7
apr
Seneste opdatering: 7/4-17 kl. 0048
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sarah Lucy Halimi, 66, a Jewish woman who was stabbed in her bed then thrown from the 3rd floor of her home by an Arab man shouting ‘Allahu Akbar. Cops cover up terror angle

“Neighbors told police that, at a late hour of the night, the terrorist ascended to the third floor of the apartment complex, yelled “Allahu Akbar” and acted wildly before pushing Halimi to her death. During the police investigation, the terrorist asserted that the Koran had commanded him to murder her.”

In response to a Muslim screaming “Allahu akbar” and killing a Jewish woman, and then invoking the Qur’an as justification, we get the predictable response from French authorities: “He was sent for psychiatric evaluations.”“Halimi’s family says the incident was a terror attack and blames police for trying to silence the murder for political reasons related to elections in France.” France: Muslim screaming “Allahu akbar” murders Jewish woman, cops cover up terror angle, ‘They tried to cover up the terror attack’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

En uppseendeväckande och mycket obehaglig faktor gällande de kontinuerligt utförda attackerna är makthavarnas, och i synnerhet tredje statsmaktens, utpräglade ovilja att redogöra för alla i sammanhangen väsentliga uppgifter som etniskt ursprung och religionstillhörighet, då dessa faktorer är direkt avgörande för denna typ av attentat. Hur många fler oskyldiga skall tvingas sätta livet till i globalismens oheliga namn innan man beslutar sig för att tillhandahålla en objektiv och saklig nyhetsinformation?
Etablissemangen är helt fokuserade på avancerade strategier för beteendekontroll och åsiktsstyrning i syfte att hålla massan i schack, medan de fatala konsekvenserna av migrantinvasionen eskalerar.
Andreas.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Den daglige hjernevask: Det starter med Per Juul Carlsens indslag i morgen P1. Filmen som Dengang i maj om tyskernes / nazisternes invasion af Frankrig 1940, hvor millioner af franskmænd forlader deres hjem for at finde et sikkert sted, skal få os til at forstå syrernes flugt i dag……………Og om hvorfor det er så godt, at den slags film laves, så vi tvinges til at huske, hvorfor folk flygter………… Vi kender moralen, at vi bare skal overlade landet til hvem som helst i hele verdenen, der er / føler / tror eller lyver sig truet. Jeg har læst en bog… Read more »

Talibananas
Talibananas
5 years ago

En fysisk och andlig akt av kärlek, med “Fredens religion” som god fader.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago
Reply to  Talibananas

Ja, man skulle väl inte hemfalla åt att skoja om dessa vidrigheter, men vederbörande pedofilprofetiske och våldsfokuserade sektmedlem kunde uppenbarligen inte komma i åtnjutande av de 72 (?) sexdockorna i de koranförslavades så kallade paradis fort nog. Terrormakarnas intelligensnivå borde underskrida kvoten för en lätt förståndshandikappad och enögd lagårdsråtta, med vana att navigera i dyngrännans farvatten. Ve oss arma!
Andreas.

PK svada
PK svada
5 years ago

comment image?oh=6dee280969a9cdb769913a755c8c6916&oe=59527C35

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x