9
apr
Seneste opdatering: 9/4-17 kl. 1212
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Måske BT skulle høre dette. Deres forside søndag hedder “Chock i Sverige”. Det kan da kun være i de snævre cirkler omkring Kristen Bernikowsgade i København, at nogen er chockerede. Jeg har frygtet dette i over ti år, men svenske politikere har fortsat deres hasardspil med svenskernes sikkerhed.

Logisk set burde det også have været en svensker og ikke en nordmand, der blev en Breivik. Situationen er eksplosiv, og Sverige har været usandsynligt heldigt i årtier. Det var snydeheldigt i 2010, og det var heldigt forleden, at så få blev kvæstet og døde.

Heldet vil slippe op. Allerede i morgen kan der være 300 ofre for muslimsk terror i Sverige. Der eksisterer en slags overenskomst mellem hjemvendte ISIS terrorister og Sverige om  at behandle hinanden pænt. Den er heller ikke langtidsholdbar.

Jeg gentager, hvad jeg skrev om ABB i 2011: Der bør reserveres dødsstraf til de terrorister, der overlever deres handling. Det kommer selvfølgelig også automatisk, når antallet ofre overstiger en vis politisk smertetærskel.

Polischefens utspel efter Stockholmdådet: Utvisa dem

Man ser på “dådet”, at svenske medier ikke kalder det terror endnu, og man kan være vis på, de aldrig kommer til at kalde det “muslimsk terror.” Det er måske også ligegyldigt, alle ved jo godt, hvad det er i forvejen. Svenske politikere har i årtier kunnet lukke øjnene for hundredetusinder af indvandredes voldelige overgreb på svenskere beskyttet af de lydige presse, men når fire døde er på verdenspressens forsider, er det sværere at ignorere. Måske tidspunktet endelig er kommet til at fjerne de værste, muslimske voldsmænd fra landet. Eller i det mindste internere dem.

Erik Nord, polischef i Storgöteborg, vill att Sverige ska kunna utvisa utländska medborgare som stödjer islamism och våldsbejakande extremism.

De som propagerar för att inrätta en totalitär stat, oavsett om den är politisk eller religiös, och inte är svenska medborgare, sådana personer bör vi kunna utvisa. De kan åka hem dit där de hör hemma, säger Erik Nord.

Enligt honom är staten idag begränsad till att kunna utvisa personer som är dömda för exempelvis terroristbrott och terrorfinansieringen. Han menar att det borde räcka med att utländska medborgare uttrycker sympatier för icke-demokratiska samhällssystem för att kunna utvisa dem.

Visst får man säga att det är bra med IS och religiös extremism. Men då tycker jag inte att man ska bo och bli finansierad av Sverige. Det blir väldigt märkligt. Polischefens utspel efter Stockholmdådet: Utvisa dem

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Det er mig helt ufatteligt, at ikke myndighederne selv kan se og opfatte, at de gør sig selv latterlige og utroværdige ved i det uendelige at prøve at fortie og skjule de åbenbare fakta. Vi ved jo alle pr. instinkt, at når sådan noget, som det vi så for nylig i Stockholm, ja så er det sgu da en perker, der er blevet inspireret af tilsvarende i London og mange andre steder + at deres terrorhelte jo direkte opfordrer dem til den slags. Jeg må tage mig selv i, gang på gang, blot at have et nærmest hånligt skuldertræk til… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x