago

Roosevelt: “In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way”. Mange der levede dengang var i stand til at se de egentlige årsager til afsporingen. Det svarer til at komme ind i en spændingsfilm to trediedel inde i filmen. Man aner ikke hvad det handler om og enkelthederne giver ingen eller næsten ingen mening. Man er lige så uvidende som den unge mand der konfronteres. Når man eksempelvis læser Alexis de Tocqueville (citeret i The Road to Serfdom af Hayek) undres man over hvordan han kunne udtrykke sig krystalklart om vor tid…… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Kristna invandrar kyrkor moskée klaner kommer att bli Sveriges undergång. Värsta är hatet mot muslimerna o islam. Då kan dom kristna klanerna växa obehindrat. Personligen tror jag att katastrofen kommer när dom kristna invandrarna tar över Sverige politiskt. Eftersom dom har levt sida vid sida i mena länderna i tusentals år och det blossar upp periodvis när andra lägger sig i. Så kan det hända att muslimer o kristna går ihop om Sverige i framtiden. Men så får man inte säga för då blir man kallad idiot och det ena o andra av både invandrare o svenskar. Svenskarna är naivt… Read more »

niklasr
niklasr
5 years ago

Bunta ihop familjen och utvisa hela högen. Ibland kan det vara bra att kasta ut bebisen med badvattnet.

Talibananas
Talibananas
5 years ago
Reply to  niklasr

Speciellt om “bebisen” är ett skäggbarn.

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago

“Det er ligeså nemt at kolonisere Danmark”.
I Esbjerg fik den 47-årige syriske mand Daham Al Hasan familiesammenføring med 17 børn!
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/syrisk-mand-i-esbjerg-kan-faa-214128-kroner-i-boernepenge/6096695
Han har yderligere to koner og 12 børn i Syren, og mon ikke de også kommer til Danmark, eller måske allerede er kommet?
Hvad bliver det antalsmæssigt samlet om en generation eller to?
Danmark er slet ikke bagud!

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  Henning Jensen

En familiefar med 4 koner og 28 barn er et tegn på solid økonomisk og sosial status i flere mena land.
Fattigmenn har knapt råd til å gifte seg med 1 kone og stifte en familie. Dette eksempelet er fra Uganda.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x